-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.461
Gecen gün instagramda bir ürüne olumsuz yorum yaptı kardeşim yayımlamamışlar... sikayetvardan bir bakın dediginiz sayfa hakkında yazan olmuş mu...Canlar size bir konuda ihtiyacım var.. kardeşim internet üzerinden koltuk takımı sipariş vermek istiyor.. biraz design olacak..birtane bulmuş 20.000 anlaşmışlar adam gelecekti kumaş ve renk seçimi için, bir araştırma yaptım alan bin pişman, hemen iptal et dedim.. instada binlerce takipçisi olupta her resimde en fazla iki yorum olmasından belli zaten.. kardeşim zeytinburnunda yaşıyor.. ben şu siteden aldım, kalitesi ve müşteri ile ilgilenmeleri çok iyiydi memnun kaldım dediğiniz sayfa önerirmisiniz lütfen.. konumuzun dışında kusura bakmayın, ama ben çoğu konuda KK dan çok şey öğrendim , sayfayı meşkul etmeyeyim deeseniz özeldende yazabilirsiniz ..
Çok kötü yorumlar var o yüzden onu iptal ettik.. nasıl insan bunlar ya, hiçmi kul hakkı düşğnmezler.. bırak koltuk takımı aldığın elbise kötü gelse ve cvp gelmese insan sinir hastası olur, yediremez kendine.. birde büyük eşyalarda depresyondan boşanmaya kadar gider..ortalık dolandırıcı kaynıyor maalesef.. bu arada şikayet var da parayla yorum yapıp siliyor..o da baya haberlere falan çıkmıştıGecen gün instagramda bir ürüne olumsuz yorum yaptı kardeşim yayımlamamışlar... sikayetvardan bir bakın dediginiz sayfa hakkında yazan olmuş mu...
Sağol canımTeşekkür ederim canım sende super vermissin tebrik ederim cocuklardan alintilayip yazamadim
bendeeeeCok merak ediyorum toplam verilen kiloyu
toplam verilen kilo çok güzel ortalama 1 kilo üzeri olmuş,Eveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.
Şu an listede 35 kişiyiz
Bu hafta toplam bildirim sayımız: 27
(Bilgisayar başında olduğumdan 2 geç bildirimi de bu haftalık ekledim)
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 28.8
Herkesin emeğine azmine sağlık ne diyeyim ki gurur duydum ya iyi ki varsınız
Bir iki de hatırlatmam var
Konuya birkaç mesaj dışında katkısı olmayan veya konuya bir haftadır girmeyen arkadaşlarımızı listeden üzülerek sildim, isteyen herkes konumuza girip yazabilir ama listede olmak için aktif katılım şart. Kurallarımızda güncelleme yaptım.Bazı arkadaşlar bir hafta deneme süresi evvelinde de çok katılımda bulunuyor bu noktalarda takdir hakkı kullanmaya karar verdim, müsadenizle.
@MelodiXX D dandinidastana listeye ekledim kontrol edersiniz, hoşgeldiniz
@zeyneppk ve S Sevincoz katkılarınız gayet güzel, yakında ekleyeceğim hatırlatmanız ricasıyla
@Aylin42Konya A aazra Beyazmelek11 menü ve kilo bildirimi noktasında katılım bekliyoruz, ilk sayfa ilk post kurallarını bir gözden geçirmenizi rica ederim
@Kmsl Hnd Cedric1003 Mysedef göremedim bildirimlerinizi merak ettim
ee süper..ay yanlış yazmışım 28.8 değil 29.8 düzelttim
Eveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8
Konuya birkaç mesaj dışında katkısı olmayan veya konuya bir kaç haftadır girmeyen arkadaşlarımızı listeden üzülerek sildim, isteyen herkes konumuza girip yazabilir ama listede olmak için aktif katılım şart. Kurallarımızda güncelleme yaptım.Bazı arkadaşlar bir hafta deneme süresi evvelinde de çok katılımda bulunuyor bu noktalarda takdir hakkı kullanmaya karar verdim, müsadenizle.
