Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet orucun son saatine getirilen spor yap yakma konusunda gerçekten fayda sağlıyor
Vucüt yağ yakma modunda iken spor olayı pekiştiriyor. hatta birçok sporcu antrenmanlarını buna göre düzenliyormuş diye okumuştum
Merakla bekliyorum sonucunu

Canım , ellerine sağlık vakit ayırıyorsun çok teşekkür ederiz
Bi önerim olacak haftanın ilk üçünü seçsek her hafta acaba daha mı çok gaza geliriz
Rica ederim ne demek
Mutlu oluyorum rakamları görünce
Olabilir tabi ki seçelim o zaman dur hemen açıklayayım

Canım onun için yüzde hesaplaması lazım ama

Direk kilo kaybına bakıp olmuyor

Cuma yarışmalarında da öyle ya
Eğer cuma yarışmaları gibi yapalım derseniz herkes bundan sonra yüzdesini de yazsın haftayadan itibaren paylaşalım doğru rakamsal direk hesap yanıltıcı olur
Herkes yazsın fikrini ben uyarım

Son düzenleme:

Ben biraz fazla hirsli bi insanim. Birseyi kafama taktim mi olana kadar zorluyorum
Ama ben 30 Kilo da beklemiyodum yani . Cunku az kisi yazmis gibi gelmisti bana

Eğer cuma yarışmaları gibi yapalım derseniz herkes bundan sonra yüzdesini de yazsın haftayadan itibaren paylaşalım doğru rakamsal direk hesap yanıltıcı olur
Benim için farketmez canım , yüzde de olur veya en çok kilo verende olur ben ikisinede varım 🖒🖒

C capoeira merhaba alışverişlerde genelde instgramı tavsiye etmem. Tanıtılan ürün ile gelen ürün farklı olabiliyor. hele yorumlar az ise veya hep olumlu ise de kuşku uyandırıcı(kötü yorumlar silinebiliyor) kardeşiniz mobilya almak için neden instegramı tercih etti ?

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum diploma günü gibi resmen ne güzel bir gün haftaya 30lu sayilar yazılsın buraya inşallah
Evet yüzde olmali 90 kilo bir kisinin 2 kilosu ile 50 kilo bir insanin 2 kilosu esit değil
Teşekkürler canım doğru söylüyorsun
Yakında seni de alacağız listeye paylaşımlara devam tartı da çabuk gelsin
kilo veren arkadaşları kutluyorum blondeaddict ellerine sağlık ugraşların için. yüzdelik hesaplamalar ve haftanın ilk üçü de güzel fikir.
Rica ederim canım ne demek

13/7 menü 18/6
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 8 siyah zeytin , 2 kk beyaz peynir yeşillik domates salatalık çay
16: hayatımda ilk defa chia tohumu tadına baktım süte karıştırıp Puding yaptım 1 ufak bardak ve çok sevdim
17.50: ızgara çipura (200 gr kadar) ve bol salata
Yeşil çay, kahve, maden suyu, bol su içtim
Normal çay muhtemelen akşam içerim
Bugün listelerle meşguldüm yürüyüş yok yarın acısını çıkartırım

Bu gün kabak detox unun 2. Günü bitti çok şükür
Sabah 9 a doğru 1 haşlanmış yumurta, çok az peynir
12:30 Öğlen evden hazırlayıp götürdüğüm yağsız tuzsuz 1 adet kabak kavurması üzerine 2 kaşık yoğurt
Ara: malesef çok acıkınca 2 3 tane bisküvi attım ağzıma
18:30 1 tane yağsız tuzsuz kavurduğum 1 adet kabak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık çoban salata kapanııış
Şuana kadar 2,5 litre su tükettim yatana kadar 3 ü geçicek , 1 saat sonra evde spor
Darısı yarının başına İnşallah

Teşekkürler canım doğru söylüyorsun
Yakında seni de alacağız listeye paylaşımlara devam tartı da çabuk gelsin

Rica ederim canım ne demek
Ayyyyyyy geldi tarti geldiiiiiiii benden mutlusu yok şuan:))) yarin sabah kilomu bildireceğim insallah canim

Gun menusu sabah 1 haslanmis yumurta 4 dilim sucuk 1 dilim peynir zeytntoplam 253 kalori oglen 1 incirli top 30 kalori aksam 200 gr tavuk gogsu birde Kase katıklı aş(yogurt nohut yarasin ve kuru fasulyeyle yapilir ) toplam 580 kalori ve bugunu 863 kalori ile kapatmis bulunmaktayim .

Merhaba .. ilgin için tşklrlr
Taşınacaklar, eşi sadece pazar evde..bebeği 2 yaşında, mAğzalara gel git yapamam üstelik vaktimde yok tüm telaş bende birde mağzalarla uğraşmıyayım dedi.. instadan bulduğu mobilyacı mesela bugün eve kumaş kataloğunu getirecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…