- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.001
Ben patates hem bulgur gozuime çok geldi ama :)
10 salatalık değil demi ahaahahahaa saat 10
canım merhaba
Ev yapımı da olsa poğaca oldukça karbonhidrat yüklü ve kalorili. Birde menünde bulgur, patates yemeği var ki bunlar da hep yüklü karbonhidrat, proteinin sadece sabah lor ve yumurta biraz az
bir dahaki seferinde üçünü aynınanda tercih etmemek birinden birini seçip yanında salata ve/veya yoğurt ayran iyi olabilir
Oğlun için çok geçmiş olsun . Azmin ve kararlılığınla bizlere de güzel örnek oluyorsun. Yaptıklarımızın sonucunu almak için mümkün olduğu kadar kaçamak yapmamak lazım. ben de yıllardır 60 lı rakamları görmedim. İnşallah bu sefer olacak
o filtre kahve de keyfine pek düşkünmüş maşallah
Menü çok değildi zaten spor da var afiyet olsun
Evet sana yazdım tabikide..Sanirsam bu mesaj banaydihepimizin farkli hikayesi var tabiki . Ama ben arastirmak zorundayim yanlis birsey yapmamak saglimi kotu etkilememek icin cunku ogluma benden baska kimse bakamaz . Makine ile nefes aldigi icin baskasi bilemez ki oglumda baskasiyla durmaz zaten . O soylediklerim hep arastirmalar sonucunda ogrendiklerim
o filtre kahve de keyfine pek düşkünmüş maşallah
Menü çok değildi zaten spor da var afiyet olsun
Gayet güzel tebrik ederim
Menü gayet iyi canım umuyorum evine dönüşte yürüyüş oturtursun
Kolay gelsin
Afiyet olsun
Spor süper masallah ❤
Protein hesabı için ekstra
Afiyet olsun
bundan sonra tüm menüyü bir alalım menü spor varsa ne yedik ne içtik hepsi tek posta olursa daha kolay yorumlarız
Merhaba hoşgeldiniz
Tabi ki buyurun
Bizde bir hafta deneme süresi var listeye dahil olmak için. sadece günlük menü bildirimi ve haftalık pazartesi sabahtan kilo bildirim şartımız mevcut
Ekli dosyaya vs ilk sayfa ilk posta göz atarsanız iyi olur
Veririz inşallah beraber
Allah hepimizin gonlune Göre versin . Cok sukur bu gunumuze .Evet sana yazdım tabikide..ALLAH yardımcın olsun be gönlüne göre versin inşallah..
Hoşbuldum teşekkür ederim
Okudum ilk sayfayi. Tartı aldigimda kilomu yazacagim tek eksigim bu şuan yeni bozuldu kac yıllık tartım dayanamadi artik bana:))
Yas 38
Boy 159
bir kac hafta onceki kilom 77
Menüm 11:00 semizotu kavurma
Ufak parca bitter (cısss) :)
15:00 1 elma 1 kepekli grissini
18:30 2 dilim peynir 6,7 çatal karpuz
Spor 1 saat yürüyüş ve koşu
Nescafe,2lt su(evet az),
İlla yemek şart değil süt,kefir,ayran olurProtein alıyorum ama hergun değil, bir gün tavuk-et yiyosam birgün zeytinyağlı sebze yiyorum. Sabah 2 yumurtami ihmal etmiyorum ama. Başka ne yiyebilirim protein için?
Neyse olan olmuş. Pazartesiye kadar çok az yemek yerine yoğurt, ayran,yumurta, peynir,haşlanmış tavuk Bolsalata Bol su tüket biraz da yürüyüş10: 1 yumurta, salatalık, domates, lor peyniri, 2 dilim ekmek (kendim yaptım küçük dilimli ve hafif)
Türk kahvesi
15: 1 hurma, yarım ceviz, 4 badem
19: kıymalı sebzeli yemek, 6 kaşık sanırım
Bugün iyiydi aslında. Ta ki eşim markete gidene kadar4 günümü heba ettim. Kaç gündür dolaptaki nutellaya direnen ben, luppo yedim. Çok güzelmiş dayanamadım yine yine yedim.
