Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugün 24 saat yaptım.. aslında hiç aklımda yoktu ama izne 4 gün kaldı kolulturmaca, eve eldiğimde bir baktımki 22 saat olmuş.. yemeğimi yaptım eşim 1 saate evdeyim dedi, ee bekledim :)
Menüm tavuk göğsü ve karnıbahar sote..zerdeçallı.. yanındada acı biber bolca :) şimdide dükan biramı içiyorum
Sabah 10 km yürüdük( valla koştum desem yeri, kızıma anca yetişiyorum)

Merhaba hanimlarr,
12.40. İki haşlanmış yumurta, peynir, 4 yeşil biber, birer domates-salatalik, 3 dilim hindi jambon, 2 dilim hindi füme, 10 zeytin, bir kupa sade nescafe

Öğleden sonra: bir yeşil elma, bir kupa yeşil çay, bir kupa sade nescafe

19.30. 100 gram ton balığı, salata

28 dakika da leslie yaptım

Ilk 3 icin söyledim

Ilk 3 secmek bence baskalarinin motivesini bozabilir . Herkesin karakter yapisi bir degil . Bu fikir kimden ciktiysa bence gereksiz . Ben guzel Kilo veriyorum suan ama metebolizmayi daha yavas calisan hassas biri varsa onun motivesini bozabilir . Ama cogunluk secelim derse geceriz tabiki .

Şimdi kızlar şu mantıklı olur eğer doğru yüzdeyi bulmak istersek ilk 3 için yüzdesel hesap yaparak kimin en fazla “oransal olarak” incelediğine ulaşabiliriz
İkinci olarak da kim en fazla kiloyu verdi ise ona göre 1-2-3 diye yazarız direkt rakamları ama burada tabiki kilosu düşük olan arkadaşlarım hep dezavantajlı olacaktır
O sebeple oransal bildirim iyi gibi eğer haftalık birinci ikinci üçüncü çıkartacaksak
Bu ikisi de tamamen motivasyon ve destek bazlıdır bu konuda zaten yarışma motivasyonu değil, destek esastır
Bu kapsamda bu hafta değil haftayadan itibaren devreye sokabiliriz iki yöntemden birini herkes görüş bildirirse sevinirim.

Canım yapacaksak oransal olarak yapmalıyız

Ama onda da hesaplama yapamayan yanlış yapan bir sürü kişi çıkıyor (diyet gruplarında cuma yarışmalarında öyle) sen yapıyorsun kontrol ediyorsun bir sürü iş

Ben hiç olmasın diyorum :)

Ay doğru . Bak işin o kısmını hiç düşünmemiştim

Bence gereksiz. Biz burada 100 gram Vereni de tebrik ediyoruz 2 Kilo vereni de . Hassas yapili insanlarin motivesini bozabilir bu durum . Bence gerek yok ama cogunluk tamam derse seceriz tabiki .

Bence gereksiz. Biz burada 100 gram Vereni de tebrik ediyoruz 2 Kilo vereni de . Hassas yapili insanlarin motivesini bozabilir bu durum . Bence gerek yok ama cogunluk tamam derse seceriz tabiki .
Evet bak bu da doğru bir bakış açısı sonuçta biz yarışma grubu değiliz eğer motivasyonu düşecek yada yesa nın dediği gibi hesaplama konusunda zorlanacak ya da bunu stres yapacaklar varsa böyle devam etmek mantıklı olabilir

SÜPERRR bir sonuç şuraya birkoyalım maşallah kızlar hepimizi tebrik ediyorum

Herkesi tebrik ederim kizlar supersiniz.
Listeye girmek icin 1 hafta beklemeye gerek yok ozaman oylemi

Herkesi tebrik ederim kizlar supersiniz.
Listeye girmek icin 1 hafta beklemeye gerek yok ozaman oylemi
Bir hafta kuralı hala geçerli canım sadece ben bakıyorum Mesela bir haftayı beklemeden çok aktif devam ediyor onlara öncelik sağlayacağım
Atıyorum 4-5 günde gibi
Hakem takdir hakkını kullanacak gibi

Bence mantikli olan bu . Dun yarisma gurubunun duyurusunu yolladilar . Istersem oraya katilirdim ama ben bu duzeni seviyorum acikcasi . Herkes imkanlari dahilinde Kilo veriyo . Kimse kendini asiri zorlamiyo . Guzel yani boyle.

Bu tamamen benim fikrim lütfen kimse yanlış anlamasın ama şunu yap bunu hesapla 1.2.3 seç vs vs o zaman diğer YARIŞMA gruplarından farkımız kalmayacak gibi.. hayatımda ilk defa zorlanmadan bu kadar kolay kilo veriyorum çünki stresim yok, olurda krizime yenilirsem “olsun yarın biraz daha dikkat” diyen arkadaşlarım var.. ama o kriz yüzünden listem yüzdem oranım kötü çıkarsa bu beni çukura iter ve ucunu bırakırım

Kesinlikle katılıyorum zaten nefsimizle mücadele ediyoruz bi de birbirimizle etmeyelim

Soylediklerime ornek bir yorum. Bizim duzenimiz cok guzel boyle . Hirs yok sadece yardimlasma destek motivasyon var . Bence en guzeli boyle .

18-6
Hindibag kahve

Kahvalti 12.05
Lorlu yumurta
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi

Aksam : 17.30
1 tabak sikma kofte ( bulgur koftesi yoresel )
Ayran

Kahvalti saatinde 1 cikolata yedim inşallah bir daha olmayacak

2 lt su soda yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…