Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar günaydın 🥰

Evet benim için beklenen gün geldi tartıldım ve son tartıdan itibaren 1 kilo vermişim şu an 88 kiloyum. 1 ayda -8 kilo çoook mutluyum devamını getirmek istiyorum inşallah😍😍
İlk postta var ama 1 aylık kilo değişimim şöyle

📌 4 Mayıs: 96
📌 18 Mayıs: 91.5
📌 21 Mayıs: 90
📌 25 Mayıs: 89
📌 4 Haziran: 88 😍🏆

Bu ay için planım

➡ Ciddi bir menü kontrolü
➡ Yine bolca yürüyüş
➡ 18/6 yapamaz isem 16/8 ile ilerlemek
➡ Haftada bir tartı

Kilo hedefi koymuyorum ama ciddiyetle devam edersem iyi bir değişim olacağını umuyorum 🙏
günaydın süper gerçekten çok sevindim adınıza darısı hepimiize inş..

Evet benim için beklenen gün geldi tartıldım ve son tartıdan itibaren 1 kilo vermişim şu an 88 kiloyum. 1 ayda -8 kilo çoook mutluyum devamını getirmek istiyorum inşallah😍😍

Bu ay için planım

➡ Yine bolca yürüyüş
➡ Haftada bir tartı

Kilo hedefi koymuyorum ama ciddiyetle devam edersem iyi bir değişim olacağını umuyorum 🙏
Maşallah sonuç harika 🤩🤩 darısı başımıza Benimde bugün 3. günüm kayinvalidemler bende o yüzden burda aktif olamıyorum ama böyle güzel sonuçlar görmek motive ediyo insanı

:) Malesef hiç etkili olmuyor bende tarçınlı sütler kahveler falan😕 Ben direkt şerbetli tatlı istiyorum😀
ya ben başladığım günden beri artık tatlı isteğim olmadığını farkettim ki kaşık kaşık nutella yiyen biriydim :KK70:ha hiç mi tatlı yemiyorum derseniz özel günlerde ve yeme pencerem dahilinde nefsimi köreltmek adına yiyorum ama deli gibi bi istek olmadığını gördüm :)

Bu ay için planım

➡ Yine bolca yürüyüş
➡ Haftada bir tartı

Maşallah canım tebrikler
Tartılmayı haftada bir yapmana sevindim 😊 yürüyüş varsa incelme var demektir belli bir süre sonra tartıya bakma çünkü yürüyerek bacak kası oluşuyor tartı fazla eksi göstermiyor o zaman olmayan kıyafetlerini deneyerek zayıflamış olduğunu göreceksin 👍

günaydın süper gerçekten çok sevindim adınıza darısı hepimiize inş..
Amin inşallah çok teşekkürler evet azimle gidersek olacak inanıyorum başaracağız 🥰
Maşallah sonuç harika 🤩🤩 darısı başımıza Benimde bugün 3. günüm kayinvalidemler bende o yüzden burda aktif olamıyorum ama böyle güzel sonuçlar görmek motive ediyo insanı
Çok teşekkürler müsait olunca bekleriz kolay gelsin 🥰

ya ben başladığım günden beri artık tatlı isteğim olmadığını farkettim ki kaşık kaşık nutella yiyen biriydim :KK70:ha hiç mi tatlı yemiyorum derseniz özel günlerde ve yeme pencerem dahilinde nefsimi köreltmek adına yiyorum ama deli gibi bi istek olmadığını gördüm :)
Kesinlikle çok azalıyor çünkü bence vücutta o şeker dalgalanmaları azalıyor arada olabilir tabi çok normal 👍🥰

Maşallah canım tebrikler
Tartılmayı haftada bir yapmana sevindim 😊 yürüyüş varsa incelme var demektir belli bir süre sonra tartıya bakma çünkü yürüyerek bacak kası oluşuyor tartı fazla eksi göstermiyor o zaman olmayan kıyafetlerini deneyerek zayıflamış olduğunu göreceksin 👍
Çok teşekkürler canım 🥰
Evet artık haftada bire döndüm tartıda
Dediğin gibi oldu biliyor musun çok ilginç normalde bu kiloda asla giyemediğin pantolonlar oluyor bende yürüyüşten olduğunu düşündüm çünkü ben çok hareketsiz bir insandım inan. Şimdi ise zorlaya zorlaya bir düzen oturdu sayılır🙏😍

