Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben istediğimizi yeme kısmına kesinlikle katılmıyorum çünkü açlık süresi uzasada kalori açığı yaratmadan kilo vermek mümkün değil. Ömür boyu tabiki hiç tatlı vs yemeden durulmaz ama ideal kiloya gelince makul ölçü ve zamanda yenebilir:)

Tebrikler :) Bence gayet sağlıklı bi rakam bu böyle devam etse harika olur:) Daha fazla vermeye değil kalıcı olmasına odaklanalım canım:)
Çok teşekkürler canım:)
Şimdi benden gidenler ödem mi yoksa gerçekten kilo mu?
Amacım zaten kalıcı kilo vermek ve beslenme mi düzene sokmak bunuda inşallah buradan aldığım motive ile yapacağım

Çok teşekkürler canım:)
Şimdi benden gidenler ödem mi yoksa gerçekten kilo mu?
Amacım zaten kalıcı kilo vermek ve beslenme mi düzene sokmak bunuda inşallah buradan aldığım motive ile yapacağım
Bu ödem yağ ayrımını evde çok sağlıklı yapmak zor:)
İlk aşamada ödem atmış olabilirsiniz ama devam ettikçe yağlar da gidecek

İlk haftamı tamamlamış bulunuyorum:)
Sonuç -1,4 kg 90.0 88,6

GÜN RAPORU
3 Haziran

14:00 1 Haş. yumurtalı klasik kahvaltı
17:00 yarım paket eti lifalif
20:00 1 tavuş şiş , yarım lavaş, ayran ( birazdan yenecek:) )

3 lt su 2 yeşil çay
6 km hızlı yürüyüş ( Gece yapacağım:) )

Şuana kadar bile iyi vermişsin canım mutlaka inersin istediğin kiloya bence. Biraz daha gayret lazım
Bende burdan devam etmek isterim.
Harika seviniriz hoşgeldiniz
Süper süper süper
Çok merak ediyordum yazamamıştım da çok güzel gitmiş umarım devamı gelecek menü de süper
Ben de yazıyorum şimdi menüyü

03.06 Menü
Dün gece bozduğum için o saatten itibaren aldım o sebeple garip bir saat dilimi oldu
Yarın 1 ay bitiyor ve tartı günüm bakalım
Yarın itibarı ile 18/6 yerine 16/8 e geçmeyi planlıyorum (tamamen işlerim sebebi ile daha uygun olacak gibi )

17.30: haşlanmış az tavuk, semizotu salata
18.30 : 8 kiraz
20.00: 6 kaşık etli türlü
Bol su, yeşil çay, kahve, çay
5.5 kilometre yürüdüm

Tekrar merhabalar kızımı sütten kestim 3 gündür bende çok üzgünüm ağlıyor diye . Üzüntüden midir bilmiyorum ama başım çok dönüyor açlıktan olduğunu sanmıyorum çünkü aç değilim.limon sıktım içtim tansiyonsa dengelesin diye ama açlık saat aralığımda bu bozar mı sizce diyeti

Aromalı olduğu için bozarmı bilemedim. Ama şuan baş dönmeni geçirmeyi düşün canım.

Yarım saatten fazla oldu geçmedi göğüslerimde şiş acaba süt biriktiği için mi fiziksel şeyler mi yaşıyorum diyecem ama alakası var mı bilmiyorum ilk çocuğum acemiyim
Canım selam öncelikle zor bir süreç sütten kesme ikinizin de alışması kolay gelsin diyorum
Limonlu su aralıklı orucu bozmaz çünkü insülin seviyesini oynatmıyor fakat sen sağlığına dikkat et tansiyon filan varsa öncelik o
Biriken süt varsa gerekirse makine ile filan Çek varsa canım hafif masaj da yapabilirsin , bol bol su iç ve bu işin zamanla oturacağını unutma yavrun da sende alışacaksın Allah’ın izni ile
Harap etme kendini

Teşekür ederim gerçekten dilerim oturur zamanla çok üzülüyorum aglaya ağlaya yatıyor kaç gündür diyetin bozulmamasına da sevindim Teşekkür ederim tekrar

Teşekür ederim gerçekten dilerim oturur zamanla çok üzülüyorum aglaya ağlaya yatıyor kaç gündür diyetin bozulmamasına da sevindim Teşekkür ederim tekrar
Rica ederim. Herkesin her çocuğun düzeni farklı tabi. Ben mesela ilk gündüz aralıkları uzatıp gece yatmadan evvel verdim bir süre sonra gündüzü kestik, sonra da tümden
Dilerseniz bir doktorunuza da sorun belki farklı bir şey önerir

Gündüz işe gittiğim için zaten enemiyordu gece de daha kısa tutmuştum emme süresini şimdi komple teşekkür ederim tekrar ilginize

Ah kıyamam ikinize de:) Alışma süreci bi an önce geçer inşallah

Günaydın kızlar günaydın

Evet benim için beklenen gün geldi tartıldım ve son tartıdan itibaren 1 kilo vermişim şu an 88 kiloyum. 1 ayda -8 kilo çoook mutluyum devamını getirmek istiyorum inşallah
İlk postta var ama 1 aylık kilo değişimim şöyle

4 Mayıs: 96
18 Mayıs: 91.5
21 Mayıs: 90
25 Mayıs: 89
4 Haziran: 88

Bu ay için planım

Ciddi bir menü kontrolü
Yine bolca yürüyüş
18/6 yapamaz isem 16/8 ile ilerlemek
Haftada bir tartı

Kilo hedefi koymuyorum ama ciddiyetle devam edersem iyi bir değişim olacağını umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…