- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.521
Kesinlikle katılıyorum zaten nefsimizle mücadele ediyoruz bi de birbirimizle etmeyelim
Evet ben bu gruptan inanılmaz motive oluyorum-bu olmuş halim düşününDimi ama . Bizim birbirimize destek olmamiz lazim
Evet ben bu gruptan inanılmaz motive oluyorum-bu olmuş halim düşünün
Çok seviyeli düzgün ve sevgi pıtırcığı bi grubuzblondeaddict lütfen bozmayalım
Bir kişi bile strese giriyorsa, yorulacaksa, çekinecekse bunu asla istemem önemli olan toplu faydadır.
Bu durumda düzen değişmemeli ki benim gördüğüm çoğu yorum bu işin baskı yaratacağı yönünde o zaman
Eski düzen devam ediyoruz
Bir kişi bile strese giriyorsa, yorulacaksa, çekinecekse bunu asla istemem önemli olan toplu faydadır.
Bu durumda düzen değişmemeli ki benim gördüğüm çoğu yorum bu işin baskı yaratacağı yönünde o zaman
Eski düzen devam ediyoruz
Bu gün kabak detox unun 2. Günü bitti çok şükür
Sabah 9 a doğru 1 haşlanmış yumurta, çok az peynir
12:30 Öğlen evden hazırlayıp götürdüğüm yağsız tuzsuz 1 adet kabak kavurması üzerine 2 kaşık yoğurt
Ara: malesef çok acıkınca 2 3 tane bisküvi attım ağzıma
18:30 1 tane yağsız tuzsuz kavurduğum 1 adet kabak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık çoban salata kapanııış ❤
Şuana kadar 2,5 litre su tükettim yatana kadar 3 ü geçicek , 1 saat sonra evde spor
Darısı yarının başına İnşallah
Merakla bekliyorumAyyyyyyy geldi tarti geldiiiiiiiibenden mutlusu yok şuan:))) yarin sabah kilomu bildireceğim insallah canim
Afiyet olsun spor da varMenü saatiiiiii
Sabah 11:15 2haslanmis yumurta 1 dilim peynir
Ara az kuruyemis 1 elma
Aksam etli kabak (susuz), az üzüm az kiraz,ayran
2 lt su,nescafe
1 saat koşu ve yürüyüş
Yetecek mi biraz az gibi canım ?Merhabalar
Öğlen 12 de yeşillikli yumurta salatası yesil çay
Saat 3 buçuk ta dibek kahvesi birkaç badem
Akşam 6 da 1 kase kırmızı mercimek çorbası
Şimdi kendime kiraz sapı çayı yapicam .
Afiyet olsun o çorba bayağı iyi birseye benziyor bir ara denemeliyimGun menusu sabah 1 haslanmis yumurta 4 dilim sucuk 1 dilim peynir zeytntoplam 253 kalori oglen 1 incirli top 30 kalori aksam 200 gr tavuk gogsu birde Kase katıklı aş(yogurt nohut yarasin ve kuru fasulyeyle yapilir ) toplam 580 kalori ve bugunu 863 kalori ile kapatmis bulunmaktayim .