Bu ay için planım

➡ Yine bolca yürüyüş
➡ Haftada bir tartı

Allahımmmmm..-8!!! Görebilirmiyim kiiiii.. haydi darısı hepimizin başına 😍
Sana ve hatta biligisi olan herkese bir sorum( bir sorum daha 😂) olacak. Ben günümü 12/20 yapıyorum.. ama diyelimki iyiyim enerjiğim kahveden sonra bir şey yemek istemiyorum..14/20 yapabilirmiyim.. yani normalde 12/20 ama ara sıra 14/20.. yoksa vücudun sistemini bozarmıyım.. akşam 20 mecbur çünkü anca toplanıyoruz eve ..
Alahımm okudukça bir ayda 8 kiloooo kendimden geçiyorum

Bu ay için planım

➡ Yine bolca yürüyüş
➡ Haftada bir tartı

Harikaa😍
Ay çok mutlu oldum tebriklerr🥰 🌸 8 kilo gerçekten çok çok güzel:)) Darısı hepimizin başına:) Yolumuz daha uzun hep beraber başaracağız😉

Sana ve hatta biligisi olan herkese bir sorum( bir sorum daha 😂) olacak. Ben günümü 12/20 yapıyorum.. ama diyelimki iyiyim enerjiğim kahveden sonra bir şey yemek istemiyorum..14/20 yapabilirmiyim.. yani normalde 12/20 ama ara sıra 14/20.. yoksa vücudun sistemini bozarmıyım.. akşam 20 mecbur çünkü anca toplanıyoruz eve ..
Hepimiz nasıl mutlu olmuşuz -8 e:)) İnşallah biz de böyle msjlar yazıcaz😉 Soruna gelince canım açlık aralığını bazı günler 16 saaten 18 e çıkarabilir miyim diyorsun bana olabilir geldi çünkü akşam yediğimiz saat daha önemli ve sonuçta aç kaldığın süre uzayacak. Bence olabilir😉
Bende yarın Bursa'ya eş ailesine gideceğim orda saatler değişecek ama açlık aralığımı aynı tutacağım akşam 20 den 19 a çekeceğim yemeği ve yine 18 saat sonunda ilk öğün olacak.

Bu ay için planım

➡️ Ciddi bir menü kontrolü
➡️ Yine bolca yürüyüş
➡️ 18/6 yapamaz isem 16/8 ile ilerlemek
➡️ Haftada bir tartı

Tebrikler canım 🧿 çok sevindim senin adına. Darısı başımıza 😁

Kesinlikle görebilirsin bir de şöyle düşün -8 olmaz -4/5 olur 2-3 ayda çok harika bir rakam olur
Cevap verilmiş soruya bazı gün daha uzun olsun sorun yok bence de önemli olan kapanış saati
Harikaa😍
Ay çok mutlu oldum tebriklerr🥰 🌸 8 kilo gerçekten çok çok güzel:)) Darısı hepimizin başına:) Yolumuz daha uzun hep beraber başaracağız😉
Çok teşekkürler aynen beraber başaracağız 🥰🏆

Tebrikler canım 🧿 çok sevindim senin adına. Darısı başımıza 😁
Çok teşekkürler evet hep beraber de olacak eminim 🥰🏆

Ben bugün 16/8 olarak başladım gün sonunda menü yazacağım bakalım 18/6 sonrası bir de bunu göreyim belki karışık da yaparım işe güce göre

Amin inşallah çok teşekkürler evet azimle gidersek olacak inanıyorum başaracağız 🥰

Çok teşekkürler müsait olunca bekleriz kolay gelsin 🥰

Kesinlikle çok azalıyor çünkü bence vücutta o şeker dalgalanmaları azalıyor arada olabilir tabi çok normal 👍🥰

Çok teşekkürler canım 🥰
Evet artık haftada bire döndüm tartıda
Dediğin gibi oldu biliyor musun çok ilginç normalde bu kiloda asla giyemediğin pantolonlar oluyor bende yürüyüşten olduğunu düşündüm çünkü ben çok hareketsiz bir insandım inan. Şimdi ise zorlaya zorlaya bir düzen oturdu sayılır🙏😍
Benim yıllardır kilo ile başım dertte nisan ayında yürüyüşe başlar haziran sonuna kadar bitirirdim tartıda 65 gösterir çevremdeki kişiler 59-60gösteriyorsun derlerdi yaşında vermiş olduğu durumdan eskisi gibi istek azim yok birde metabolizmam yavaşladı (yaşlandım artık😂)

04.06 menü 16/8

12.30: 1 ince dilim karpuz, 2 kibrit kutu beyaz peynir
16: 1 kase tel şehriye çorba
19.30: ızgara tavuk, salata

Kahve, çay, form çay, su
Bugün 7 kilometre yürüdüm benim için kişisel rekor olabilir 😜

04.06 menü 16/8

12.30: 1 ince dilim karpuz, 2 kibrit kutu beyaz peynir
16: 1 kase tel şehriye çorba
19.30: ızgara tavuk, salata

