-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.001
Ayyy çok güldüm.. ilk zamanlar 12 adet sarma yedim (asla yetmedi )ve dedimki aman alt tarafı yaprak ay nolcak sebze sonuçta sağlıklıBağırsak çalıştırıyor bence sağlıklı
Tesekkur ederim canim ilgin alakan icin dikkat ederim.ilk günler zordur... geçecek... tüm menünü yazarsa ona göre değerlendirelim
Afiyet olsun canım bazı notlarım olacak ..Farkında olmadan karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. sabah 2 dilim buğday olabilir ama o zaman güniçi galeta, ayran çorbası na dikkat edelim onlar da ekmek hakkımız (1 kepçe corba 1 dilim ekmek ) galeta da var. birde kuru üzüm çok dikkatli olalım çünkü insan başlayınca kendini zor durduruyor ve normal yaş üzüme göre kalorisi çok yüksek(normal üzüm 100 gr da 70 kal, kuru üzüm 300 kalori) ve şekeri çok zıplatan bir meyve
Masallah azminize hayran kaldim hem spor hem yürüyüş hem orucBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 17.00
8 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su içildi...
Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
Komşumla tam 2 saat yürüyüş yaptık ama çok tempolu yürüdük... 🖒🖒🖒
Benim de menüm fikir versin sizlereblondeaddict nasıl olmuş ?
Geçmiş olsun bayağı entrikalı gün olmuşMerhaba kızlar
Bugün çok heyecanlı anlar yaşadım plajda oturduğum yerde çantam çalındı içinde sadece cep telefonum vardı bir anda herkese haber verdim çantada kocaman kırmızı plaj çantası saklasan saklanmaz, sonra annemin telefonundan nerede olduğunu buldum. Bu arada tüm plaj ayağa kalktı hiç hırsızlık olayı olan bir bölge değildir. Sesim çok çıktı herhalde apple uygulamaları güvenliği sayesinde çantamı ve içindekileri hepsini buldum. Tüm olanlar 3dk içinde yaşandı yaklaşık 500 metre ötede sokak içinde çöp kutusu yanına bırakmışlar. Bir kaç kişi sürekli telefonu nasıl ve nereden gördüğümü sorup duruyorlardı neyse epey korkmuşlar demekki polisv.s araştırdı ama bulamadı.
Kızlar mutlaka telefonunuzun takip etme uygulamalarını açın
Gerçekten kolaylık sağlıyor
16:8 12. Gün 71.6 düne göre 200 gr fazla somanlı mehter takımı gibi iki ileri bi geri kilo veriyorum
sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve
11:00 de kahvaltı
sirkeli su
Türk kahvesi
öğlen 16:00 filtre kahve etinin yulaflı barlarından 1 tane
akşam tüm koşuşturmalardan hiç birşey yiyemedim hala kalbim güm güm atıyor
Bugün mutfak erken kapandı
ne gündü ama
Çok teşekkürler aynen heyecanlı dakikalarGeçmiş olsun bayağı entrikalı gün olmuş
Aynen çok şükür teşekkür ederimOruç saatleri dışında ye canım aşağıdaki tarifi
Ben evde yapıyorum çocuklara bak karpuzlu içine sadece süt ve karpuz var blender çekip kalıplara koyuyorum böyle meybuz gibi oluyor ben yemedim ama bu sıcak günlerde sevindirir meyvelerle demeyebilirsin
Ay canım çok geçmiş olsun ne stresli bir durum ya ben bile heyecanlandım neyse ki bulunmuş yoksa uğraş dur
Teşekkür ederimMasallah azminize hayran kaldim hem spor hem yürüyüş hem oruc
12 sarma değil 20 bile yerdim ben bi oturuşta hiç acımazdım yaAyyy çok güldüm.. ilk zamanlar 12 adet sarma yedim (asla yetmedi )ve dedimki aman alt tarafı yaprak ay nolcak sebze sonuçta sağlıklı
Yoğurda acı finek biberi ( cin biberi ) turşusı kat ye, hem çok lezzetli hemde inanılmaz bağırsak çalıştırıyor veeee gerçekten sağlıklı
Ay daha ne yapacaksın menü de spor da süperBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 17.00
8 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su içildi...
Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
Komşumla tam 2 saat yürüyüş yaptık ama çok tempolu yürüdük... 🖒🖒🖒
Benim de menüm fikir versin sizlereblondeaddict nasıl olmuş ?
