- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.221
Guncel kılonuz harıka ahh ben bı 58 olabılsem
merhaba kızlarr çok yoğun işlr bakamıyrum sayfaya çok üzülüyorum sizleri özleöeye başlıyorum artık çok güzel bişi bence bu :
akşamları 2 dilim kepek ekmek yiyorum ben sizce çok mu ?
Selam kızlar,
Dün akşam yemeğim biraz gece kaldı.kaynanamdaydik.meshur sarmalarından yapmış.dayanamadim yedim yaaaa.cok pişmanım.zaten tartıda pek oynama yok.bir ay oldu oruca başlayalı 3.5 kilo gitti 3 haftada ama son bir haftadır tik yok.biseyleri yanlış mı yapiyorum diye düşünüyorum.suyu arttırmaya gayret ediyorum.bu hafta 3 kez birer saatlik yürüyüşte yaptim ama duraksadım yinede.bide dün gece tartılmak gibi bi hata yaptim 1 kilo fazla çıktı iyice moralim bozuldu.sizler bu tip duraklamalarda neler yapıyorsunuz.biraz tavsiyeye ihtiyacım var.
Evet canım kaçamak yok ama şimdi yaptımCnm ben hiç kaçamak yapmadım menüleri paylaşıyorum 200 grm almışım görünüyor
Neyse ayda 4 kilo versem yeter bana biranda fazlada vermek istemiyorum 3 haftada 4 kilo oldu
Vücudu çok da zorlamamak lazım
Evet bence de vücut kendini koruyor biraz mutlaka inecektirAy inşallah bende 69 yazarımbu hafta gene kilitlendi sanki kilo kaybı , gene direnişe geçti.. neyse olsun, kilo gitmesede diğer yararları var.. zamanla kırılır bakalım o inatta
Tebrikler
Ay ben işte dolu dolu yersem bir daha yapamam hissindeyim durduramam kendimi gibi geliyorben 1 2 3 günlük detox yapıyorum duraklamalarda
ya da
sanki diyette değil mişim gibi dolu dolu yiyorum sadece 1 günlük :) ertesi gün hemen normal düzene dönüyorum:)
evet öyle oluyor canım , uzun süre bir rakamda kaldıkça onu kırmak biraz zor oluyor çünkü o kilo oturmuş kilo oluyor ama kırıncada hemen gidiyor kilolar ....Birde kızlar farkettiğim birsey ;
Ben uzuuun süre kaldığım kiloyu verirken daha uzun zaman gerekiyor sanki vucüd orayı bir direnç noktası yapmış gibi
Sizde de oluyor mu ?
bende iyiyim cnm
aa tamam o zaman hadi bakalım hayırlısı =)ara tartıları yazmıyor canımblondeaddict
pazartesi günü 14:00'dan önce bildirim yapıp onu yazıyor, o zaman güncelleniyor ilk sayfa:)
Ya hakikaten bugün iflahım kesildi sıcaktanbende iyiyim cnmçok sıcak yaaa
Selam canım 25 saat oruç ve 2 saat sporSlm millet...
02/07
14:30 vay vay vay ben kim 25 saat aç kalmak kim anoreksiyaya mı gidiyorum nedir
Tavuk salatası
1 mini dondurma
2 lt su ama 4 e tamamlarım yatana kadar
Yaklaşık 2 saat spor -587kcal
Daha da napsın bu gariban
Günü kapattım bayanlar
karpuz çok yememişsin yürüyüşün de uzun o da güzel olacaktırMerhaba kızlar bende menümü yazayım bugünkü
saat 13:00 kahvaltı (2 dilim köy peyniri, 7 zeytin, yarım domates, 2 dilim ekmek, 2 dilim karpuz) belki karpuz yemesem daha iyiydi ama geçti artık
saat 14:00 şekersiz Türk kahvesi
saat 15:30 2 adet beyaz nektarin
saat 17:00 (1 kase mantar çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, salata, 1 adet lahana sarma)
2,5 litre su, 1 kupa yeşil çay (yeşil çayı günlük içiyorum ve severim), siyah çay
saat 19:00 yürüyüşe çıkıyorum saat 20:30 evdeyim
bende merak ediyorum kilo mu ama tartıya çıkmaya korkuyorum, hemen demorilize olup bırakırım diye
pazartesi sabaha kadar tartılmayacağım inşallah