- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.381
Siteden engellendim :)Ne cezası canım ya haberimiz yok ?
Niye atılasın ki gruptan buyur gel
Harikasiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siteden engellendim :)Ne cezası canım ya haberimiz yok ?
Niye atılasın ki gruptan buyur gel
Kız kimle kavga ettinHanımlar cezaliydim devam edeyim mi? Yoksa gruptan atıldım mi?
Sabah Menemen yedim.Canım şu iki gün tartılma ve mümkün olduğunca bol sebze ve ızgara protein Ve yoğurt ye, lütfen karbonhidratlardan uzak dur Bol su iç ve yapabilirsen Biraz yürü
Albeni ?
Patatesli omlet varsa akşama bulgur olmasın bence ağır karbonhidrat ve şeker olmuş miktar olarak çok birsey yemesen de
Merhaba canım başarılar detoksta
Çok teşekkür ederim
Alırım valla ❤
Canım sevindim performansın daha da artacakblondeaddict bugün dediğini denemek istedim ve denedim tabiki.. aç karnına spor yaptım ki beni yerle bir ediyor.. öncesinde temzlik de yaptım sadece çok geç yatıp erken kalkmanın verdiği bi sersemlik ve baş ağrısı var, yoksa hala sağlamım spor sonrası kahvaltımı ettim 11.30-12 gibiydi.. resmen iştahım kapandı ama yedim tabiki.. artık sabahları işe başlamadan önce az biraz erken kalkıp aç karnıma sporumu yapmayı deniycem.. yarın da aynen bu şekil devam edicem..
Afiyet olsun canımKızlarrrrrr
12.00 da bozacaktım ama dışarı çıktım
13.20 ye kaldı oruç bozma
2 yumurta
2 küçük domates
1 salatalık
1 ko y biberi
1 kırmızı biber
Azpeynir
Aç da değildim ha ama yine de bozdum:)
Senin tarifler iyi ya gem pratik hem doyurucucuSabah 2 limon 6 dal nane 4 parça taze zencefili 2 litre suda kaynatyım( kaynamaya başlayınca 10 dakika) altını kapat içine iki poşet yeşil çayı salla demlensin.. önce kahvemi içtim valla yalan söyleyemicem.. sonra 1 er saat arayla iki bardak karışımımdan içtim.. gün boyu tüketeceğim..
saat 13:00 1 kilo karnabahar haşladım, mikserden çektim karabiberle onu tüketiyorum ( tüm tencere 200 kalori)yağ katmadım onu akşama saklıyorum
Akşamda kabak tarator yapacağım( yoğurtlu sarımsaklı) bugün 3.gün çorba detoksunda ( dünkü ızgara eti saymazsak)
İnşallah kırılır şu kilo inadı da, pazartesi 69 yazabileyim
Kıymalı makarna yanına kızatma da ye tam denklerSabah Menemen yedim.
akşam da kıymalı domates soslu makarna yücem denkler mi bari
Ahahahahaha Grubun diyet ruhunu bozuyorumCanım sevindim performansın daha da artacak
Afiyet olsun canım
Senin tarifler iyi ya gem pratik hem doyurucucu
İnşallah pazartesi iyi sonuç gelsin
Kıymalı makarna yanına kızatma da ye tam denkler
blondeaddict başkanım bu baayanda yer yer kilo verirse bu baaayanı bloklıyalım lütfenSabah Menemen yedim.
akşam da kıymalı domates soslu makarna yücem denkler mi bari
cok basirili bir sonuc, cok mutlu oldum sizin adinizaGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Mesajlarınızı okumadım bakacağım ama ilk güzel bir haber vereyim
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3)
2 AY SONU: 14.8 kilo
15 diyebilirim miyim yuvarlak hesap
Çok mutlu oldum hemen paylaşmak istedim
Bu durumda ilk ay -8 ikinci ay yaklaşık -7 gibi oluyor
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
:) açtım hatırlamıyorum vallahi.Kız kimle kavga ettin
Bozdurmam, unut o makarnayıAhahahahaha Grubun diyet ruhunu bozuyorum
Ay birde öyle olursa çok gülerimblondeaddict başkanım bu baayanda yer yer kilo verirse bu baaayanı bloklıyalım lütfen
Merhaba canım iyiyiz afiyet olsun, ayran yoğurt da ekleyebilirsin piknikte isenHerkese merhabalar:) iyisinizdir inşallah.
Hemen menüme geçiyorum
Sabah.4 zeytin salatalık domates küçük bir parca peynir 1 tane patates kızartması
12 gibi bahçeye indim 1 kayısı 2eRik birkaç tane karadut
Öğleden sonra pikniğe geldik 1 tane kofte 2 parca tavuk küçücük bir parca et yedim.
Tabii bol su 1 buçuk litre olmuştur su anda.
Çok teşekkürler inşallah hep beraber ulaşalım başarılaracok basirili bir sonuc, cok mutlu oldum sizin adiniza
Ne güzel çok güzel yürüyorsun hayran kalıyorum.benim yürüyüş yapma imkanım yok maalesef 3 yaşında kızım var bırakamıyorum4/7 menü 18/6
Bugün biraz kutlama olarak menü biraz değişti
12.30:1 kk kasar, 1 kk Beyaz peynir, 1 sosis( kaç aydır yememiştim acaba ), 10 zeytin yeşillik domates salatalık Çay
16: 1 nektarin
17:1 bardak kefir
18: Levrek fileto ızgara bol yeşil salata
8 kilometre yürüdüm
Çay kahve maden suyu yeşil çay ve bol su içtim
Afiyet olsun, yarın açılış hayırlısı13.20
2 yumurta
2 küçük domates
1 salatalık
1 ko y biberi
1 kırmızı biber
Azpeynir
Ara
1 dilim nektarin
Ara
2 dilim bitter çiko
Akşam 18 00 diyelim
2 kofte
Ayran
Bol salata
Kapatıyorum 18.00 da yarın kaçta acarsam artik:)
Ne kadar yürürsen fayda 1.5 saat 5 gün bence muhteşem olur13:00 1.5 haskanmis yumurta, 1 dilim köy peyniri, yarim domates, salatalik, maydanoz,nane, 2 dilim ekmek
15:30 1.5 avuc kadar leblebi, 1 kupa yesilcay
18:15 semizotu yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
2.5 litre su gun icinde
bugun cumartesi tatil oldugundan yuruyuse cikmiycam
Haftada 5 gun 1.5 saat tempolu yuruyus yeterli mi bu konuda bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?
Çok teşekkür ederim evet çocuklar küçükken zor haklısın evde ufak ufak Leslie yapmanı öneririm 1 mil ile başlasan 15 dakikaNe güzel çok güzel yürüyorsun hayran kalıyorum.benim yürüyüş yapma imkanım yok maalesef 3 yaşında kızım var bırakamıyorum
Evet leslie yapıyorum her gün zaten çocukla bir tek onu yapabiliyorum arada da squat.Afiyet olsun, yarın açılış hayırlısı
Ne kadar yürürsen fayda 1.5 saat 5 gün bence muhteşem olur
Fakat menünde çok ekmek yiyorsun dikkatini çekerim biraz biraz azalt onu ( leblebi de ekmek grubudur ki semizotu yemeğine pirinç koymadığını düşünüyorum )
Çok teşekkür ederim evet çocuklar küçükken zor haklısın evde ufak ufak Leslie yapmanı öneririm 1 mil ile başlasan 15 dakika