Pazartesiye kadar 3 gün çook az yiyeceğim bari eksiye inmesem de artı görmeyeyim. 58 üstüne çıkmayayım yeter.
yesa sana bir şey sormuştum geçenlerde çok yorum olunca arada kaynadı sanırım göremedin canım ya da yazdıysan ben cevabı göremedim. Dizlerim baya problemli de dizlere yük bindirmeyen var mı bildiğin video vs? Başka bilen arkadaşlar da yazabilir
Zorluyor 69. Direnç kiloların mi 70ler ?Merhaba herkese
16/8 geri döndüm dün 18/6 dı
18. gün 70.3 -300gr yani 4 gündür bi 69 görmedim ya nediyim
sabah
Sirkeli su - filtre kahve
Kahvaltı 11:00
2 küçük dilim cevizli kepekli ev ekmeği
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin şekersiz fıstık ezmesi reçel
türk kahvesi
Soda
Sirkeli su
öğlen 16:00
3 çorba kaşığı ıspanak 2çoeba kaşığı yoğurt
alkali su
Akşam 19:00 smoothie
mutfak kapanmıştır
1.2 km yüzdüm
İlginç bir şekilde bende olmuyor. Aslında ilginç değil belki de toptan kaç aydın hiç yemediğim için artık o kriz durumu olmuyor. Ama canım istiyor arada o ayrı.yaa vallaha tutuyorum kendimi bu tutuyor halim aralarda bişey yemiyorum da bir de şu tatlı krizleri bitse..
Canım benim ne demek ne kusurublondeaddict canım ben adımı yazdırdım ama ,geceleri emzirmek için sürekli ayakta ve uykusuz oldugumdan bu oruç bana yaramadı maalesef.. çünkü uykusuz oldugum icin ve süt verdigim icin şekerim düşüyor..gece uykum deliksiz olsa sıkıntı yaşamazdim ama malum bebis 2 aylik bile degil daha:) onun canı sağolsun önemli olan onun beslenmesi.
demem o ki sizler hakliydiniz kızlar..
dün endokrin kontrolum vardı, naparsan yap 6 ay diyet yapma dedi..zayiflamak istersen dengeli beslen su ic yeter dedi..
paketli gidalari 3 gundur hayatimdan cikardim
1 kiloya yakin kilo gitti bile..
hepinize kolaylıklar diliyorum canı gönülden..
yine ara ara sizi takip etmek isterim..
uğraştırdım sizi de kusura bakmayin nolur..
Canım akşam protein alsaydın daha iyi olurdu acıkmazsın 🖒🖒selam
11. yumurtadan bikmisim maalesef ara vermek istedim 3 dilim salam
peynir zeytin salatalik
2dilim ekmek
17. 30 tavuk
3kaşık pilav
1tabak salata
ayran
su şimdilik 2 lt
yürüyüş akşama inşallah
dün 1.5 saat tempolu yürüdüm akşam regli döneminde iyi geliyor bana rahatliyorum
Menü çok iyi, spor da her okuduğumda ya bende bu noktaya gelir miyim dedirtiyorBugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.45
8 yk et sote
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğur
Salata
3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat dışarıda tempolı yürüyüş ...
Hoşgeldin canımmerhabalar.ben de araniza katilabilir miyim?
konu sahibini tesadüf eseri kesfettim.bu kadar kısa zamanda ve bu kadar cok kilo verisini tebrik ediyorum.
1 aya yakin diyet yapiyorum.lakin şu sıra duraklamaya girdim.
87 kiloyum.sanirim benim direnc noktam bu.
kac kere buraya gelip inemeyince vazgectim.
ama artik vazgecmek istemiyorum.
Ekmek ve dondurma biraz fazla olmuş canım ama alttaki mesajda gördüm bir aydır yemiyormuşsun o zaman telafi edilebiliraslinda ben 1 haftadir aralikli oruç yapiyorum.
saatler 9 ila 16 arasi.
bugünku menüm
09.00
tavada 1 yumurta
3 yesil,2 siyah zeytin
ceyrek domates zeytinyagli
az bisey tel peynir
sekersiz cay
içi alinmis yarim ekmek
2 lokma cilek receli
saat 14 de
100 gr maras dondurmasi
saat 16 da
yarim tabak kiymali kabak yemegi
suyu cok icerim 3 litre filan.ama bu ara kücük wcye çikma sorunum var.ödem oluyorum.
