Benim yazım biraz uzun olacak :)
Pazartesi aç karna kan aldırmam gerekiyordu, ordan doktora git tartıl kontrol vs vs.. eve gelince dedim amaaan hadi başlıyayım şu meşur aralıklı oruca.. testler biraz yamuk yapmış bana doktorum aradı sabah , öğlen sonu ona gittim.. girince ne olmuş size dedi.. ne olmuş dedim?! Malum 24 saat yiyen atıştıran tıkınan ben 16/8 yapıyorum.. kesin göz önlerim morardı sarardım zombi oldum.. nasıl zinde dinlenmiş ve fit duruyorsunuz dedi.. tartalım dedi, lütfen detox yapıyorum sonucu söylemeyin dedim.. 3 kez tekrarladı tartmayı, sonra olmucak elekroniğe geçelim dedi.. hani şu yağ kas ödem kitlenizi ölçen.. pazartesi dahil, nasıl anlatsam, ayakkabımı giymek için eğildiğimde bacaklarıma jilet atılıyr gibi acıyordu.. yüzüm ü anlatmayayım.. ödemlerin normal insanlardaki ödem kadar yani kalmamış birşey , baksanıza alyansınızı bile takmışsınız dedi.. alyansı çıkarttığımda çok ağlamıştım.. manevi olarak mı yoksa halime acıdığımdanmı bu kadarda olmaz dediğimdenmi bilmiyorum , sağ elimden sol elime geçti sonra orayada sığmadı çıkarttım ve çoook ağlamıştım.. kaslarımın geliştiğini yağ oranımın düştüğünü ve ödemin komple gittiğini söyledi.. bu arada yılan gi deri değiştiriyorum
şişlikler gidince soyulmaya başladı.. kaslar geliştiği için dediki siz ne kilo verdiyseniz onu 2 kat düşünün olurmu çünkü kaslar ağır basar dedi :)
pazartesiden beri:
Günlük aldığım kalori 600 yaktığım kalori 250.. 6km yürüyüş..sizin yeşilçay ve zencefil sayesinde içtiğim su 2 bazende 2.5 litre
Pazartesi tartılıp yazıyorum inşallah
kilo kaybedip etmediğimi birlilte konuşuruz ama şunu söylemek istiyorum sanki şifa olacak ,oluyor... ödemler o kadar hızlı gittiki.. valalhi yazdıklarınızı okumasam çoktan pes ederdim dayanamıyorum tatlı yiycem diye
Sağolun kızlar