-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.401
Afiyet olsun, yarın açılış hayırlısı
Ne kadar yürürsen fayda 1.5 saat 5 gün bence muhteşem olur
Fakat menünde çok ekmek yiyorsun dikkatini çekerim biraz biraz azalt onu( leblebi de ekmek grubudur ki semizotu yemeğine pirinç koymadığını
Bende 1 aydır annemde tatildeyim diye kilo verebiliyorum yoksa eşim yüzünden bende hep diyeti bozuyordum ah şu erkeklerValla dışarıdan söylenecekse ben bunu söyleyeceğim istersen sen de buradan bi şey söyle ya da iki ayrı yerden söyleyelim diyorum
Ben tatlı almayacağım sen tek kişilik şöyle diyorum
Eve çiko alacaksa ben yemeyeceğim sen kendine göre al diyorum
Mümkün olduğunca evde bulundurmamaya çalışıyorum
Tarçınlı süt tatlı isteği için bir numara
Hadi kesmedi yüzde 80 oranlı bitter 2 kare yiyebilirsin yanında da mis gibi şekersiz türk kahvesi ohhhh
Woooow gerçekten süpersin allahım darısı bizlerin başına 15 kilo maşallahGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Mesajlarınızı okumadım bakacağım ama ilk güzel bir haber vereyim
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3)
2 AY SONU: 14.8 kilo
15 diyebilirim miyim yuvarlak hesap
Çok mutlu oldum hemen paylaşmak istedim
Bu durumda ilk ay -8 ikinci ay yaklaşık -7 gibi oluyor
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
Bende pazar gununden cok korktugum ıcın kendımı denıze atacagım orda da cıgrımdan cıkmamak ıcın kendıme sımdı oopsie ekmegı yaptım arasına koyarım koftemı oh mıssslm kizlar,
bende bugun ku menumu yazayim
saat 13:00 bir tost, yarim domates, nane, 10 zeytin
saat14:00 sekersiz turk kahvesi
saat 15:30 bi bardak ayran, 10 adet ciğ badem
saat 17:00 3 kofte bol salata az yagli
3.5 litre ,su yesil ve siyah cay
saat 19:00 ve 20:30 arasi yürüyüş
( en korktugum haftasonu insallah irademi koruyup bozmam, bunun icin evde kalmamaya calisacagim)
zeytinli ekmek hiç denemedim zeytini çokseverim nasıl yapiyorsunuzHerkese selam
15. Gün 16/8 70.3kg ve gene düşen gramlar mutlu etti beni
sabah
15.000 adım yürüyüş
Sirkeli su
Filtre kahve
kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 minik dilim zeytinli kepekli ev yapımı ekmek, fıstık ezmesi ve reçel
Öğlen sirkeli su
Filtre kahve
akşam 17:30 akşam yemeği
1 kepçe zeytin yağlı taze fasülye ve salatalık domates biberli 1 kepçe salata
filtre kahve
1 minik kakolu kurabiye
Tatlı yüzünden mutfağı bugün erken kapattım
Akşam 1,3 km paletle yüzme
(Ayrıca ev temizliği öğlen)
blondeaddict reçelden az fıstık ezmesinden daha çok sürüp proteini arttırmış oluyorum şekersiz fıstık ezmesi kullanıyorum ama reçeli bırakıp tahin pekmez hazırlamayı planlıyorum yarın
Normal ekmem harcına dilimlenmiş zeytin ekliyorumzeytinli ekmek hiç denemedim zeytini çokseverim nasıl yapiyorsunuz
Kuymak’ın birazı önemli gerçek biraz mi değil mi pazartesi görürüz9.30 Biraz kuymakDomates, salatalık, peynir, birazcık ekmek
Hurma, birkaç badem
Yoğurt çorbası, ekmek, karnıyarık (patlıcanı yağda kızartmamış)
