-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.501
Ilk 3 icin söyledim
Şimdi kızlar şu mantıklı olur eğer doğru yüzdeyi bulmak istersek ilk 3 için yüzdesel hesap yaparak kimin en fazla “oransal olarak” incelediğine ulaşabiliriz
İkinci olarak da kim en fazla kiloyu verdi ise ona göre 1-2-3 diye yazarız direkt rakamları ama burada tabiki düşük olan arkadaşlarım hep dezavantajlı olacaktır
O sebeple oransal bildirim iyi gibi eğer haftalık birinci ikinci üçüncü çıkartacaksak
Bu ikisi de tamamen motivasyon ve destek bazlıdır bu konuda zaten yarışma motivasyonu değil, destek esastır
Bu kapsamda bu hafta değil haftayadan itibaren devreye sokabiliriz iki yöntemden birini herkes görüş bildirirse sevinirim.
Canım ben kahvaltımı protein ağırlıklı yaptım sadece akşamları kabak yiyeceğim bakalım 3 günden fazla yapabilirmiyimDiyetisyen 3 gun oneriyor ama ayda bir yapilabilir diyor
Ay doğru . Bak işin o kısmını hiç düşünmemiştimCanım yapacaksak oransal olarak yapmalıyız
Ama onda da hesaplama yapamayan yanlış yapan bir sürü kişi çıkıyor (diyet gruplarında cuma yarışmalarında öyle) sen yapıyorsun kontrol ediyorsun bir sürü iş
Ben hiç olmasın diyorum :)
Şimdi kızlar şu mantıklı olur eğer doğru yüzdeyi bulmak istersek ilk 3 için yüzdesel hesap yaparak kimin en fazla “oransal olarak” incelediğine ulaşabiliriz
İkinci olarak da kim en fazla kiloyu verdi ise ona göre 1-2-3 diye yazarız direkt rakamları ama burada tabiki kilosu düşük olan arkadaşlarım hep dezavantajlı olacaktır
O sebeple oransal bildirim iyi gibi eğer haftalık birinci ikinci üçüncü çıkartacaksak
Bu ikisi de tamamen motivasyon ve destek bazlıdır bu konuda zaten yarışma motivasyonu değil, destek esastır
Bu kapsamda bu hafta değil haftayadan itibaren devreye sokabiliriz iki yöntemden birini herkes görüş bildirirse sevinirim.
Evet bak bu da doğru bir bakış açısı sonuçta biz yarışma grubu değiliz eğer motivasyonu düşecek yadaBence gereksiz. Biz burada 100 gram Vereni de tebrik ediyoruz 2 Kilo vereni de . Hassas yapili insanlarin motivesini bozabilir bu durum . Bence gerek yok ama cogunluk tamam derse seceriz tabiki .
SÜPERRR bir sonuç şuraya birEveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
Bu hafta toplam bildirim sayımız: 27
(Bilgisayar başında olduğumdan 2 geç bildirimi de bu haftalık ekledim)
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8
Herkesin emeğine azmine sağlık ne diyeyim ki gurur duydum ya iyi ki varsınız
Bir iki de hatırlatmam var
Konuya birkaç mesaj dışında katkısı olmayan veya konuya bir kaç haftadır girmeyen arkadaşlarımızı listeden üzülerek sildim, isteyen herkes konumuza girip yazabilir ama listede olmak için aktif katılım şart. Kurallarımızda güncelleme yaptım.Bazı arkadaşlar bir hafta deneme süresi evvelinde de çok katılımda bulunuyor bu noktalarda takdir hakkı kullanmaya karar verdim, müsadenizle.
