Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

5 gün biraz zorlayabilir yani kabak seviyorsan zorlamaz ben kabağı detox harici asla ağzıma sürmem sırf detox için yediğim için 3 gün belki taş çatlasın 4 gün dayanabiliyorum ama güzel ödem atıyo o bir gerçekten pes etmeden yap ama detox günleri çok ağır spor önermiyorlar bilgin olsun ya hafif yürüyüş yada evde egzersiz

Maşallah sana valla.... azmine bir kez daha hayran kaldım.. idolümsün...

. Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .
Aynen katılıyorum.. bence burası insanı çok güzel motive ediyor. ben de bozuyorum arada mesela, yememem gereken şeyleri yiyorum ama sonraki öğünde toparlamaya çalışıyorum bir şekilde.. bişey başarmak istiyorsam burda kalmam gerektiğine inanıyorum. burda olmak iyidir iyi... olmak istemeyenler zaten bir süre sonra ayıklanır aradan.. sıkıntı yok..

Canım mesajın arada gözümden kaçmış şimdi kontrolde gördüm kusura bakma
Zaten regl isen haftaya kadar tartılma birde biraz kaçmış arada
Haftaya senden çok iyi sonuç gelecek diye düşünüyorum azimle devam

İnşallah, moralim bozuldu valla. Bugün beslenmemle sporumla eski tempoma döndüm

Cok merak ediyorum toplam verilen kiloyu

Kacamak yapinca burda soyleniyo mesela destek veriyoruz toparlarsin diye . Insan tek olunca morali bozuluyor daha cok yiyor . O yuzden toplu sekilde yapilmasi daha iyi bence. Birbirimize alternatifler sunuyoruz yeni seyler ogreniyoruz .

Canlar size bir konuda ihtiyacım var.. kardeşim internet üzerinden koltuk takımı sipariş vermek istiyor.. biraz design olacak..birtane bulmuş 20.000 anlaşmışlar adam gelecekti kumaş ve renk seçimi için, bir araştırma yaptım alan bin pişman, hemen iptal et dedim.. instada binlerce takipçisi olupta her resimde en fazla iki yorum olmasından belli zaten.. kardeşim zeytinburnunda yaşıyor.. ben şu siteden aldım, kalitesi ve müşteri ile ilgilenmeleri çok iyiydi memnun kaldım dediğiniz sayfa önerirmisiniz lütfen.. konumuzun dışında kusura bakmayın, ama ben çoğu konuda KK dan çok şey öğrendim , sayfayı meşkul etmeyeyim deeseniz özeldende yazabilirsiniz ..

Kabağı seviyorum her türlüsünü yerim yanında yoğurtla bakalım zorlanmazsam cumaya kadar düşünüyorum evde spor yapıyorum çok aşırı ağır yapmıyorum eliptik ve kardiyo
Benim vücudum çok ödem topluyor suyu fazla tüketmediğimden inşallah bu beslenme spor bana su düzenini de alıştıracak

Canim bildigim bir sayfa yok ama takipci sayisi onemli degil sanal kalabalik olabilir yorumlar gercekci olur ama kotu yorumlarida silerler
Ama ben trendyoldan birsey alinca yorumlara bakarim hep cok ta dogru oluyor
Ama instagram da sistem degisik tabi
İnşallah hakkınızda hayirlisi olsun

kızlar 2. sayfada blondeaddict arkadasimizin paylaştıgı bi yaziyi gordüm.
oruç saati bitmeye yakin egzersiz yapilinca daha çok yağ yakılıyormus.
arastirdim gercekten de doğruymus.
ben genellikle bu aralar.yemekten hemen sonra yürüyüse gidiyorum.
hem halsiz.hemde yorgun hissediyorum ve kilo veririm yok gibi bisey.
bundan sonra orucu açmadan önce gidip 1 saat yüricem.
aksam da yüricem.
1 hafta tartılmicam.
bakalim.haftaya kadar kaç kilo verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…