Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

1 ayda bir kereden birşey olmaz.Hatta diyetisyenler bile haftada bir kendinizi ödüllendirir der.Seninki ödül olmuş.Ben mesela sabah aynı durumdaydım 3 tane pişi yedim ama ben daha dün başladım yine da dayanamadım tabi üstüne 3 mil yapıp bi de dışarda 1 saat yürüyüş yaptım tempolu şekilde.bir kaç tanede cips yedim eşim yanımda yerken.olur böyle kaçamaklar.bende pazartesi tartılacağım ama eksi göreceğimi sanmıyorum.çünkü oruç tutacağım için bu hafta biraz düzen bozulacak.

Maalesef bir saat önce gözüm dönerek 1 aydır hiç bozmadığım düzeni bozdum 😭
1 peynirli tost ve kek yedim ya gece gece gözüm dönmüş gibiydi 😞
Şu an kendime acayip kızgınım ama yapacak bir şey yok 😡
Hem de tam tartı öncesi bu yaptığıma inanamıyorum 😢
Paylaşmak zorundaydım, yarın yeni bir gün diyip devam etmeliyim
Ben tam sınırdan döndüm bu akşam eşim regl oldum canım istiyor diye tatlı almış ama onu kırmak pahasına da olsa yemedim. Sonra çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime. Yarın çok daha dikkatli olursunuz:)

GÜN RAPORU
2 Haziran

14:10 Salçalı yumurta 1 dilim ekmek
16:00 Yarım eti lifalif
20:15 1 kase ayran aşı 6 tane fırın mücver

3 lt su
Not: Regl sancısı sebebiyle yürüyüş yok😕

Maalesef bir saat önce gözüm dönerek 1 aydır hiç bozmadığım düzeni bozdum 😭
1 peynirli tost ve kek yedim ya gece gece gözüm dönmüş gibiydi 😞
Şu an kendime acayip kızgınım ama yapacak bir şey yok 😡
Hem de tam tartı öncesi bu yaptığıma inanamıyorum 😢
Paylaşmak zorundaydım, yarın yeni bir gün diyip devam etmeliyim
koca1 ay bozmamışsın bir kaçamak , kaçamak bile sayılmaz.. yemişsin canına değsin.. vicdan azabı çekip kendine zehir etmektense, hatta belki herşeyi bırakmaktansa,kendimi ödüllendirdim deyip yarın yeni bir gün olarak başla
( baştan bu yana okuyamadım, 1 ayda kaç kilo verdin)

Merhaba:)
İlk 2 gün bende yatağa resmen midem açlıktan ağlarken girdim ve ben çok geç uyuyorum, akşam 8 yemek benim uyku sabah 5 falan:) Ama birkaç güne geçti bu zorlayıcı his yine aynı aç oluyorum ama rahatsız etmiyor. Tatlı krizi için ben çözüm bulamıyorum ya ve beni geçiştirmek kesmiyor aksine daha çok tatlı istememe sebep oluyor ondan hiç yememek en iyisi. Su konusunda da tabiki lezzetlendirebilirsiniz çilek limon vs atılabilir. 1,5 lt az oluyor :) Yediklerinize de bakınca su böreği dışındakiler gayet iyi:KK66:
Benim ıykuda çok geç saat ya.. çok saçma olacak, kendimi çok acemi hissediyorum 🙈 ama mesela saat 12..1 gece, çok midem kazınırsa sade marul yiyebilirmiyim, yoksa bozulurmu o 16 saatlik dilim

Günaydın çok sağolun kızlar 🙏
C capoeira 3 haftada 7 kilo olmuştu yarın tartı günüm
Levaiz Levaiz iyi kurtarmışsın tatlıdan menü de gayet güzel olmuş 👍
Alyaliya Alyaliya evet canım doğru söylüyorsun benim korkum bir an yine iştahımı tutamayıp eskiye dönersem geçmişte çok böyle diyet bıraktım
Umarım burada yazdığım için olmayacak ama
Bu arada süper yürümüşsün o pişiler gitmiştir 👏

