Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

16 saat lik oruç başladı
Sabah
3 kaşık yogurt yulaf lapası
1 yemek kaşığı bal
Yarım şeftali
1 erik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 adet küçük kuru biber dolması
Bol salata
2 litre su hala devam
Kahve soda kefir
Spor yok bugün ev temizliği yaptım sucuk terledim

Tebrikler 🤩👏
Pazartesi toptan güncelliyorum belki o zamana bi tık daha iner 🥰

Merhabalar.
Iki gündür if yapmaya calisiyorum
9 ayliga yakin bir bebegim var emziriyorum
58 kilo ile hamile kaldim. 70e ciktim. Ordan 57 küsürlere indim. Karantinada 64.5 oldum

7 haziranda tekrar basladim saglikli beslenmeye. Her cuma tartıliyoruz diger topikte. En son cuma 62.100düm

Iki gündür if yapmaya calisiyorum cat pat buraya da katilmak istiyorum. Yediklerimi yazayim da yorumlayın dogru yanlis ne yapmisim göreyim anlamis miyim ifi:dondurma:

Bir de blondeaddict blondeaddict cok nazik bir insansin:KK70: mesajların cok motive edici. Bir 50 sayfa kadar okudum da :sampiyon:

16 saat lik oruç başladı
Sabah
3 kaşık yogurt yulaf lapası
1 yemek kaşığı bal
Yarım şeftali
1 erik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 adet küçük kuru biber dolması
Bol salata
2 litre su hala devam
Kahve soda kefir
Spor yok bugün ev temizliği yaptım sucuk terledim
Canım gayet güzel kolay gelsin benim de bugün evde ütü vs vardı piştim bu sıcakta 🤪
Selamlar... bugün 20 saat yaptım. 18.30 itibariyle de yeni oruç baslattim... saatlerde iyiyim ama gün icinde karbonhidrat tavan bende inşallah en kisa zamanda onu da oduzene koyabilirim...
O karbonhidrat gidecek 😂🤪Menülerini bekliyorum o zaman mutlaka 😉
Merhabalar.
Iki gündür if yapmaya calisiyorum
9 ayliga yakin bir bebegim var emziriyorum
58 kilo ile hamile kaldim. 70e ciktim. Ordan 57 küsürlere indim. Karantinada 64.5 oldum

7 haziranda tekrar basladim saglikli beslenmeye. Her cuma tartıliyoruz diger topikte. En son cuma 62.100düm

Iki gündür if yapmaya calisiyorum cat pat buraya da katilmak istiyorum. Yediklerimi yazayim da yorumlayın dogru yanlis ne yapmisim göreyim anlamis miyim ifi:dondurma:

Bir de blondeaddict blondeaddict cok nazik bir insansin:KK70: mesajların cok motive edici. Bir 50 sayfa kadar okudum da :sampiyon:
Hoşgeldin 🥰 çok teşekkür ederim güzel sözlerine 💐 Hepimiz mutlulukla destekle yol alalım istiyorum ne mutlu bana 😊
E 50 sayfa okudu isen zaten hakimsin konuya
Buyur gel bekleriz eğer tümden burada olacaksan biz de pazartesi tartılıyoruz , o zaman ben senden boy, yaş, hedef kilo bilgisi isterim onları at
Arada uğrarım dersen paylaş menülerini bakarız beraberce 😊

Merhabalarrr

12.40. İki haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, birer domates-salatalik,5 dilim hindi fume

14.00 bir kase k special tahıl gevreği, bir kupa sade şekersiz Nescafe

16.00 yarım küçük kase dut, bir kupa şekersiz filtre kahve

19.30. Bir dolu tabak zeytinyağli taze fasulye, peynir

Birazdan da yeşil çay içeceğim

Iyi akşamlar herkese
17 saatlik açlıktan sonra sabah
1 yumurta beyazı salatalık domates dereotu 5 yesil zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Ara.birkac badem yesil çay
Akşam 5 de 2 tane kıymalı biber dolması 1 dilim ekmek ve yoğurtla bitirdim.
Çay ve su ile devam ediyorum.ayrica bugün mantı yapmışlardı bizimkiler yemedim.cildiriyorumm :mad:

İyi akşamlar kızlar
Bugun diyete sadık kalamadım 😔😔
menüm
2 adet yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
öglen
6,7 kasık b. pilav
fırından 3,4 dilim patates, domates
ayran
Aksam
2 adet domates
1 adet dondurma
Yemekten sonra 500 defa ip atladım en an 20 dk bolgesel egzersiz yapacağım

İyi akşamlar kızlar
Bugun diyete sadık kalamadım 😔😔
menüm
2 adet yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
öglen
6,7 kasık b. pilav
fırından 3,4 dilim patates, domates
ayran
Aksam
2 adet domates
1 adet dondurma
Yemekten sonra 500 defa ip atladım en an 20 dk bolgesel egzersiz yapacağım
Çok birşey yetmemişsin ki merak etme.ama o dondurma olmasaydı iyiydi :halay:

