Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Nişanmı ? Ne zaman kız nişanın ? Bir daha ağzına karbonhitratın karb ını koyarsan ağzına terlikle vururum
Yeme annem yeme , nişandan sonra ye 1 hafta sonra düzgün beslen gene.. daha düğün olacak
Düğüne bir sene var da eylülde nişanım var evde olcak ama olsun çatlatalımm gelenleri

Düğüne bir sene var da eylülde nişanım var evde olcak ama olsun çatlatalımm gelenleri
Bir sene diyet yapmıyacaksın, normal beslenme haline getireceksin artık.. sevgilin kaşısın göbeğini, nişanda elbiseyi sen giyeceksin! Ablaya laf yetiştirme, bak görümcelik yaptırtma bana

Bir sene diyet yapmıyacaksın, normal beslenme haline getireceksin artık.. sevgilin kaşısın göbeğini, nişanda elbiseyi sen giyeceksin! Ablaya laf yetiştirme, bak görümcelik yaptırtma bana
Elti çatlatma duası... onlaynnn ahahahahaha. O boğaz tutulacak. 34 beden olunacak

En başından tabağa 2 alıyorum

Ben eskiden 10 kofte yerdim hatta 11 12 giderdi

Şimdi küçüldü mide doyuyorum yanında mutlaka salata zaten şişiriyor ve ayran ya da yoğurt
Geçen daha diyet yokken benimkiyle köfte yaptık bir paket. Kim daha çok yicek yarışından hallice birbirimizin tabağından kaçırdık elendim siz zayıflamaya devam edin

Günaydın hanımlar
Harika bir pazar günü diliyorum
Evet tartı öncesi son günümüz haydi inşallah bugün de eksilsin kilolar

O da Menemen ve makarna yemiş ona laf demek yok

3-4 kaşıkla kalmış ama
Ben bilgimce elimden geldiğince toptan menü üzerinden değerlendiriyorum benim dediğim kanun değil yani sen bu tempo ile verirsin onu da alkışlarız
Sen sadece akşama makarna diyince onun bir tabaktan asagı olmayacağını düşündüm
Sonuçta tartıda eksilmemiz için bildiğimi paylaşıyorum

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
2 gündür sıcaktan yatamadıgım dan az da olsa şeytana uyuyorum gündüz cok güzel geçti
11 de 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam 7 de
2 kaşık patates yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Gece 12 gibi yarım paket kadar kraker
1 kare lokmalık çikolata
Spor yok maalesef sıcaktan yapamıyorum su 4 litre olmuştur

Günaydın Kızlar
Günaydın
Günaydın canım evet kaçmış bayağı
Sabah öğününü görünce ilk bakışta ne düşündüm biliyor musun? Saat 11 de o kadar az yemiş ki akşama mutlaka karbonhidrat tüketimi artmıştır dedim
(Gece yediğin kaçamaklara değil sözüm )akşam yemeğinde patates ve bulgur pilavı tercihine
Sabah ilk öğünü proteinden daha zengin akşam da mutlaka et vs olmak şart değil yoğurt ayran vs de olsa seni acıktırmaz gece krizi belki daha hafif geçerdi canım
Bugün inşallah daha iyi geçer

Kızlar dün akşam 9 gibi dışarı çıkınca 3 farklı zararlı şey yeyip dondum burada yazmayacağım kötü örnek olmasın

Wc de yok ama yine de korka korka tartiya çıkayim dedim ve eksideyim

Allahım.inanilmaz mutluyum.

Bugün çorba ile geçireceğim

Bi de wc sıkıntısı için incir yerim

Sabaha benden çok güzel sonuç gelecek gibi inşallah

Son düzenleme:
Canım hadi inşallah güzel sonuç gelecek diyince heyecanlandım
Dünkü zararlı şeyleri unut bugün dikkat edersin
WC sorunu bu ara bende yaşıyorum maalesef çok gıcık

Canım hadi inşallah güzel sonuç gelecek diyince heyecanlandım
Dünkü zararlı şeyleri unut bugün dikkat edersin
WC sorunu bu ara bende yaşıyorum maalesef çok gıcık

Geçen pazartesi 53.5 ti bu pazartesi 1 kilo civarı kayıp bekliyorum canım inşallah

Benim olayım aralıklı orucmus kilo vermem çok azalmıştı şimdi tekrar 1 kilo görecek gibiyim allahım inşallah

Bana incir çok iyi geliyor kayısı çok denedim ama incire daha etkili oldu bende

Evet canım haklısın bugun cok dikkat li olucam teşekkür ederim

Kızlar günaydın

sabah 9:00 da 70.7kgçıktım
Yürüyüşe çıktım eve geldim tartıliyim vakim dedim 70,5 kg ya benimle resmen dalga geçiyor bedenim

dünkü kilom 70.5 kg du tuhaf ya osmanlı mehter takımı resmen

Kuru kayısı ve kuru incir suda bekletip yiyin çok iyi geliyor wc olayına ayrıca tahin pekmez de yararlı zeytinyağlı bamya yemeğinide tavsiye ederim bir süre muzdan uzak durun

Günaydın canım
Ay spor sonrası da hemen tartılmayın derler sebebini hiç sorgulamadım ama, gün içi bence sürekli değişecek o
Yarın sabah tartıl en iyisi o
Yok canım ben zaten meyve çok az yiyorum muz filan asla yemem
Dediğin gibi kuru kayısı kuru incir iyi olabilir orucu açınca , şimdi bitki çaylarına yükleneyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…