Canım hersey yolunda inşallah çözülecek bir yerde senin kilolar, gayet iyi gidiyorsun zaten zaten spor da var30/6
13:00 ay ne yediğimi unuttum saf saf ekrana bakıyorum
İki haşlanmış yumurta salatalık biber süzme peynir
1 mini dondurma - reklam olmasın
17:00
Ispanaklı bulgur pilavı -diyet sayesinde neler uyduruyorum
Yoğurt
4 lt su şimdilik
Bugün de abandım spora ve -530kcal ama sürünüyorum
yarın sporum yok ve spor yapmadığım günler (çrş-cuma-pazar) 24 saat oruç yapmayı planlıyorum. Allahım ne güzel hayaller umarım yapabilirim bayanlar 12 gün sonra 1 ay oluyor ve ben sadece 3,5 kg verebildim
Rica ederimTesekkur ederim canim ilgin alakan icin dikkat ederim.
Gun icinde sadece kahvaltida ekmek yedim aksam yemeginde yoktu bi sorun olacagini dusunmedim
Uzum konusunda haklisin fazla kaçırmış olabilirim dedigin gıbı insan birakamiyo ☺☺☺
Çok teşekkür ederim12 sarma değil 20 bile yerdim ben bi oturuşta hiç acımazdım ya
Bu yoğurtlu tarifi yarın ben de deneyeyim
Ay daha ne yapacaksın menü de spor da süper❤
Bülent Ersoy deyimi ile “fevkaladenin fevkinde “
Canım hersey yolunda zaten spor da var birde gün içinde meyve (şeker hakkı) yok, yoğurt da sadece bir öğün yemişsin o sebeple dondurma Sorun değil gibi ama sürekli olmayacaktır di mi
Rica ederim
Çorbaları pilavları dolmaları kısır çiğ köfte mercimekli köfte gibi şeylerin hep ekmek hakkımızdan gittiğini unutmayalım.
Tercih edeceksek en masumu çorba bence
Leslie candırBurda blbqzi arkadaşlar yazmıştı lesile 3 mil yaptım diye merak ettim araştırdım bende yaptım çok eglençeli bende sabağları yapacağım
Yapan arkadaşlar use yaradı mı
Bende bir ara yapmıştım süper inceltiyor ... ilk yaptığımda bu da neki çok basit yahu demiştim ama ilerleyen dakikalarda çok terlemiştim...Burda blbqzi arkadaşlar yazmıştı lesile 3 mil yaptım diye merak ettim araştırdım bende yaptım çok eglençeli bende sabağları yapacağım
Yapan arkadaşlar use yaradı mı
Canım hoşgeldin rica ederim istediğin kadar da uzun yazabilirsin ne güzel tanıdık seniMerhaba kizlar,
Araniza yeni katildim,
biraz kendimden bahsedeyim 38 yasindayim, 4 yasinda bir oglum var (Allah bağislarsa
tabi), calışıyorum masa basi(calisma seklimde) gun icinde cok hareketsizim malesef.
kadinlar kulubunde dolasmaktan hoslanirim genelikle, dunde bu sekilde yaparken bu topic e girdim biraz okudum ve belki bunu yaparsam bende basarabilirim diye düşündüm. Hemen kayit yapip blondeaddicten benimde gruba dahil olup olamayacagimi sordugumda kendisi olumlu donus yapti tekrar tsk ediyorum.
Kilo olayimi da soyke bahseyeyim 25 li yaslarimda 47-50 kilo araligindaydim gecen yillarda surekli kilo aldim. bu durumu kontrol altina bi donem aldim ama hep basa dondum ve her seferinde dahada kilo alarak devam ettim. En son gecen yil diyetisyenle 15 kg kadar verdim ve irademe koruyamayip basa döndüm.Umarim bu sefer biribirimize destek oluruz ve bende basarabilirim.
bugun ku menum su sekilde
saat 13:00 kahvalti
cay, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 5 adet zeytin, 2 dilim tahilli ekmek, domates, salatalik, nane
saat 14:00 şekersiz Türk kahvesi
saat 17:00 bol salata, brokoli haslama, yogurt
ve bu sekikde gunu bitirdim
gun içinde 2,5 itre kadar su, 1 kupa yesilcay, ve siyah cay tukettim
saat 19:00 ve 20:00 arasi 1 saat yuruyus yaptim gunu boyleliklle bitirdim.
biraz uzun yazdim çok özür dilerim yarin daha kisa tutacagim....
Afiyet olsun canım gayet güzelİyiakşamlar kızlar
17.30.da başlattım bakalım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık bol yeşillik
Ögle
5 kiraz 2 kayısı
1bardak ayran
Akşam 17.30
3 adet kuru biber dolması küçük boy ve kıymalı
Cacık
Salata