Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Anlıyorum canım , tabii önemli olan grubun mutluluğu huzurla kilo vermesi... elbette çoğunluk ne isterse o olsun hiç sıkıntı değil... olabilir bazılarını yarış içinde olmak strese sokabilir... 🖒

Acayip doyurucu bi ogun oluyo hele yazin soguk soguk sahane gidiyo . Ben kuru fasulyeden hoslanmadigim icin koymadim . Ama orjinalinde var . Istersen ufacik bi sarimsak koyabilirsin sadece hafif bi tat verecek sekilde . Guzel oluyo bence hem sarimsak dogal antibiyotik iyi gelir .

Her zamanki gibi çok güzel menü ve harika spor

Fikir benden çıktı sadece öneriydi çoğunluk ne derse o olur...
Bana kalırsa yüzdeye bile takılmaya gerek yok .. o hafta şu 2 kilo verdi ... maksat listede bir güdülenme olmasıydı...

Yani kusura bakma kirildiysan , ama dedigim gibi bence Motive bozacak bi sistem olurdu . Ama bu sekilde herkes kendi bedeninin birincisi. Yani ben boyle dusundugum icin demistim .

Yani kusura bakma kirildiysan , ama dedigim gibi bence Motive bozacak bi sistem olurdu . Ama bu sekilde herkes kendi bedeninin birincisi. Yani ben boyle dusundugum icin demistim .
Hayır kırılmadım , herkes fikrini önerisini söyleye bilir .. önemli olan hedefe ulaşmak hiç sıkıntı yok canım

Selam kızlar
16/8
22. Gün tartılmadım

sabah
Sirkeli su
2 kahve

kahvaltı 12:00
yulaf lapası

sirkkeli su
Kahve

Akşam 19:00
Mercimek çorbası 1 ince avucum kadar ekmek
Bi tür şaşırtma gibi birsey yapıyorsun sanırsam umarım takılan yerden gider tıkır tıkır

Bugün chloe 4 video vat üst üste yapamadım 2 tane yaptım diğer ikisini de inşallah 22.30 23.00 gibi :)
blondeaddict başkanım bu baaağğğyanı bloklaybilirmiyiz.. yok be ne kıskanıcam hergün chloe yapıyor diye.. hiçte bile
yesa kız benim ikinciyi denemeye cesaretim yok, vallahi bravo sana

blondeaddict başkanım bu baaağğğyanı bloklaybilirmiyiz.. yok be ne kıskanıcam hergün chloe yapıyor diye.. hiçte bile
yesa kız benim ikinciyi denemeye cesaretim yok, vallahi bravo sana ❤
Ay sus sus çok fena bu chloe ciler
ben daha sadece yürüyüş aşamasındayım kakılmış gibi kalırım diye denemeye cesaret edemiyorum

yesa kız benim ikinciyi denemeye cesaretim yok, vallahi bravo sana ❤

Ya ben de hangi manyak beni bu işe sürükledi diye yazacaktim ahahaahh

Son 2 video da yapıldı

Ama şu 14 gün bitsin chloe yapmicam ahhahah

Arkamdan cok kizma yeter ben gunde 1 video yapiyorum leslieden ve eliptikten sonra (derdime nolduysa) chloeyi karsima cikarana da ona da kendime de neler diyorum neler

Ya ben aslında holly dolke diye bi kadın onun 1 2 videosunu yapiyordum bi de bazen yanına bi chloe ekliyordum

Şimdi sadece chloe yapıorum bunun yanına eklenmiyor :)

Ya ben aslında holly dolke diye bi kadın onun 1 2 videosunu yapiyordum bi de bazen yanına bi chloe ekliyordum

Şimdi sadece chloe yapıorum bunun yanına eklenmiyor :)
Ben videolari degistire degistire yapiyorum chloeyi 3 gun yapio degistiriyorum vucudum alissin 75 oluyum Programa gecicem insallah. 75 kiloyla nasil hissettigimi unuttum hala zor gelirse 70 I beklerim onu hrpten unuttum 5 sene oldu 80 altini gormeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…