Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben patates hem bulgur gozuime çok geldi ama :)

10 salatalık değil demi ahaahahahaa saat 10

saat 10. Keşke 10 salatalık yiyeydim

Bebeğe yaptım o parçalayıp yemeyince çöpe gitmesin dedim poğaça. Gerçi her türlü 1 yerdim patates bulguru da mecburen yaptım yaa dün dolapta bişey kalmamıştı.

Ah ah bugünkü kaçamak ötesi yediğimi duysanız keşke patates bulgur yeseydin derdiniz

10: 1 yumurta, salatalık, domates, lor peyniri, 2 dilim ekmek (kendim yaptım küçük dilimli ve hafif)
Türk kahvesi

15: 1 hurma, yarım ceviz, 4 badem

19: kıymalı sebzeli yemek, 6 kaşık sanırım

Bugün iyiydi aslında. Ta ki eşim markete gidene kadar 4 günümü heba ettim. Kaç gündür dolaptaki nutellaya direnen ben, luppo yedim. Çok güzelmiş dayanamadım yine yine yedim.

Pazartesiye kadar 3 gün çook az yiyeceğim bari eksiye inmesem de artı görmeyeyim. 58 üstüne çıkmayayım yeter.

yesa sana bir şey sormuştum geçenlerde çok yorum olunca arada kaynadı sanırım göremedin canım ya da yazdıysan ben cevabı göremedim. Dizlerim baya problemli de dizlere yük bindirmeyen var mı bildiğin video vs? Başka bilen arkadaşlar da yazabilir

Merhaba herkese
16/8 geri döndüm dün 18/6 dı
18. gün 70.3 -300gr yani 4 gündür bi 69 görmedim ya nediyim

sabah
Sirkeli su - filtre kahve
Kahvaltı 11:00
2 küçük dilim cevizli kepekli ev ekmeği
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin şekersiz fıstık ezmesi reçel

türk kahvesi
Soda
Sirkeli su

öğlen 16:00
3 çorba kaşığı ıspanak 2çoeba kaşığı yoğurt
alkali su

Akşam 19:00 smoothie

mutfak kapanmıştır
1.2 km yüzdüm

Tesekkur ederim . Insallah goruruz hep beraber 5 Yildir bende gormedim cunku

Evet sana yazdım tabikide.. ALLAH yardımcın olsun be gönlüne göre versin inşallah..

Ben herseyi hesapliyorum korkuyorum takinti olarakkalacak diye

blondeaddict canım ben adımı yazdırdım ama ,geceleri emzirmek için sürekli ayakta ve uykusuz oldugumdan bu oruç bana yaramadı maalesef.. çünkü uykusuz oldugum icin ve süt verdigim icin şekerim düşüyor..gece uykum deliksiz olsa sıkıntı yaşamazdim ama malum bebis 2 aylik bile degil daha:) onun canı sağolsun önemli olan onun beslenmesi.
demem o ki sizler hakliydiniz kızlar..
dün endokrin kontrolum vardı, naparsan yap 6 ay diyet yapma dedi..zayiflamak istersen dengeli beslen su ic yeter dedi..
paketli gidalari 3 gundur hayatimdan cikardim
1 kiloya yakin kilo gitti bile..
hepinize kolaylıklar diliyorum canı gönülden..
yine ara ara sizi takip etmek isterim..
uğraştırdım sizi de kusura bakmayin nolur..

haftaya kadar tartı süresi var nasılsa problem değil
Biraz yeşillik salata biraz yoğurt kefir vs ilavesi ile daha iyi olur
Protein alıyorum ama hergun değil, bir gün tavuk-et yiyosam birgün zeytinyağlı sebze yiyorum. Sabah 2 yumurtami ihmal etmiyorum ama. Başka ne yiyebilirim protein için?
İlla yemek şart değil süt,kefir,ayran olur
Nohut, kuru fasulye, badem, yoğurt, balık,lor peyniri,barbunya ilk aklıma gelenler
Neyse olan olmuş. Pazartesiye kadar çok az yemek yerine yoğurt, ayran,yumurta, peynir,haşlanmış tavuk Bolsalata Bol su tüket biraz da yürüyüş
Zorluyor 69. Direnç kiloların mi 70ler ?
menü zaten iyi yüzme de
yaa vallaha tutuyorum kendimi bu tutuyor halim aralarda bişey yemiyorum da bir de şu tatlı krizleri bitse..
İlginç bir şekilde bende olmuyor. Aslında ilginç değil belki de toptan kaç aydın hiç yemediğim için artık o kriz durumu olmuyor. Ama canım istiyor arada o ayrı.

Canım benim ne demek ne kusuru
Doktor ile konuşmuş olman çok iyi olmuş, aklın yolu bir
Bence de sen zaten dengeli beslenirsen abartmazsan bu süreçte olur herşey
Her zaman gel yaz, illa ki listede olmak değil zaten hep diyorum, buradan herkes faydalanabilir
Bekleriz ve nezaketle haber verdiğin için çok teşekkür ederim

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.45
8 yk et sote
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğur
Salata

3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat dışarıda tempolı yürüyüş ...

Canım akşam protein alsaydın daha iyi olurdu acıkmazsın 🖒🖒

Menü çok iyi, spor da her okuduğumda ya bende bu noktaya gelir miyim dedirtiyor
Ben şimdilik 6-7-8 km devam

Hoşgeldin canım
Ekmek ve dondurma biraz fazla olmuş canım ama alttaki mesajda gördüm bir aydır yemiyormuşsun o zaman telafi edilebilir
Çok güzel kilo vereceksin canım bu hafta protein yaksın yağları
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona ulaşırsın
Çok güzel canım
Afiyet olsun canım ayyyy bugün çoğunlukla yeşil fasulye yemiş canım çekti
Ayyyy 69 u görmek isteyen o kadar çok kişi var ki

Menü çok iyi, spor da her okuduğumda ya bende bu noktaya gelir miyim dedirtiyor
Ben şimdilik 6-7-8 km devam
Gelirsin canım , ama bence hep yapabileceğin sporla ilerlemek daha iyi aslında.... şimdi okullar açılınca sabah sporu yaparım ama akşam sporu iptal olacak bende o zaman kilo vermem durur mu diye düşünüyorum
Osman müftüoğlu der ki herzaman yapabileceğiniz sporu yapın.. yapın ki sonra kilo artışı olmasın...
Ben sporu çok seviyorum çoşuyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar asırı yorgunum...
Bugun 18/7 oldu cunku eve anca gelebıldım avm ye gıtmek zorundaydım kac bın adım attım dıye baktım 16.375 adım atmısım
Kahvaltı oncesı tarcınlı kahve
12.30 13.00 cay kabuklu fındık tereyagına kırılmıs 2 yumurta salatalık peynır
Bol su
19.00 19.30
Tavuklu bamya salata yogurt
20.30 turk kahvesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…