@zeyneppk ve S Sevincoz katkılarınız gayet güzel, yakında ekleyeceğim hatırlatmanız ricasıyla
@Aylin42Konya A aazra Beyazmelek11 menü ve kilo bildirimi noktasında, Umay- menü konusunda katılım bekliyoruz, ilk sayfa ilk post kurallarını bir gözden geçirmenizi rica ederim
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
29.8 MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
HARIKASINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HARIKAYIZZZZZZZZZZZZZZZZ
HAFTAYA 29.8 I GECMEMIZ GEREKIYORRRRRRRRRRRRRRRR
ISIMIZ GIDEREK ZORLASIYOR AMA YAPABILIRIZ YAPACAGIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
WE CAN, WE WILL :)
29.8 i de geceriz gecmesine ama sonrasina soz verememanca kisi sayimiz artarsa
Afiyet olsun cankmTekrardan selamlar... 12.30 gibi yaptim kahvaltımı 18/6da dvm ediyorum elimden geldiğince...
sabah sahanda yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık az peynir 10_12 de zeytin
Akşama da mantar sote az makarna olacak inşallah...
Bugün şu ana kadar iyiydim normalde kahvaltı sonra cayın yanında abur cubur olurdu sade çay içtim(aferin bana)
Ayran yoğurt tarzı şeylerin bende şişkinlik yaptığını farkettim fazla tüketmiyorum o yuzden...
Ne kadar gecikme olur ? Eğer çok değilse atıyorum yarım saat bir saat ben olsam Yürürüm geç yerim ve ertesi gün geç açarım sen bilirsiniş çıkışı eve yürüyerek gitmek istiyorum ama o zamanda yemek hazırlamak içinde zaman kaybım olacak... yemeği geç yiyecem.. napsam bilemedim...
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
29.8 MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
HARIKASINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HARIKAYIZZZZZZZZZZZZZZZZ
HAFTAYA 29.8 I GECMEMIZ GEREKIYORRRRRRRRRRRRRRRR
ISIMIZ GIDEREK ZORLASIYOR AMA YAPABILIRIZ YAPACAGIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
WE CAN, WE WILL :)
Aynen senin katkını da unutmayalım bence.Hey masallah ne Kilo vermisiz
istediğin zaman yaz canımKızlar menü yaZsam mi yazmasam mi bilemedim
Şimdi ton balıklı salata yiyorum 17.30 da kapanış:)
Helal valla ne güzel organize olmuşsun menü de süper afiyet olsunsaat 13:00 1 tost, 7 zeytin, domates, salatalık,
(öğle yemeği yerine kahvaltılıklarımı getirip kahvaltı öğünü hazırlıyorum)
saat 15:30 10 çiğ badem + 1 bardak kefir
saat 17:00 lor peynirli baharatlı salata, bi bardak yoğurt 1 dilim ekmek
(işteyim öğlen yemeğimi dolaba ayırıyorum, diyet tarzı olanları akşam 17:00 kullanıyorum)
gün içinde dukkan birası ve 2.5 litre su
bugün yürüyüş yok lessli felan ne bulursam 1 saat onu yapmaya çalışıcam
Canım , ellerine sağlık vakit ayırıyorsun çok teşekkür ederizEveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8
Konuya birkaç mesaj dışında katkısı olmayan veya konuya bir kaç haftadır girmeyen arkadaşlarımızı listeden üzülerek sildim, isteyen herkes konumuza girip yazabilir ama listede olmak için aktif katılım şart. Kurallarımızda güncelleme yaptım.Bazı arkadaşlar bir hafta deneme süresi evvelinde de çok katılımda bulunuyor bu noktalarda takdir hakkı kullanmaya karar verdim, müsadenizle.
@Aylin42Konya A aazra Beyazmelek11 menü ve kilo bildirimi noktasında, Umay- menü konusunda katılım bekliyoruz, ilk sayfa ilk post kurallarını bir gözden geçirmenizi rica ederim
Kabak spagettinin tadi guzel oluyormuSelam kızlar sabah tartıldım 78.0 olmusum sukur 80 lerden kurtuldum sımdı tok karnıma bile 79 cıkıyorum
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13 30 2.sevıyeye gectım 21 gun boyunca kahvaltım incir hurma ve kabuklu kuruyemısten olasacak.
2 hurma 3 kuru incir ve 6 tane kabuklu ceviz yedım
Aksam 18.30 19.00 arası kabak spagetti olacak menum yogurtla birlikte yerim spor ile suyu da bildiririm