Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

merhaba kızlarr çok yoğun işlr bakamıyrum sayfaya çok üzülüyorum sizleri özleöeye başlıyorum artık çok güzel bişi bence bu :
akşamları 2 dilim kepek ekmek yiyorum ben sizce çok mu ?

Benim diyetisyen önce kahvaltı 2 dilim öğlen bir dilim aksam 0 verdi
sonra kahvaltı 1 öğlen 1 verdi

yani aksamları hiç ekmek vermezdi

ben olsam aksam 2 dilim ekmek yemem onu sabah ya da ogleye kaydırırım

ben 1 2 3 günlük detox yapıyorum duraklamalarda

ya da

sanki diyette değil mişim gibi dolu dolu yiyorum sadece 1 günlük :) ertesi gün hemen normal düzene dönüyorum:)

Cnm ben hiç kaçamak yapmadım menüleri paylaşıyorum 200 grm almışım görünüyor
Neyse ayda 4 kilo versem yeter bana biranda fazlada vermek istemiyorum 3 haftada 4 kilo oldu
Vücudu çok da zorlamamak lazım
Evet canım kaçamak yok ama şimdi yaptım
İyi yine zorlamadan ayda 4 kilo gitse yeter bencede
Ay inşallah bende 69 yazarım bu hafta gene kilitlendi sanki kilo kaybı , gene direnişe geçti.. neyse olsun, kilo gitmesede diğer yararları var.. zamanla kırılır bakalım o inatta
Evet bence de vücut kendini koruyor biraz mutlaka inecektir

ben 1 2 3 günlük detox yapıyorum duraklamalarda

ya da

sanki diyette değil mişim gibi dolu dolu yiyorum sadece 1 günlük :) ertesi gün hemen normal düzene dönüyorum:)
Ay ben işte dolu dolu yersem bir daha yapamam hissindeyim durduramam kendimi gibi geliyor
Bu haftayı bende çok merak ediyorum bakalım ne kadar vereceğim ya da verecek miyim ?

Birde kızlar farkettiğim birsey ;

Ben uzuuun süre kaldığım kiloyu verirken daha uzun zaman gerekiyor sanki vucüd orayı bir direnç noktası yapmış gibi

Sizde de oluyor mu ?
evet öyle oluyor canım , uzun süre bir rakamda kaldıkça onu kırmak biraz zor oluyor çünkü o kilo oturmuş kilo oluyor ama kırıncada hemen gidiyor kilolar ....

Selam canım 25 saat oruç ve 2 saat spor
Daha yapacak birsey yok afiyet olsun bu hafta bence iyi sonuçlar gelecek senden

Bugün ben de erken kapatacağım muhtemelen günü yazayım menümü
2/7 18/6
12.30: 1 kibrit K peynir, 2 hindi füme , bol yeşillik domates salatalık çay
14.30: 10 yeşil erik
17.30 civarı : 5 kaşık barbunya bol salata ve ayran planladım
Çay, yeşil çay, kahve, maden suyu ve bol su içtim ve su ve çay içerim devamında
7 kilometre yürüdüm

Merhaba kızlar bende menümü yazayım bugünkü
saat 13:00 kahvaltı (2 dilim köy peyniri, 7 zeytin, yarım domates, 2 dilim ekmek, 2 dilim karpuz) belki karpuz yemesem daha iyiydi ama geçti artık
saat 14:00 şekersiz Türk kahvesi
saat 15:30 2 adet beyaz nektarin
saat 17:00 (1 kase mantar çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, salata, 1 adet lahana sarma)
2,5 litre su, 1 kupa yeşil çay (yeşil çayı günlük içiyorum ve severim), siyah çay
saat 19:00 yürüyüşe çıkıyorum saat 20:30 evdeyim
bende merak ediyorum kilo mu ama tartıya çıkmaya korkuyorum, hemen demorilize olup bırakırım diye
pazartesi sabaha kadar tartılmayacağım inşallah

karpuz çok yememişsin yürüyüşün de uzun o da güzel olacaktır
Bence de bekle daha erken İnşallah Pazartesi sabaha iyi sonuçlar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…