Ay yol hazırlığı telaş kolay gelsin bu telaşla da gider 1-2 kgBugün 24 saat yaptım.. aslında hiç aklımda yoktu ama izne 4 gün kaldı kolulturmaca, eve eldiğimde bir baktımki 22 saat olmuş.. yemeğimi yaptım eşim 1 saate evdeyim dedi, ee bekledim :)
Menüm tavuk göğsü ve karnıbahar sote..zerdeçallı.. yanındada acı biber bolca :) şimdide dükan biramı içiyorum
Sabah 10 km yürüdük( valla koştum desem yeri, kızıma anca yetişiyorum)
Afiyet olsunMerhaba hanimlarr,
12.40. İki haşlanmış yumurta, peynir, 4 yeşil biber, birer domates-salatalik, 3 dilim hindi jambon, 2 dilim hindi füme, 10 zeytin, bir kupa sade nescafe
Öğleden sonra: bir yeşil elma, bir kupa yeşil çay, bir kupa sade nescafe
19.30. 100 gram ton balığı, salata
28 dakika da leslie yaptım
Afiyet olsun ay ne güzel herkes masallah çok motive ve birbirine yardımcıAkşamı spagetti kabak ve yoğurtla 18.30 kapattım sabah fazla spor yapamadığım için yemek öncesi 25 dk trampolin fitnes yaptım
Bu grup öyle motive ediyor ki beni haftaya hedefim 69.9 görmek inşallah sizlerden aldığım enerjiyle başaracağımı düşünüyorum
1 çikolata sadece 1 kare ise sorun yok, değilse yarın kontrollü oluyoruz yine sorun yok18-6
Hindibag kahve
Kahvalti 12.05
Lorlu yumurta
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
Aksam : 17.30
1 tabak sikma kofte ( bulgur koftesi yoresel )
Ayran
Kahvalti saatinde 1 cikolata yediminşallah bir daha olmayacak
2 lt su soda yesilcay
Şu chloe olayına bi ben giremedimSabah 11:00-13:00 spor(-930kcal ve 10dk chloe)
14:00 omlet salata çay
18:30
Hindi salata
3 beyaz nektarin
3 lt su şimdilik
Geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda toparlanırsınBugun tek ögün yedim gibi bir şey
Sabah 1 lokma aldım tansiyon yüksek idi yiyemedim hatta cıkart tım
1 bardak kefir
Soda
Bol su
Akşam
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Yogurt
2 litre su
13.bin adım yürüyüş yapıldı
tsk ederim.ins daha cok yağ yakarim.Evet orucun son saatine getirilen spor yap yakma konusunda gerçekten fayda sağlıyor
Vucüt yağ yakma modunda iken spor olayı pekiştiriyor. hatta birçok sporcu antrenmanlarını buna göre düzenliyormuş diye okumuştum
Merakla bekliyorum sonucunu
rekabet bu gibi stresli islerde iyi olmuyor.şahsen diger arkadaslara katiliyorum.cuma yarismalari var.ama ben yarismayi sevmiyorum.şuan ihtiyacim olan sey Allahtan sabir ve burdakilerden destek.Evet bak bu da doğru bir bakış açısı sonuçta biz yarışma grubu değiliz eğer motivasyonu düşecek yadayesa nın dediği gibi hesaplama konusunda zorlanacak ya da bunu stres yapacaklar varsa böyle devam etmek mantıklı olabilir
Sagol canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda toparlanırsın
Fikir benden çıktı sadece öneriydi çoğunluk ne derse o olur...Ilk 3 secmek bence baskalarinin motivesini bozabilir . Herkesin karakter yapisi bir degil . Bu fikir kimden ciktiysa bence gereksiz . Ben guzel Kilo veriyorum suan ama metebolizmayi daha yavas calisan hassas biri varsa onun motivesini bozabilir . Ama cogunluk secelim derse geceriz tabiki .
Kabızlık kısmını söylemesen Farklı yorum yapabilirdim, biraz değişik bir menübugunku menüm
saat 11.45
1 su bardagi süte 2.5 kasik yulaf,yarim muz,tarçin
saat 14 de
sekersiz kahve
saat 15 de
kücük boy şeftali
saat 16 da
az bisey dondurma
saat 17.30 da
1 lahmacun
1 kase dövme aşı (soğuk çorba)
3lt su ve 2 saat yürüyüş.(ayrica yediklerim kabizlik icindi.cok sükür işe yaradi)
Evet senin fikir gayet masumane zaten iyi niyetten hiç şüphe yok canım Motive amaçlı yazmışsınFikir benden çıktı sadece öneriydi çoğunluk ne derse o olur...
Bana kalırsa yüzdeye bile takılmaya gerek yok .. o hafta şu 2 kilo verdi... maksat listede bir güdülenme olmasıydı...