- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Ben tam sınırdan döndüm bu akşam eşim regl oldum canım istiyor diye tatlı almış ama onu kırmak pahasına da olsa yemedim. Sonra çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime. Yarın çok daha dikkatli olursunuz:)Maalesef bir saat önce gözüm dönerek 1 aydır hiç bozmadığım düzeni bozdum
1 peynirli tost ve kek yedim ya gece gece gözüm dönmüş gibiydi
Şu an kendime acayip kızgınım ama yapacak bir şey yok
Hem de tam tartı öncesi bu yaptığıma inanamıyorum
Paylaşmak zorundaydım, yarın yeni bir gün diyip devam etmeliyim
koca1 ay bozmamışsın bir kaçamak , kaçamak bile sayılmaz.. yemişsin canına değsin.. vicdan azabı çekip kendine zehir etmektense, hatta belki herşeyi bırakmaktansa,kendimi ödüllendirdim deyip yarın yeni bir gün olarak başlaMaalesef bir saat önce gözüm dönerek 1 aydır hiç bozmadığım düzeni bozdum
1 peynirli tost ve kek yedim ya gece gece gözüm dönmüş gibiydi
Şu an kendime acayip kızgınım ama yapacak bir şey yok
Hem de tam tartı öncesi bu yaptığıma inanamıyorum
Paylaşmak zorundaydım, yarın yeni bir gün diyip devam etmeliyim
Benim ıykuda çok geç saat ya.. çok saçma olacak, kendimi çok acemi hissediyorumMerhaba:)
İlk 2 gün bende yatağa resmen midem açlıktan ağlarken girdim ve ben çok geç uyuyorum, akşam 8 yemek benim uyku sabah 5 falan:) Ama birkaç güne geçti bu zorlayıcı his yine aynı aç oluyorum ama rahatsız etmiyor. Tatlı krizi için ben çözüm bulamıyorum ya ve beni geçiştirmek kesmiyor aksine daha çok tatlı istememe sebep oluyor ondan hiç yememek en iyisi. Su konusunda da tabiki lezzetlendirebilirsiniz çilek limon vs atılabilir. 1,5 lt az oluyor :) Yediklerinize de bakınca su böreği dışındakiler gayet iyi
Evet malesef bozulur:) Su bitki çayınve soda sadece:)Benim ıykuda çok geç saat ya.. çok saçma olacak, kendimi çok acemi hissediyorumama mesela saat 12..1 gece, çok midem kazınırsa sade marul yiyebilirmiyim, yoksa bozulurmu o 16 saatlik dilim
Merhaba hoşgeldinizArkadaşlar merhaba ben de 1 haftadır Akdeniz diyeti ile beslenmeye başladım 2 gündür akşam yemeğini erkene çekip aralıklı oruç yöntemi ile zayıflamaya karar verdim.Sorum şu bu açlık süresi 16 saatten aşağı olmuyor mu 14 mesela
Fıstık ezmesi ve reçel miktar olarak çok değilse menü gayet güzel ve lezizmerhaba
dün
saat 17:00 de mutfak kapanıyor bende 16/8
dün kahvaltı
beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta domates
fıstık ezmesi ve reçel 1 dilim ekmek
öğlen etli nohut ve pilav
sanırım artık yemek yiyememeye başladım
Teşekkür ederim ben zaten yeme aralıklarında da her istediğimi yeme gibi bir şey yapmayacağım için bir haftadır alkali besleniyorum un şeker yok et haftada bir hayvansal gıdadan uzak durarak bol su ile 14 saat de yeterli olur zannımcaMerhaba hoşgeldiniz
Oluyor 14 saat açlık 10 saat yeme olarak da uygulanabiliyor, yapabilirsiniz
İlk sayfa ilk posta bir çok Bilgi de mevcut ona da bakabilirsiniz
Tebrikler :) Bence gayet sağlıklı bi rakam bu böyle devam etse harika olur:) Daha fazla vermeye değil kalıcı olmasına odaklanalım canım:)Selam kızlar bugün tartı günümdü -1,7kg gördüm çok şükür 73,3 olmuşum 1 haftada böyle gitmesi güzel bir şey sporu daha da yoğunlaştırırsam daha çok veririm inşallah ☺
Bir şeyi merak ettim..bu aralıklı oruç u yapam baya ünlüde varmış.. hepsinim dediği, bu 8 saatlik dönemde hiç bir kısıtlama yok.. pastamıda yedim tatlımıda vs vs.. zaten çmür boyu çıkartamazsınız hayatınızdan o yüzden asla kesmeyin ama 8 saat içinde yiyin için ne istiyorsanız diye..ne düşünüyorsunuz?Merhaba hoşgeldiniz
Oluyor 14 saat açlık 10 saat yeme olarak da uygulanabiliyor, yapabilirsiniz
İlk sayfa ilk posta bir çok Bilgi de mevcut ona da bakabilirsiniz
Ay süper çok sevindim tebriklerSelam kızlar bugün tartı günümdü -1,7kg gördüm çok şükür 73,3 olmuşum 1 haftada böyle gitmesi güzel bir şey sporu daha da yoğunlaştırırsam daha çok veririm inşallah ☺
Bence güzel sonuçlar yakındır bu tarz beslenme ileTeşekkür ederim ben zaten yeme aralıklarında da her istediğimi yeme gibi bir şey yapmayacağım için bir haftadır alkali besleniyorum un şeker yok et haftada bir hayvansal gıdadan uzak durarak bol su ile 14 saat de yeterli olur zannımca
HoşgeldinizBende katılmak isterim aranızaAma kalorimidee saycam
Evet bu şekilde normal kilosunda olup günü yaşam tarzı galibe getiren çok kimi var çünkü diğer diyetlere göre menü kısıtlaması yokBir şeyi merak ettim..bu aralıklı oruç u yapam baya ünlüde varmış.. hepsinim dediği, bu 8 saatlik dönemde hiç bir kısıtlama yok.. pastamıda yedim tatlımıda vs vs.. zaten çmür boyu çıkartamazsınız hayatınızdan o yüzden asla kesmeyin ama 8 saat içinde yiyin için ne istiyorsanız diye..ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim inşallah bakalım en azından 2 ay yapsam sonra normale dönerim abartmamak kaydiylaBence güzel sonuçlar yakındır bu tarz beslenme ile
Bu arada benim vermek istediğim kilo da başlangıçtan itibaren sayarsak 31 kilo
96’dan 65’e bir uzuuuun yolculuk ( şu an 89)