Köfte birsey yapmaz ki canım ?Akşam 4kogte yedim dışardaydık çok yürüdüm umarım erimiştir
Herkese selam
15. Gün 16/8 70.3kg ve gene düşen gramlar mutlu etti beni
sabah
15.000 adım yürüyüş
Sirkeli su
Filtre kahve
kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 minik dilim zeytinli kepekli ev yapımı ekmek, fıstık ezmesi ve reçel
Öğlen sirkeli su
Filtre kahve
akşam 17:30 akşam yemeği
1 kepçe zeytin yağlı taze fasülye ve salatalık domates biberli 1 kepçe salata
filtre kahve
1 minik kakolu kurabiye
Tatlı yüzünden mutfağı bugün erken kapattım
Akşam 1,3 km paletle yüzme
(Ayrıca ev temizliği öğlen)
blondeaddict reçelden az fıstık ezmesinden daha çok sürüp proteini arttırmış oluyorum şekersiz fıstık ezmesi kullanıyorum ama reçeli bırakıp tahin pekmez hazırlamayı planlıyorum yarın
Woooow gerçekten süpersin allahım darısı bizlerin başına 15 kilo maşallah
motivasyonumsun resmen
Canım çok teşekkürler en iyi sonuçları inanın herkes için gönülden diliyorumNormal ekmem harcına dilimlenmiş zeytin ekliyorum
Bazen ceviz çok güzel oluyor tavsiye ederim ayıklanmış çekirdekte eklenebiliyor
konusu açılmışken
Chia tohumlu reçel yapmaya niyet ettiö henüz yapmadım yapınca onuda paylaşırım
Biraz yağdan zengin menü, fındık kasesi çok büyük değilse hiç sorun yok18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
1 bardak cay 1 kase fındık bıraz peynır 2 yumurta 4 adet zeytın 2 adet salatalık
16.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
1 tabak nohuy yemegı 1 kase yogurt salata
2 lt su
Afiyet olsun , 2 dilim ekmek, ayran çorbası ve pilav karbonhidrat yoğunluğumuzu arttırıyor kötü değil menün ama biraz dikkat fark yaratır10
1yumurta
zeytin domates salatalik peynir 2dilim esmer ekmek
17.30
1kase ayran çorbası
2kasik fırında türlü
2 kasik pilav
3lt su
8km tempolu yürüyüş
Afiyet olsun bugün yumurta istemiş canın belli ki. Bazen bende takarım, aynı gıda maddesini yemeyi severimIyi geceler herkese..
Bugünkü menüm 17 saat orucun ardından...
11.30 : 2 yumurtalı yeşil biberli omlet+ 5-6 zeytin + 2 dilim.beyaz peynir + yarım domates + yarım tost
Arada birkaç fındık ve sade nescafe
19.30 : yumurtalı menemen..+3-4 kaşık makarna +1 dilim karpuz
2.litre su+1 kiraz saplı çay +normal çay
Ay ama çok az yiyorum
Masaya oturup 2 köfte nasıl yiyonuz ya ben 5ten aşağı yiyince masadan aglayarak kalkıyorum.13.20
2 yumurta
2 küçük domates
1 salatalık
1 ko y biberi
1 kırmızı biber
Azpeynir
Ara
1 dilim nektarin
Ara
2 dilim bitter çiko
Akşam 18 00 diyelim
2 kofte
Ayran
Bol salata
Kapatıyorum 18.00 da yarın kaçta acarsam artik:)
Nişanmı ? Ne zaman kız nişanın ? Bir daha ağzına karbonhitratın karb ını koyarsan ağzına terlikle vururumAy ama çok az yiyorumben de veriyim kilo nişan elbisem güzelce yakışsın herkes bakarken çatlasın
O da Menemen ve makarna yemişAfiyet olsun bugün yumurta istemiş canın belli ki. Bazen bende takarım, aynı gıda maddesini yemeyi severim
Afiyet olsun