@MelodiXX @dandinidastana listeye ekledim kontrol edersiniz, hoşgeldiniz
@zeyneppk ve @Sevincoz katkılarınız gayet güzel, yakında ekleyeceğim hatırlatmanız ricasıyla
@Aylin42Konya @aazra @Hulahula menü ve kilo bildirimi noktasında, @Umay- menü konusunda katılım bekliyoruz, ilk sayfa ilk post kurallarını bir gözden geçirmenizi rica ederim
@Kmsl Hnd @Kahveci bi hatun @Mysedef göremedim bildirimlerinizi merak ettim
Herkesi tebrik ederim kizlar supersiniz.Eveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
Bu hafta toplam bildirim sayımız: 27
(Bilgisayar başında olduğumdan 2 geç bildirimi de bu haftalık ekledim)
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8
Herkesin emeğine azmine sağlık ne diyeyim ki gurur duydum ya iyi ki varsınız
Bir iki de hatırlatmam var
Konuya birkaç mesaj dışında katkısı olmayan veya konuya bir kaç haftadır girmeyen arkadaşlarımızı listeden üzülerek sildim, isteyen herkes konumuza girip yazabilir ama listede olmak için aktif katılım şart. Kurallarımızda güncelleme yaptım.Bazı arkadaşlar bir hafta deneme süresi evvelinde de çok katılımda bulunuyor bu noktalarda takdir hakkı kullanmaya karar verdim, müsadenizle.
@MelodiXX @dandinidastana listeye ekledim kontrol edersiniz, hoşgeldiniz
@zeyneppk ve @Sevincoz katkılarınız gayet güzel, yakında ekleyeceğim hatırlatmanız ricasıyla
@Aylin42Konya @aazra @Hulahula menü ve kilo bildirimi noktasında, @Umay- menü konusunda katılım bekliyoruz, ilk sayfa ilk post kurallarını bir gözden geçirmenizi rica ederim
@Kmsl Hnd @Kahveci bi hatun @Mysedef göremedim bildirimlerinizi merak ettim
Bir hafta kuralı hala geçerli canım sadece ben bakıyorum Mesela bir haftayı beklemeden çok aktif devam ediyor onlara öncelik sağlayacağımHerkesi tebrik ederim kizlar supersiniz.
Listeye girmek icin 1 hafta beklemeye gerek yok ozaman oylemi
Tmm 4-5 gun sonra hatirlatiyim ozamanBir hafta kuralı hala geçerli canım sadece ben bakıyorum Mesela bir haftayı beklemeden çok aktif devam ediyor onlara öncelik sağlayacağım
Atıyorum 4-5 günde gibi
Hakem takdir hakkını kullanacak gibi
Evet bak bu da doğru bir bakış açısı sonuçta biz yarışma grubu değiliz eğer motivasyonu düşecek yadayesa nın dediği gibi hesaplama konusunda zorlanacak ya da bunu stres yapacaklar varsa böyle devam etmek mantıklı olabilir
İkinci olarak da kim en fazla kiloyu verdi ise ona göre 1-2-3 diye yazarız direkt rakamları ama burada tabiki kilosu düşük olan arkadaşlarım hep dezavantajlı olacaktır
Kesinlikle katılıyorum zaten nefsimizle mücadele ediyoruz bi de birbirimizle etmeyelimBu tamamen benim fikrim lütfen kimse yanlış anlamasın ama şunu yap bunu hesapla 1.2.3 seç vs vs o zaman diğer YARIŞMA gruplarından farkımız kalmayacak gibi.. hayatımda ilk defa zorlanmadan bu kadar kolay kilo veriyorum çünki stresim yok, olurda krizime yenilirsem “olsun yarın biraz daha dikkat” diyen arkadaşlarım var.. ama o kriz yüzünden listem yüzdem oranım kötü çıkarsa bu beni çukura iter ve ucunu bırakırım
Bu tamamen benim fikrim lütfen kimse yanlış anlamasın ama şunu yap bunu hesapla 1.2.3 seç vs vs o zaman diğer YARIŞMA gruplarından farkımız kalmayacak gibi.. hayatımda ilk defa zorlanmadan bu kadar kolay kilo veriyorum çünki stresim yok, olurda krizime yenilirsem “olsun yarın biraz daha dikkat” diyen arkadaşlarım var.. ama o kriz yüzünden listem yüzdem oranım kötü çıkarsa bu beni çukura iter ve ucunu bırakırım