Arkadaşlar merhaba ben de 1 haftadır Akdeniz diyeti ile beslenmeye başladım 2 gündür akşam yemeğini erkene çekip aralıklı oruç yöntemi ile zayıflamaya karar verdim.Sorum şu bu açlık süresi 16 saatten aşağı olmuyor mu 14 mesela

merhaba
dün
saat 17:00 de mutfak kapanıyor bende 16/8
dün kahvaltı
beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta domates
fıstık ezmesi ve reçel 1 dilim ekmek

öğlen etli nohut ve pilav

sanırım artık yemek yiyememeye başladım

Arkadaşlar merhaba ben de 1 haftadır Akdeniz diyeti ile beslenmeye başladım 2 gündür akşam yemeğini erkene çekip aralıklı oruç yöntemi ile zayıflamaya karar verdim.Sorum şu bu açlık süresi 16 saatten aşağı olmuyor mu 14 mesela
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Oluyor 14 saat açlık 10 saat yeme olarak da uygulanabiliyor, yapabilirsiniz
İlk sayfa ilk posta bir çok Bilgi de mevcut ona da bakabilirsiniz

merhaba
dün
saat 17:00 de mutfak kapanıyor bende 16/8
dün kahvaltı
beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta domates
fıstık ezmesi ve reçel 1 dilim ekmek

öğlen etli nohut ve pilav

sanırım artık yemek yiyememeye başladım
Fıstık ezmesi ve reçel miktar olarak çok değilse menü gayet güzel ve leziz
17 de bitirmek de başarı benim için çok erken bir saat mesela yapamam bir de ev halkı sürekli bir şey istediği için canım da çekiyor ben kapatsam da onlar kapattırmıyor mutfağı 😂😂 şimdilik 18-19 max 20.00 da bitirebiliyorum

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Teşekkür ederim ben zaten yeme aralıklarında da her istediğimi yeme gibi bir şey yapmayacağım için bir haftadır alkali besleniyorum un şeker yok et haftada bir hayvansal gıdadan uzak durarak bol su ile 14 saat de yeterli olur zannımca 🤗

Selam kızlar bugün tartı günümdü -1,7kg gördüm çok şükür 73,3 olmuşum 1 haftada böyle gitmesi güzel bir şey sporu daha da yoğunlaştırırsam daha çok veririm inşallah ☺
Tebrikler :) Bence gayet sağlıklı bi rakam bu böyle devam etse harika olur:) Daha fazla vermeye değil kalıcı olmasına odaklanalım canım:)

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Bir şeyi merak ettim..bu aralıklı oruç u yapam baya ünlüde varmış.. hepsinim dediği, bu 8 saatlik dönemde hiç bir kısıtlama yok.. pastamıda yedim tatlımıda vs vs.. zaten çmür boyu çıkartamazsınız hayatınızdan o yüzden asla kesmeyin ama 8 saat içinde yiyin için ne istiyorsanız diye..ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim ben zaten yeme aralıklarında da her istediğimi yeme gibi bir şey yapmayacağım için bir haftadır alkali besleniyorum un şeker yok et haftada bir hayvansal gıdadan uzak durarak bol su ile 14 saat de yeterli olur zannımca 🤗
Bence güzel sonuçlar yakındır bu tarz beslenme ile 👍

Bende katılmak isterim aranıza 💃🏻 Ama kalorimidee saycam 😁
Hoşgeldiniz 🥰
Nasıl rahatınıza gelirse burada herkes rahat kendi programında tek amaç kilo verelim de 😂
Bir şeyi merak ettim..bu aralıklı oruç u yapam baya ünlüde varmış.. hepsinim dediği, bu 8 saatlik dönemde hiç bir kısıtlama yok.. pastamıda yedim tatlımıda vs vs.. zaten çmür boyu çıkartamazsınız hayatınızdan o yüzden asla kesmeyin ama 8 saat içinde yiyin için ne istiyorsanız diye..ne düşünüyorsunuz?
Evet bu şekilde normal kilosunda olup günü yaşam tarzı galibe getiren çok kimi var çünkü diğer diyetlere göre menü kısıtlaması yok
Kilo verebilmek için aralıklı oruç da olsa tatlı pasta böreklere bir süre veda etmek ya da azaltmak şart bence
Menülerde kısıtlama yapıyoruz çünkü kalori açığı çıksın da zayıflayalım 🥰

X