Kahve, çay, form çay, su
Bugün 7 kilometre yürüdüm benim için kişisel rekor olabilir 😜
Yürüyüş kısmını kıskandım:)) Ben bu gece yürüyemeyeceğim malum yarın sabah yolculuk var eşya hazırla evi temizle bugün baya yoruldum ve hala ütüm var dağ gibi😀

GÜN RAPORU
4 Haziran

14:30 Haşlanmış yumurtalı kahvaltı
16:00 yarım lifalif sütlü kahve
20:20 Menemen 1 dilim ekmek

Su şimdilik 1,5 lt ama 3 e tamamlarım uyuyana kadar:) Spor yok😕

Yürüyüş kısmını kıskandım:)) Ben bu gece yürüyemeyeceğim malum yarın sabah yolculuk var eşya hazırla evi temizle bugün baya yoruldum ve hala ütüm var dağ gibi😀

GÜN RAPORU
4 Haziran

14:30 Haşlanmış yumurtalı kahvaltı
16:00 yarım lifalif sütlü kahve
20:20 Menemen 1 dilim ekmek

Su şimdilik 1,5 lt ama 3 e tamamlarım uyuyana kadar:) Spor yok😕
Menü süper. Ben de diyorum ya kişisel rekor yürüyüşte 😂
Büyük iş seyahat öncesi sonrası çok normal
Kolay gelsin ve iyi yolculuklar

Benim yazım biraz uzun olacak :)
Pazartesi aç karna kan aldırmam gerekiyordu, ordan doktora git tartıl kontrol vs vs.. eve gelince dedim amaaan hadi başlıyayım şu meşur aralıklı oruca.. testler biraz yamuk yapmış bana doktorum aradı sabah , öğlen sonu ona gittim.. girince ne olmuş size dedi.. ne olmuş dedim?! Malum 24 saat yiyen atıştıran tıkınan ben 16/8 yapıyorum.. kesin göz önlerim morardı sarardım zombi oldum.. nasıl zinde dinlenmiş ve fit duruyorsunuz dedi.. tartalım dedi, lütfen detox yapıyorum sonucu söylemeyin dedim.. 3 kez tekrarladı tartmayı, sonra olmucak elekroniğe geçelim dedi.. hani şu yağ kas ödem kitlenizi ölçen.. pazartesi dahil, nasıl anlatsam, ayakkabımı giymek için eğildiğimde bacaklarıma jilet atılıyr gibi acıyordu.. yüzüm ü anlatmayayım.. ödemlerin normal insanlardaki ödem kadar yani kalmamış birşey , baksanıza alyansınızı bile takmışsınız dedi.. alyansı çıkarttığımda çok ağlamıştım.. manevi olarak mı yoksa halime acıdığımdanmı bu kadarda olmaz dediğimdenmi bilmiyorum , sağ elimden sol elime geçti sonra orayada sığmadı çıkarttım ve çoook ağlamıştım.. kaslarımın geliştiğini yağ oranımın düştüğünü ve ödemin komple gittiğini söyledi.. bu arada yılan gi deri değiştiriyorum :KK43: şişlikler gidince soyulmaya başladı.. kaslar geliştiği için dediki siz ne kilo verdiyseniz onu 2 kat düşünün olurmu çünkü kaslar ağır basar dedi :)
pazartesiden beri:
Günlük aldığım kalori 600 yaktığım kalori 250.. 6km yürüyüş..sizin yeşilçay ve zencefil sayesinde içtiğim su 2 bazende 2.5 litre
Pazartesi tartılıp yazıyorum inşallah
kilo kaybedip etmediğimi birlilte konuşuruz ama şunu söylemek istiyorum sanki şifa olacak ,oluyor... ödemler o kadar hızlı gittiki.. valalhi yazdıklarınızı okumasam çoktan pes ederdim dayanamıyorum tatlı yiycem diye
Sağolun kızlar 😍

kızlar günaydın bu diyetten önce kb diyeti yapıyordum ve araya kümeli detoksu eklediğimi söylemiştim.detoksla 3.1 kilo vermiştim.detoks sonrası diyete devam etmeme ragmen hemen geri aldıgımı da söylemiştim.pazar günü ise aralıklı oruç diyeitne başlamıştım.çok uzattım sanırım özür diliyorum.günlerdir tartılmıyordum. bugün tartıldım -100 gram inmiş.çok canım sıkıldı.üstelik hergün çiğ acı biber eklemiştim menüme hem metabolizma için hemde bağırsaklar için.işe de yarıyordu.ama tartıda sonuç :KK43: çok moralim bozuldu anlatamam ben 1 yıldır bu sıkıntıları yasıyorum usandım artık tartının bi inip bi çıkmasından :KK43:

