- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.441
5 gün biraz zorlayabilir yani kabak seviyorsan zorlamaz ben kabağı detox harici asla ağzıma sürmem sırf detox için yediğim için 3 gün belki taş çatlasın 4 gün dayanabiliyorumBen daha önce 1 gün yaptım neden devam ettiremedim bilmiyorum ama dün tekrar başladım 5 gün düşünüyorum yapamaz zorlanırsam 3 günde bitireceğim ama bu hafta 69 görmek istediğim için bu detoksu cumaya kadar düşünüyorum
Sabah sade kahve 15 dk sonra 30 dk leslie 10 du chloe , kahvalti ogunumu zaten yaziyorum buraya arada ev isleri oglusum sonra saat 16 gibi 30 du eliptik 10 du chloe aksam yemegi ve kapanis cok acikirsam saat 13 gibi bisiler atistiriyorum meyve falan . Aralarda yesil cay kahve 2 lt su bide her aksam yemegimin yanina 2 kasik yogurt koyuyorum ki benim yedigim peynir yogurt falan tam yagli . Diyet baslamadan alisveris yapmistik bitmeden almayim diye onlari yiyorumyemeklere hic yag koymuyorum. Kendime hep ayri pisiriyorum . Ekmek makarna pirinc hic yemedim rafine seker hic kullanmadim . Yemeklere bol bol pul biber koydum . Canim cok ekmek tarzi bisi isterse bi kasik tam buğday unuyla uyduruyorum bisiler ve kalori takibi yapiyorum . Bu sekilde gitti daha 24.4 Kilo var vermem gereken
Aynen katılıyorum.. bence burası insanı çok güzel motive ediyor. ben de bozuyorum arada mesela, yememem gereken şeyleri yiyorum ama sonraki öğünde toparlamaya çalışıyorum bir şekilde.. bişey başarmak istiyorsam burda kalmam gerektiğine inanıyorum. burda olmak iyidir iyi... olmak istemeyenler zaten bir süre sonra ayıklanır aradan.. sıkıntı yok... Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .
Geçmiş olsun canım tez zamanda toparlanın inşallah
Bildirim için teşekkürler haftaya sağlıkla daha iyi olsun inşallah
Canım mesajın arada gözümden kaçmış şimdi kontrolde gördüm kusura bakmaGünaydın hanımlar, bu hafta güzel haberlerim yok
Bu hafta tam 96 kiloyum, yani geçen haftaya göre bir değişiklik yok. Aslında haftaicinde 95e kadar inmistim, ama haftasonu biraz kaçırdım, bir de şuan reglli olduğumdan şişim, umarım onun etkisidir
Vicdanım sızladı yazmadan duramadım18 de yoğurt salata mutlaka tüket canım özürlük durum yok sadece kilo bildirimleri arasına gelince şaşırdımbir sonraki Öğünü hafif geçir
Canım mesajın arada gözümden kaçmış şimdi kontrolde gördüm kusura bakma
Zaten regl isen haftaya kadar tartılma birde biraz kaçmış arada
Haftaya senden çok iyi sonuç gelecek diye düşünüyorum azimle devam
Sen de haklısın biraz toleranslı olmaya çalıştığım için 1 hafta bekledim yolda ilk duyuru günümüzde bile listeden çıkartabilirdim
Zaten disiplinle devam edenler belli, sonuçlarI da bakınız sen
Yok yok iyidir konuya canlılık oluyor
Heyecan iyidir ve kesinlikle gereklidir
Çok geç saate kalmadan güncelleyeceğim bugün ilk satfayı
Maşallah sana valla.... azmine bir kez daha hayran kaldım.. idolümsün...
Aynen katılıyorum.. bence burası insanı çok güzel motive ediyor. ben de bozuyorum arada mesela, yememem gereken şeyleri yiyorum ama sonraki öğünde toparlamaya çalışıyorum bir şekilde.. bişey başarmak istiyorsam burda kalmam gerektiğine inanıyorum. burda olmak iyidir iyi... olmak istemeyenler zaten bir süre sonra ayıklanır aradan.. sıkıntı yok..
Kabağı seviyorum her türlüsünü yerim yanında yoğurtla bakalım zorlanmazsam cumaya kadar düşünüyorum evde spor yapıyorum çok aşırı ağır yapmıyorum eliptik ve kardiyo5 gün biraz zorlayabilir yani kabak seviyorsan zorlamaz ben kabağı detox harici asla ağzıma sürmem sırf detox için yediğim için 3 gün belki taş çatlasın 4 gün dayanabiliyorumama güzel ödem atıyo o bir gerçekten pes etmeden yap ama detox günleri çok ağır spor önermiyorlar bilgin olsun ya hafif yürüyüş yada evde egzersiz
Diyetisyen 3 gun oneriyor ama ayda bir yapilabilir diyorBen daha önce 1 gün yaptım neden devam ettiremedim bilmiyorum ama dün tekrar başladım 5 gün düşünüyorum yapamaz zorlanırsam 3 günde bitireceğim ama bu hafta 69 görmek istediğim için bu detoksu cumaya kadar düşünüyorum
Evet liste baya kalabalikmis ama yazan 3-5 kisi. Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .
Canim bildigim bir sayfa yok ama takipci sayisi onemli degil sanal kalabalik olabilir yorumlar gercekci olur ama kotu yorumlarida silerlerCanlar size bir konuda ihtiyacım var.. kardeşim internet üzerinden koltuk takımı sipariş vermek istiyor.. biraz design olacak..birtane bulmuş 20.000 anlaşmışlar adam gelecekti kumaş ve renk seçimi için, bir araştırma yaptım alan bin pişman, hemen iptal et dedim.. instada binlerce takipçisi olupta her resimde en fazla iki yorum olmasından belli zaten.. kardeşim zeytinburnunda yaşıyor.. ben şu siteden aldım, kalitesi ve müşteri ile ilgilenmeleri çok iyiydi memnun kaldım dediğiniz sayfa önerirmisiniz lütfen.. konumuzun dışında kusura bakmayın, ama ben çoğu konuda KK dan çok şey öğrendim , sayfayı meşkul etmeyeyim deeseniz özeldende yazabilirsiniz ..
Evet liste baya kalabalikmis ama yazan 3-5 kisi
Aslinda burda olmak motive getiriyor
Teşekkür ederim canım sende super vermissin tebrik ederim cocuklardan alintilayip yazamadimharika zeynepçimmm