- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.561
Yapariz des bi gogusleri napam bilemiyorum sarkcaklar . Zaten benim fazla sutum oldugundan cok catladi sutten kesince de bi sondu kotu olmustu simdi ona korkuyorum . Bi yerde sporcu sutyeni ile spor yapin diyodu . Bakalim deniycem ama onerilere acigim .
aynen canim.yulaf muz kahve seftali dondurma ishal ediyormus.bide lahmacun da yada dolma da beni ishal ediyor.Kabızlık kısmını söylemesen Farklı yorum yapabilirdim, biraz değişik bir menü
İşe yaramasına sevindim
Tek derdin o olsun.. herşey düzelince toparlatırsın olur biter :)Yapariz des bi gogusleri napam bilemiyorum sarkcaklar . Zaten benim fazla sutum oldugundan cok catladi sutten kesince de bi sondu kotu olmustu simdi ona korkuyorum . Bi yerde sporcu sutyeni ile spor yapin diyodu . Bakalim deniycem ama onerilere acigim .
Neden zor ? Çok var yapan, artık basit operasyon olarak geçiyor korkma cnmAy Sen benim.memeleri gör
Bildiğin sönmüş balon aşağıya doğru
Bana onun tek çaresi ameliyat gibi geliyor o da bayaa zor o yüzden böyle devam gibi
Ay Sen benim.memeleri gör
Bildiğin sönmüş balon aşağıya doğru
Bana onun tek çaresi ameliyat gibi geliyor o da bayaa zor o yüzden böyle devam gibi
Tek derdin o olsun.. herşey düzelince toparlatırsın olur biter :)
Uyutmadan önce odanda bir ilaç veriyolar daha aşağı inmeden,5saniye sonra pembe filler takla atıyor.. sonrası yokKiz o okadar kolay mi sanki Ben korkuyorum oyle ameliyattan falan . Hic uyutulmadim ben . Valla acayip fobi bende o
Deme onu yaacaba bi gogus egzersiz bulsak da onu mu yapsak. Belki tam toparlamaz ama azcik sıkılaşır
Günaydın kızlaar ben işe geldim bile
Bu gün inşallah detox un son günü dün gece artık açlıktan başım ağrıyodu ama pes etmedim bu günü de sağ sağlim bitiricem inşallah
Oh ne güzel erken başladık güneBen de yoldayım kv gidiyorum onlar oğluma bakarken ben de arka odada is :)
dün gece giremedim nete.. evet yürüdüm..Ne kadar gecikme olur ? Eğer çok değilse atıyorum yarım saat bir saat ben olsam Yürürüm geç yerim ve ertesi gün geç açarım sen bilirsin
hadi canımmm.... böyle azimli kadınları ayakta alkışlamak lazım kesinlikle...
bende de aynı durum var. emzirdiğim için sarkma oldu. ama çok rahatsız etmiyor beni.. eğer rahatsız olursam bi ameliyata bakar diyorum ama ondan da korkarım ben..Yapariz des bi gogusleri napam bilemiyorum sarkcaklar . Zaten benim fazla sutum oldugundan cok catladi sutten kesince de bi sondu kotu olmustu simdi ona korkuyorum . Bi yerde sporcu sutyeni ile spor yapin diyodu . Bakalim deniycem ama onerilere acigim .
Uyutmadan önce odanda bir ilaç veriyolar daha aşağı inmeden,5saniye sonra pembe filler takla atıyor.. sonrası yok
Doktorumun anlattığına göre anestezistin eline vurmuşum, danarda espresso ver kahve içmeden uyutursan gebertirim seni demişim.. dememişimdir hocam yapmayın dedim, sonra fransızcaya geçtin gerisini anlamadık dedi