Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Troid sorununuz var mıydı?

Troid sorununuz var mıydı?
Bilmiyorum baktırmadım korona yüüznden istesemde gidemiyorum hastaneye.aslında bu durum 5 sene önce başladı verdi ödem sorunum hep vardı ama bu kadar korkunc oynamazdı rakamlar.5 sene öncesine kadar hani kışın 5-6 kiloalırız baharda veririz ya.5 sene önce ne yaptıysam o 5-6 kiloyu veremedim.hala da yaşıyorum o problemi

Büyük ihtimalle tiroid insülin direnci gibi bi
durum var. Bence en yakın zamanda tahlil yaptırın.

Selam kızlar ben bugün yine 18/6 yapıyorum 16/8 yerine işlerim bitmedi biraz da mecbur kaldım ilk öğünü 14.30 da yiyebildim
Bugün ikinci rekor 7 kilometre yürüdüm belki size komik gelecek ama benim gibi sporda tembel ve yürümekten nefret eden biri için ne anlama geldiğini bilemezsiniz
Akşam menü paylaşacağım yine

yoo komik değil çok iyi tebrik ediyorum azminizi maşallah diyeyim .. bende çok severdim ve yürüyüş yapınca daha iyi hissederdim yorulssamda.öyle bi memlekete taşındım ki adım atsan köpek her yer ödüm kopuyor işten eve bile yürümüyorum korkudan.

Hadi ya üzüldüm sokaktaki köpekten ben de korkarım
Ben evde iken arada Leslie filan yapıyordum ama dışarıda yürümeye hep üşenirdim şimdi keyif almaya başladım umarım devamını getiririm

5/6 Menü 18/6
14.30: Etli türlü ve salata
17: 4 yemek kaşığı kısır
19.45: 3 kibrit kutusu Pınar süzme, domates salatalık yeşillik ( kahvaltıyı akşam yaptım yani )
Bu ara yumurta yemek istemediğimi fark ettim ama biraz ilave edeceğim çok tok tutuyor
7 kilometre yürüdüm

Merhabalar bende 12. Günümdeyim bu diyeti uyguluyorum şimdiye kadar 3,5 kilo verdim 74,5 tan 71 e düştüm ilk basta zor gelmesine rağmen herseye alışıyor insan ama benim araöğünüm yok saat 1 ve en son 5-6 arası yeme işim bitiyor ve sonra hiç acıkmıyorum

Merhaba

Çok güzel gitmiş kilo tebrikler
Evet ilk başta zor geliyor ama alışılıyor siz 16/8 mi uyguluyorsunuz ?
Ara öğün şart değil zaten bu diyetin en güzel yanı kendinize göre ayarlanabilmesi bence

Tesekkürler ben 18/6 uyguluyorum öyle basladım öyle gidiyor alıştım kendime yaptığım en güzel iyilik ekmeği komple bıraktım şekeri de onlar sık acıkma sebebim iş meğer şimdi böyle devam hedefim 60

Süper herkes kendi dengesini buluyor ne güzel
Gerçekten ekmek azalınca çok değişiyor açılma hissi ben de yaşadım

Merhaba:)
Dün aşırı yorucu bir yolculuk yaptım İstanbul Bursa arası 7 saat sürdü şaka gibiydi Dün hiç su içemedim gerçi migrenden ve bulantıdan yemek de yemedim düzgün. Gün raporu da gece vericem:)

Merhaba
7 saat mi yollar o kadar mı dolu
Çok zor olmuştur eminim çok geçmiş olsun Üzüldüm
Toparlanınca haberleşiriz

Merhaba arkadaslar :)

Izin verirseniz bende aranıza katılmak isterim, yarin aralıklı oruç diyetine başlamayı düşünüyorum. Bana önerileriniz var mi ? :)

Merhabaaaa izin ne demek zevkle bekleriz
Ben ilk sayfa ilk postta çok detaylı açıklamalar yazdım bi göz atman faydalı olacaktır. Yine sorular olursa zevkle yanıtlarız

Burada herkes kendi hayat düzenine uydurabildiğini yapıp, kendi menülerinde kısıtlama yapıyor bir de ilave edebilen spor.Benim tek tavsiyem sabır. Alışmak zaman alıyor ama İnan alışınca çok kolay
Birazdan günlük menümü de paylaşacağım

6/6 Menü 16/8

13.00: 2 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar, 5 zeytin, domates, salatalık yeşillik , çay
16:00: 5 kaşık kısır, çay
18: 4 ince dilim karpuz
19.45: Haşlanmış dana eti, salata

Aralarda yeşil çay, kahve, çay, su, maden suyu
7.4 kilometre yürüdüm rekorumu egale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…