Selamlar herkese 🥰🥰🥰 16/8 yaş 33 boy 1.70
14. Gün 70.8 kg düne göre yine +200 gr biliyorum yarın dahada eksi olacak osmanlı mehter takımı gibi kilo veriyorum 🤣🤣🤣🤣 hedef temmuz sonu 66 kilo olmak 👊🏻👊🏻👊🏻

belimi ölçtüm diyete başlamadan önce 78 cm di
Şimdi 74 cm sirkeli su ve hareket çok etkili

sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve

11:00 de kahvaltı
Omlet
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
2 dilim ev yapımı kepeklı zeytinli ekmek
İncir reçeli

Sirkeli su
Türk kahvesi
Soda

18:00
Soda ve ayran
19:00
Smoothie

mutfak kapanmıştır

25 dk tai chi
1,2 km paletle durmadan yüzme

Selamlar herkese 🥰🥰🥰 16/8 yaş 33 boy 1.70
14. Gün 70.8 kg düne göre yine +200 gr biliyorum yarın dahada eksi olacak osmanlı mehter takımı gibi kilo veriyorum 🤣🤣🤣🤣 hedef temmuz sonu 66 kilo olmak 👊🏻👊🏻👊🏻

belimi ölçtüm diyete başlamadan önce 78 cm di
Şimdi 74 cm sirkeli su ve hareket çok etkili

sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve

11:00 de kahvaltı
Omlet
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
2 dilim ev yapımı kepeklı zeytinli ekmek
İncir reçeli

Sirkeli su
Türk kahvesi
Soda

18:00
Soda ve ayran
19:00
Smoothie

mutfak kapanmıştır

25 dk tai chi
1,2 km paletle durmadan yüzme
Cnm su ya klasik sirke i koyuyorsun yoksa elma üzüm sirkesi mi ve miktar ne kadar

Selamlar... bugün 20 saat yaptım. 18.30 itibariyle de yeni oruç baslattim... saatlerde iyiyim ama gün icinde karbonhidrat tavan bende inşallah en kisa zamanda onu da oduzene koyabilirim...
O anlarda kendime gelmek için koltuğa otorıp derin derin nefesler alıyordum ama yine sirkeli su şekerli birşeyler yeme isteğimi kesti birtek kahvaltıda reçelim şeker ve ekmek şekere dönüşüyor ne çikolata neden paketli abur cubur hiç biri kalmadı hayatımda tavsiye ederim sirkeli su mucize

selam canlar.. bugün 17 saat sonra bozdum açlık zincirini
Öğlen detox çorba ( kabak,soğan,sarımsak,bulyon)
Akşam detox çorba (brokoli,soğan,sarımsak,kimyon,karabiber,BULYONSUZ 😂)
Akşam oruça başlamadan soya yoğurdunun içine yulaf kattım 4 hurma koydum yedim ( hem tok tutsun hem yulaf eksik aldığım vitaminleri tamamlasın
Dünden beri moralim çok bozuk ve belliki baya sürecek ,...canım durmadan birşeyler yemek hatta sigara içmek istiyor o yüzden mecbur böyle çorbalar yapıp o yeme sürecinde devamlı tüketmem gerek.. inşallah bu kadar sebze şişirmez.. sporda yapmadım, yürüyüşte :KK43:

Kızlar tam yazayim yarim yarım olmuyor

Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir

Ara
2 incir
2 ceviz

Akşam 20.00 civari malesef misafirlik
5 kofte (küçüktü kofteler normalde 4 yiyorum)
Salata
Börülce salatası
Yoğurt

Şimdi inceltici yagimi sürüp videolar yaptım youtube dan

Su az var malesef :KK43:

Şimdi içiyorum biraz daha

20.15 itibariyle oruç diyelim yarın 12.15 te bozarım artik

Canım gayet güzel kolay gelsin benim de bugün evde ütü vs vardı piştim bu sıcakta 🤪

O karbonhidrat gidecek 😂🤪Menülerini bekliyorum o zaman mutlaka 😉

Hoşgeldin 🥰 çok teşekkür ederim güzel sözlerine 💐 Hepimiz mutlulukla destekle yol alalım istiyorum ne mutlu bana 😊
E 50 sayfa okudu isen zaten hakimsin konuya
Buyur gel bekleriz eğer tümden burada olacaksan biz de pazartesi tartılıyoruz , o zaman ben senden boy, yaş, hedef kilo bilgisi isterim onları at
Arada uğrarım dersen paylaş menülerini bakarız beraberce 😊
🙈🙈🙈ekmeği ve abur cuburu keseyim menülerimi buraya ekleyeceğim...gunluk kalorice sıkıntı yok ama içeriği düzeltmem lazım oda olacak insallah...

O anlarda kendime gelmek için koltuğa otorıp derin derin nefesler alıyordum ama yine sirkeli su şekerli birşeyler yeme isteğimi kesti birtek kahvaltıda reçelim şeker ve ekmek şekere dönüşüyor ne çikolata neden paketli abur cubur hiç biri kalmadı hayatımda tavsiye ederim sirkeli su mucize
Teşekkürler tavsiyen için ama sirkeli su ben içemiyorum midem hassas biraz... doktorda tavsiye etmiyorum demişti vakti zamanında...

X