- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.981
ay en çok seni merak ediyorumEtmiyemmmm valla Ben hic etmiyembugun cok hafif beslencem belki bi kac gram eksilir yarina
Afiyet olsun canımSelam kızlar
25. Gün cuma 16/8
Sabah 7:00 de uyandım çay kahve ile 12 ye kadar sabrettim 12:00 de kahvaltı 2 ince dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir yumurta omlet ve yine şekersiz fıstık ezmesi
Öğlen kahve sirkeli su
16:30 Akşam kabak yemeği
Sirkeli su papatya çayı
26. gün cumartesi 16/8
Sabah 07:00 uyanış
12:00 de kahvaltı jambonlu kaşarlı minik sandiviç buzlu kahve
14:00 havuç elma zencefil zerdeçal suyu
16:00 3 adet zeytinyağlı yaprak sarma 1 elim kadar minik pide ve bolca ayran
kızlar 2 gün nasıl unutmuşum yazmayı çok şaşırdım
Haydi kolay gelsinGünaydın kızlar iyi pazarlar
Dün en son iki dolmada sonra cok vicdan yaptım veeeeeee bugün 24 saat oruçluyum
Sabah suyumu kahvemi içtim
Akşam 4.5 5 gibi çorba ve et yemeği yiyecegim
Ayda bir defa artık yapmayı düşünüyorum umarım iyi olur
ay en çok seni merak ediyorum
Afiyet olsun canım
Bazen oluyor öyle yoğunluktan
Haydi kolay gelsin
Evet arada yapmak lazım bence de 24 saati iyi olmuş
Yarına iyi sonuçlar bekliyorum senden de merakla
blondeaddict yarın mı tartı günü
Mezurayla olcum yap kilon ayni kalsa da incelme varsa sorun yokAy inşallah 51.5 çıkarım valla raziyim yeter ki artı çıkmasın:)
Selam kızlar misafirleri şimdi yolcu ettik ancak girebildim ama bende 3 gündür spor yapamadım acayip yorgunum bu hafta tartıda olumlu bir sonuç beklemiyorum vücudum birde çok ödem tuttu sanırım sabahları elim yüzüm şiş kalktım hep gerçi gece 2de yatıp sabah 5 de kalkınca uykusuzluk akşama kadar ayakta durmaktan vücut böylece tepki verdi sanırım yemek konusuna gelince if yapamadım ve ister istemez yedim sağlıklı yediğimi düşünmüyorum hep karbonhidrat ağırlıklıydı az da yesem sonuç olarak tartıya artı olacak yansıyacak maalesef
Evet canım yarın bekliyorum heyecanla 14.00 e kadarblondeaddict yarın mı tartı günü
Selam canım dert etme ne çıkarsa çıksınSelam kızlar misafirleri şimdi yolcu ettik ancak girebildim ama bende 3 gündür spor yapamadım acayip yorgunum bu hafta tartıda olumlu bir sonuç beklemiyorum vücudum birde çok ödem tuttu sanırım sabahları elim yüzüm şiş kalktım hep gerçi gece 2de yatıp sabah 5 de kalkınca uykusuzluk akşama kadar ayakta durmaktan vücut böylece tepki verdi sanırım yemek konusuna gelince if yapamadım ve ister istemez yedim sağlıklı yediğimi düşünmüyorum hep karbonhidrat ağırlıklıydı az da yesem sonuç olarak tartıya artı olacak yansıyacak maalesef
Chole ting in 2 ve 3. Gününü aynı anda yapmaya kalkıştım videonun son 10 dakikasında aldığım kilolara lanet ettim bu kiloya gelene kadar yediğim yemekleri yemez olaydım
Chloe ting ve Leslie nasıl oluyor ben hiç spor yapmıyorum bi o eksik kalıyor bende
Ben daha dün gece başladım ilk defa bacak hareketlerinde sorun yok ama bu tüm vücut karın için olan hareketlerinde yığılıp yığılıp devam ediyorum pes etmiyorum ama yinede etkisini gösterir mi dimi emeklerim boşa gitmesinChloe nim oyle bi etkisi var tabi
Bu hafta diyete uyanda uymayanda umutsuz bozma moralini hep beraber toparlariz .
Amanedenolmuyo ve blondeaddict buradan aldığım motive sayesinde ilk defa bu kadar kararlı istekli ve azimliyimEvet canım yarın bekliyorum heyecanla 14.00 e kadar
Selam canım dert etme ne çıkarsa çıksın
Bir haftalık girmedik ki bu yola
Sen devam et yeter
Ben daha dün gece başladım ilk defa bacak hareketlerinde sorun yok ama bu tüm vücut karın için olan hareketlerinde yığılıp yığılıp devam ediyorum pes etmiyorum ama yinede etkisini gösterir mi dimi emeklerim boşa gitmesin
Amanedenolmuyo ve blondeaddict buradan aldığım motive sayesinde ilk defa bu kadar kararlı istekli ve azimliyimburada kararlı devam eden bütün arkadaşların hepsi istedikleri kiloya ulaşacaklarına inanıyorum tabiki bende