Benim yazım biraz uzun olacak :)
Pazartesi aç karna kan aldırmam gerekiyordu, ordan doktora git tartıl kontrol vs vs.. eve gelince dedim amaaan hadi başlıyayım şu meşur aralıklı oruca.. testler biraz yamuk yapmış bana doktorum aradı sabah , öğlen sonu ona gittim.. girince ne olmuş size dedi.. ne olmuş dedim?! Malum 24 saat yiyen atıştıran tıkınan ben 16/8 yapıyorum.. kesin göz önlerim morardı sarardım zombi oldum.. nasıl zinde dinlenmiş ve fit duruyorsunuz dedi.. tartalım dedi, lütfen detox yapıyorum sonucu söylemeyin dedim.. 3 kez tekrarladı tartmayı, sonra olmucak elekroniğe geçelim dedi.. hani şu yağ kas ödem kitlenizi ölçen.. pazartesi dahil, nasıl anlatsam, ayakkabımı giymek için eğildiğimde bacaklarıma jilet atılıyr gibi acıyordu.. yüzüm ü anlatmayayım.. ödemlerin normal insanlardaki ödem kadar yani kalmamış birşey , baksanıza alyansınızı bile takmışsınız dedi.. alyansı çıkarttığımda çok ağlamıştım.. manevi olarak mı yoksa halime acıdığımdanmı bu kadarda olmaz dediğimdenmi bilmiyorum , sağ elimden sol elime geçti sonra orayada sığmadı çıkarttım ve çoook ağlamıştım.. kaslarımın geliştiğini yağ oranımın düştüğünü ve ödemin komple gittiğini söyledi.. bu arada yılan gi deri değiştiriyorum :KK43: şişlikler gidince soyulmaya başladı.. kaslar geliştiği için dediki siz ne kilo verdiyseniz onu 2 kat düşünün olurmu çünkü kaslar ağır basar dedi :)
pazartesiden beri:
Günlük aldığım kalori 600 yaktığım kalori 250.. 6km yürüyüş..sizin yeşilçay ve zencefil sayesinde içtiğim su 2 bazende 2.5 litre
Pazartesi tartılıp yazıyorum inşallah
kilo kaybedip etmediğimi birlilte konuşuruz ama şunu söylemek istiyorum sanki şifa olacak ,oluyor... ödemler o kadar hızlı gittiki.. valalhi yazdıklarınızı okumasam çoktan pes ederdim dayanamıyorum tatlı yiycem diye
Sağolun kızlar 😍
Merhaba acayip mutlu oldum senin adına ne güzel olmuş vucüt demek ki alışıyor, dengesini buluyor umarım daha da iyi sonuçlar yakındır
Pes ermek yok, hep beraber günahı sevabı ile paylaşıyoruz uzasa da
Belli hedeflere inince arada yersin tatlı zaten inan zamanla o istek azalacak ben de 1 ayda 1 kere bozdum mesela gözüm dönüp biliyorsun
Tebrikler çok sevindim özellikle ödem gitmesine kaslar daha da gelecek 🥰🏆

kızlar günaydın bu diyetten önce kb diyeti yapıyordum ve araya kümeli detoksu eklediğimi söylemiştim.detoksla 3.1 kilo vermiştim.detoks sonrası diyete devam etmeme ragmen hemen geri aldıgımı da söylemiştim.pazar günü ise aralıklı oruç diyeitne başlamıştım.çok uzattım sanırım özür diliyorum.günlerdir tartılmıyordum. bugün tartıldım -100 gram inmiş.çok canım sıkıldı.üstelik hergün çiğ acı biber eklemiştim menüme hem metabolizma için hemde bağırsaklar için.işe de yarıyordu.ama tartıda sonuç :KK43: çok moralim bozuldu anlatamam ben 1 yıldır bu sıkıntıları yasıyorum usandım artık tartının bi inip bi çıkmasından :KK43:
Canım selam ne uzatması olur mu burada okuyup paylaşacağız derdimizi sıkıntıyı 🥰

Bir de bazen vücuda zaman tanımak gerekir belki adapte olmaya çalışıyor olabilir bu yeni düzen .
1 hafta gerçi çok kısa bir süre menüleri bir değerlendirir misin ? Belki değiştirebileceğin şeyler vardır ? Senin menün var mi diye baktım da ben göremedim istersen burada da paylaş belki senin görmediğin bir şeyi burada hep beraber görürüz ?
Bir de emzirme süreci yeni bitti di mi ? şu an vucüt hormonal olarak da belki bir süreçten geçiyor

Son düzenleme:
X