-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.441
Selam canımGünaydın canlar.. yarın kaynanasıyla tanışacak gelin gibi heycanlıyım
Aranızda 70% yada 80% bitter çikolata yiyip bir zararı yok diyen varmı ? AnnesiniN bacağına yapışan çocuk gibi yapıştı kilolar zaten, etkilerse hiç yemiyeyim
Mutlu paArlarrr
Sabah 2 limon 6 dal nane 4 parça taze zencefili 2 litre suda kaynatyım( kaynamaya başlayınca 10 dakika) altını kapat içine iki poşet yeşil çayı salla demlensin.. önce kahvemi içtim valla yalan söyleyemicem.. sonra 1 er saat arayla iki bardak karışımımdan içtim.. gün boyu tüketeceğim..
saat 13:00 1 kilo karnabahar haşladım, mikserden çektim karabiberle onu tüketiyorum ( tüm tencere 200 kalori)yağ katmadım onu akşama saklıyorum
Akşamda kabak tarator yapacağım( yoğurtlu sarımsaklı) bugün 3.gün çorba detoksunda ( dünkü ızgara eti saymazsak)
İnşallah kırılır şu kilo inadı da, pazartesi 69 yazabileyim
Canım ya inşallah 69 görürsün bende karpuz detoksu yapıyorum çok zor gram gram gidiyor benden.. bu detokslarla kırarız umarım kilolarımızın inatlarını ben de artık ayda 6-7kg verdim yazmak istiyorum 2.ayıma girdim toplam 1.6kg verdim ya
Günaydın canlar.. yarın kaynanasıyla tanışacak gelin gibi heycanlıyım
Aranızda 70% yada 80% bitter çikolata yiyip bir zararı yok diyen varmı ? AnnesiniN bacağına yapışan çocuk gibi yapıştı kilolar zaten, etkilerse hiç yemiyeyim
Mutlu paArlarrr
Şimdi insülin direncini kırıyoruz ya zayıflamak için, o yüzden korktum.. çikolatayı alınca gene tembelleşmesin aman bu sistemBenim.diyetisyen 10 günde 3 defa ara öğünde 2 kare bitter ok demişti
Haftada 2 defa yenilir bence
Her gün her gun olmasın da :)
Slm cnm hoş geldin.. öncelikle , inşallah herşey düzelir ruh sıkıntısı herşeyden kötü.. böyle zamanlarda burdan kaçma tam tersi gel yaz, önce dertleşiriz sonra bir bakmışsınki hepbirlikte dalga geçiyoruz sorunlarla.Herkese merhaba. Bir kac gundur gelemedim yuzum de yoktu zaten. Cok kotu beslenmedim ama cok da dikkat etmedim. Ruhen de kotu bir hafta gecirdim hala toparlanamadim ama yarin yeni hafta yeni umutlar deyip zorluyorum kendimi. Gectigimiz bir kac gunu es gecip yasanmamis kabul edip yeni basliyormus gibi davraniyorum. bu sabah kendime anca oyle gaz verebildim :) yoksa birakcam ipin ucunu yine.
sabah 6 da iki yumurta, bir parca beyaz bir parca kasar peyniri, 7 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 kucuk domates ve yesilliklerle kahvalti hazirladim. Bisey yapmaya usendigim icin oglen yemegini bugday ekmekli tostla gecirdim. Su saatten itibaren 24 yapmak planim. Hatta bu haftayi komple 24 gecirmek istiyorum. Anca paklar beni.
Cok mutsuzum coook 73 gormustum ne guzel yarin kim bilir ne cikacak.Slm cnm hoş geldin.. öncelikle , inşallah herşey düzelir ruh sıkıntısı herşeyden kötü.. böyle zamanlarda burdan kaçma tam tersi gel yaz, önce dertleşiriz sonra bir bakmışsınki hepbirlikte dalga geçiyoruz sorunlarla.
Şu dönemde istersen direk 24 saate yüklenme, hafif ye 16/8 yap sonra hafif yiyerek 18/6 yap hala iyiyim dersen 20/4 yap sonrasında 24 yap ama şimdiden yüklenip sonra yine bir krizle ipin ucunu kaçırma bence
Kolay gelsin
Eğer mümkünse 3/5 gün çorba detoxu yap bu hafta olmasada gelecek haftaya düzelmiş olurCok mutsuzum coook 73 gormustum ne guzel yarin kim bilir ne cikacak.
Ender saraç ın yoğurtlu hurma detoxunu gördünmü, inanılmaz güzel yorumlar .hiç yapan varmı aranızda ?Slm arkadaşlar
Youtubeda gezinirken üç günlük patates yoğurt detox diyeti gördüm 3 günde 5 kilo diyor ama yorumları okudum ortalama 1,5-2 kg vermişler . Tabi verilen ödemdir de tartıda mutlu olmak adına if i bozmadan deneyeceğim sanırım sonucu söylerim. Şu ptesi tartısını bi göreyim de
Herkese merhaba. Bir kac gundur gelemedim yuzum de yoktu zaten. Cok kotu beslenmedim ama cok da dikkat etmedim. Ruhen de kotu bir hafta gecirdim hala toparlanamadim ama yarin yeni hafta yeni umutlar deyip zorluyorum kendimi. Gectigimiz bir kac gunu es gecip yasanmamis kabul edip yeni basliyormus gibi davraniyorum. bu sabah kendime anca oyle gaz verebildim :) yoksa birakcam ipin ucunu yine.
sabah 6 da iki yumurta, bir parca beyaz bir parca kasar peyniri, 7 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 kucuk domates ve yesilliklerle kahvalti hazirladim. Bisey yapmaya usendigim icin oglen yemegini bugday ekmekli tostla gecirdim. Su saatten itibaren 24 yapmak planim. Hatta bu haftayi komple 24 gecirmek istiyorum. Anca paklar beni.
Canım öncelikle dert etme hayat hep düz çizgi değil ki tabi inişler ve çıkışlar olacak. Bazen kopacağız sonra devam azmini bulacağız. Bunları paylaşmış olman bile yolda bir engele takıldığını ama üstünü basını silip devam ettiğini gösterir menün güzel zaten sen son derece disiplinlisin biliyorumCok mutsuzum coook 73 gormustum ne guzel yarin kim bilir ne cikacak.
Slm arkadaşlar
Youtubeda gezinirken üç günlük patates yoğurt detox diyeti gördüm 3 günde 5 kilo diyor ama yorumları okudum ortalama 1,5-2 kg vermişler . Tabi verilen ödemdir de tartıda mutlu olmak adına if i bozmadan deneyeceğim sanırım sonucu söylerim. Şu ptesi tartısını bi göreyim de
[
Başarılar diyelim o zaman
Afiyet olsun canımKendime
2 yumurta
Soğan
Biraz ıspanak
1 tatlı kaşığı biber salça
1 tatlı kaşığı domates salcasi
Baharatlar
Ile şahane bir yemek yaptım:)
Deneyin kızlar süper:)
Yarın kilo bildirimi yapıp bende katılabilirmiyim aranızaBugün topicte ben tekim galiba kimsecikler yok
Benim birazdan 24 saat oruc bitiyor
Menümü yazayım şimdiden
5/7 24/1
18 de 1 tabak semizotu yemeği(Kıymalı pirinçsiz ) yanında da 1 büyük bardak kefir ( 330 ml gibi) olarak düşündüm doyarım ama doymazsam yeşil salata ekleyeceğim
Akşam menülerinizi bekliyorum
Yarın saat 14 öncesi kilo bildirimlerini de