- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 37
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.541
Anlıyorum canım , tabii önemli olan grubun mutluluğu huzurla kilo vermesi...Evet senin fikir gayet masumane zaten iyi niyetten hiç şüphe yok canım Motive amaçlı yazmışsın
Ama genelde bu konular bu tür topiclerde yarış stresine sokuyor geneli demek ki düşününce oraya varabileceğini düşündüm bende
Kişi bazında alkışımızs ve toplu rakamlarımızı alkışlamaya devam
Önerilere her zaman açığız tartışır konuşur genele uyarlarız
detoxda kolaylıklar, işyerinde bisküvi yerine çantana badem vs atsana çok kurtarıcı olur
Merakla bekliyorum
Afiyet olsun spor da var
Yetecek mi biraz az gibi canım ?
afiyet olsun
Afiyet olsun o çorba bayağı iyi birseye benziyor bir ara denemeliyim
Ay yol hazırlığı telaş kolay gelsin bu telaşla da gider 1-2 kg
Afiyet olsun
Afiyet olsun ay ne güzel herkes masallah çok motive ve birbirine yardımcı
Bence gelecek o 69 haftaya buraya
1 çikolata sadece 1 kare ise sorun yok, değilse yarın kontrollü oluyoruz yine sorun yok
Birde sıkma köfte yiyeceğin belli ise sabahtan ekmeği azaltabiliriz
Şu chloe olayına bi ben giremedim
Afiyet olsun canım gayet güzel
Her zamanki gibi çok güzel menü ve harika sporBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt
3 lt su içildi....
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
Fikir benden çıktı sadece öneriydi çoğunluk ne derse o olur...
Bana kalırsa yüzdeye bile takılmaya gerek yok .. o hafta şu 2 kilo verdi... maksat listede bir güdülenme olmasıydı...
Hayır kırılmadım , herkes fikrini önerisini söyleye bilir .. önemli olan hedefe ulaşmak hiç sıkıntı yok canımYani kusura bakma kirildiysan , ama dedigim gibi bence Motive bozacak bi sistem olurdu . Ama bu sekilde herkes kendi bedeninin birincisi. Yani ben boyle dusundugum icin demistim .
Bi tür şaşırtma gibi birsey yapıyorsun sanırsam umarım takılan yerden gider tıkır tıkırSelam kızlar
16/8
22. Gün tartılmadım
sabah
Sirkeli su
2 kahve
kahvaltı 12:00
yulaf lapası
sirkkeli su
Kahve
Akşam 19:00
Mercimek çorbası 1 ince avucum kadar ekmek
Bugün chloe 4 video vat üst üste yapamadım 2 tane yaptım diğer ikisini de inşallah 22.30 23.00 gibi :)
Ay sus sus çok fena bu chloe cilerblondeaddict başkanım bu baaağğğyanı bloklaybilirmiyiz.. yok be ne kıskanıcam hergün chloe yapıyor diye.. hiçte bile
yesa kız benim ikinciyi denemeye cesaretim yok, vallahi bravo sana ❤
Bugün chloe 4 video vat üst üste yapamadım 2 tane yaptım diğer ikisini de inşallah 22.30 23.00 gibi :)
blondeaddict başkanım bu baaağğğyanı bloklaybilirmiyiz.. yok be ne kıskanıcam hergün chloe yapıyor diye.. hiçte bile
yesa kız benim ikinciyi denemeye cesaretim yok, vallahi bravo sana ❤
O manyak ben olabilirim canimYa ben de hangi manyak beni bu işe sürükledi diye yazacaktim ahahaahh
Son 2 video da yapıldı
Ama şu 14 gün bitsin chloe yapmicam ahhahah
Ağustos 1 ile 15i arası memlekette olacağım
Anne yemekleri davetler falan:)
O zaman da aşırı dikkat etmem lazım
Günlük de leslie yapayım diyorum 2 mil inşallah
O manyak ben olabilirim canimdon bak eski mesajlara kaslarin agridikca hayir dualarini bekliyorum
Aynen sensin sensin asla unutmam hahahhahhah
Neyse belim 64 62 falan olsun dile benden ne dilersen :)
Arkamdan cok kizma yeterben gunde 1 video yapiyorum leslieden ve eliptikten sonra (derdime nolduysa) chloeyi karsima cikarana da ona da kendime de neler diyorum neler
Ben videolari degistire degistire yapiyorum chloeyi 3 gun yapio degistiriyorum vucudum alissin 75 oluyum Programa gecicem insallah. 75 kiloyla nasil hissettigimi unuttumYa ben aslında holly dolke diye bi kadın onun 1 2 videosunu yapiyordum bi de bazen yanına bi chloe ekliyordum
Şimdi sadece chloe yapıorum bunun yanına eklenmiyor :)
Kızlar 2 haftanız bitince mrandmrsmuscle nin 14 gün videosunu yapın banada hayır duası edersinizYa ben aslında holly dolke diye bi kadın onun 1 2 videosunu yapiyordum bi de bazen yanına bi chloe ekliyordum
Şimdi sadece chloe yapıorum bunun yanına eklenmiyor :)