Çok güzel kilo vereceksin canım bu hafta protein yaksın yağlarıKizlarrrrrr
Bugün 2 ana öğün yapacağım demistim
Veeeeeeeeee
Yaptım daaaa
Yani daha yemedim de eşim gelince inşallah
Sabah 11.00
2 yumurta haşlama
2 incir
2.ceviz
Aksam 19.00
Tavuk
Salata
Ayran
Ve kapanış
Sabah kaçta acarsam artık
Yorumlarım
17 17.30 gibi cok aciktim ama gecti:)
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona ulaşırsınMerhabalar. Kendimi kisaca tanıtmak isterim. 5 yıl önce 13.takim cuma zayiflama grubunda 16 kilo vermiştim. Zamanla elbette fazlasiyla aldim. 38 yasinda 2 çocuk annesiyim. Bakmayin yasima çocuklarım üniversiteli:)) sabahtan aksaa kadar oturarak çalışıyorum. Troidim yavas çalışıyor. En son 3 hafta kadar önce 77 ye dayanmisti kilom. Hedefim 60 ı görmek. Suanki kilomu bilmiyorum tartim bozuldukendimce aralikli oruc yapiyorken size rastladim. Musade ederseniz araniza katilmak isterim. Kendimi kararli ve hazir hissediyorum.... artik gercekten zayiflamaliyim.. inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız yaniniza benide alarak
Çok güzel canımMerhaba hanimlarrr,
12.30 1 YK zeytinyağı ile yapılmış hindi fümeli omlet, birer domates-salatalik,10 zeytin, light peynir,
15.30. Bir fincan americano, çay ve bir tane form bitter çikolatalı bisküvi (yaklaşık 50 kaloriye tekabül ediyor)
19.20. Bir dolu tabak zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt
Birazdan da yoğurt kürü yiyip günü kapatacağım
28 dakika Leslie yaptım, 2 mil yürümüş oldum.
Bu arada iki gündür tartiliyorum, iki günde toplam 500 gram vermişim, böyle giderse haftalık kilo kaybım 1 kg bin üstüne çıkacak. İnanılmaz motiveyim
Afiyet olsun canım ayyyy bugün çoğunlukla yeşil fasulye yemiş canım çektiiyi akşamalar , bende bugünkü menümü yazayım :)
121 adet yumurta ile yapılmış menemen, bol maydanoz salatası(yeşil soğanlı) , 6 adet yeşil zeytin, 4-5 çatal peynir
18:30 : 1 tabak yeşil fasulye ,4-5 kaşık bulgur pilavı,cacık ( dünküyemeklerim)
spor : malesef bugün yapamadım
Ayyyy 69 u görmek isteyen o kadar çok kişi var kiMerhaba herkese
16/8 geri döndüm dün 18/6 dı
18. gün 70.3 -300gr yani 4 gündür bi 69 görmedim ya nediyim
sabah
Sirkeli su - filtre kahve
Kahvaltı 11:00
2 küçük dilim cevizli kepekli ev ekmeği
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin şekersiz fıstık ezmesi reçel
türk kahvesi
Soda
Sirkeli su
öğlen 16:00
3 çorba kaşığı ıspanak 2çoeba kaşığı yoğurt
alkali su
Akşam 19:00 smoothie
mutfak kapanmıştır
1.2 km yüzdüm
Gelirsin canım , ama bence hep yapabileceğin sporla ilerlemek daha iyi aslında.... şimdi okullar açılınca sabah sporu yaparım ama akşam sporu iptal olacak bende o zaman kilo vermem durur mu diye düşünüyorumMenü çok iyi, spor da her okuduğumda ya bende bu noktaya gelir miyim dedirtiyor
Ben şimdilik 6-7-8 km devam
İçebilirsin canımKızlar bu belli saatten sonra yeme olayını kestiğimiz de detox suyu içsek sorun olur mu misal tarçın maydonoz veya limonlu gibi