Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

21.05 Sabah tartıldım 90 kiloyum. Yani 17 günde 6 kilo gitmiş 🤩🏆🥳
Bugün güne yine şekersiz Türk kahvesi ile başladım yine en az 5 kilometre yürümek istiyorum .bol su ve çay ile saat 14 e kadar devam.
Süper tebrik ederim.
Bende haftaici uyguluyorum,haftasonu yapamıyorum pek. Alışınca zorlanmıyor insan. Katılamam size ama bakıyorum arada,hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. Başarılar.

Merhaba ben de yorumları okuyarak gaza geldim ve başladım :) bugün ilk günümdü biraz zorladı açıkçası. Saat 14de 2dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir kasar ve domates salatalık yedim
akşam 6 da ise 1 kaşık menemen ve makarna😢 bunun dışında birşey yemedim
Su içmeyi fazla sevmememe rağmen bugün 2 lt.su maydonaz çayı ve şekersiz nescafe içtim.
Evlilik stresinden kg aldım bundan 1 sene öncesine kadar gayet iyiydim.şuan yaklaşık 7/8 kg fazlam var tartılmadım henüz inşallah
verebilirim😑

Süper tebrik ederim.
Bende haftaici uyguluyorum,haftasonu yapamıyorum pek. Alışınca zorlanmıyor insan. Katılamam size ama bakıyorum arada,hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. Başarılar.
Çok teşekkür ederiz. İllaki listede olmanıza gerek yok madem yapıyorsunuz bekleriz arada 🥰 kolaylıklar diliyorum size de başarılar 🤩

Merhaba ben de yorumları okuyarak gaza geldim ve başladım :) bugün ilk günümdü biraz zorladı açıkçası. Saat 14de 2dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir kasar ve domates salatalık yedim
akşam 6 da ise 1 kaşık menemen ve makarna😢 bunun dışında birşey yemedim
Su içmeyi fazla sevmememe rağmen bugün 2 lt.su maydonaz çayı ve şekersiz nescafe içtim.
Evlilik stresinden kg aldım bundan 1 sene öncesine kadar gayet iyiydim.şuan yaklaşık 7/8 kg fazlam var tartılmadım henüz inşallah
verebilirim😑
Merhaba 🥰
Haydi başarılar 🥳 birsey soracağım sadece 4 saatlik bir yemek kaydı görüyorum ilk günden 20/4 mü yaptınız ?

Merhaba,
12.00 iki yumurtayla yapılmış zeytinyağlı menemen (ekmeksiz), az peynir, domates-salatalik, 10 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme

Öğleden sonra (saati hatirlamiyorum) 3 kayısı, 2-3 dilim şeftali, 3 sıkım çiğköfte

20.00 4 kızarmış köfte (misafirlikteyim fırında ya da ızgara yapın diyemedim), salata

Hayır ilk gün biraz karmaşık oldu aslında 13/4😇 bugün 8den sonra hiçbirşey yemeyip 18/6 yapacağım. Oruç kısmında içecek serbest değil mi ?
Çay, şekersiz sütsüz kahve bitki çayı sade maden suyu serbest
Ayran smoothie süt vs yasak
İlk sayfada yazıyor aslında hersey o postu okuyabilirsin 🥰
Merhaba,
12.00 iki yumurtayla yapılmış zeytinyağlı menemen (ekmeksiz), az peynir, domates-salatalik, 10 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme

Öğleden sonra (saati hatirlamiyorum) 3 kayısı, 2-3 dilim şeftali, 3 sıkım çiğköfte

20.00 4 kızarmış köfte (misafirlikteyim fırında ya da ızgara yapın diyemedim), salata
Merhaba kötü değil ki menün genelde, mecbur kalmışsın 🥰

Merhaba kızlar 😅
Bugün çok heyecanlı anlar yaşadım plajda oturduğum yerde çantam çalındı içinde sadece cep telefonum vardı bir anda herkese haber verdim çantada kocaman kırmızı plaj çantası saklasan saklanmaz, sonra annemin telefonundan nerede olduğunu buldum. Bu arada tüm plaj ayağa kalktı hiç hırsızlık olayı olan bir bölge değildir. Sesim çok çıktı herhalde apple uygulamaları güvenliği sayesinde çantamı ve içindekileri hepsini buldum. Tüm olanlar 3dk içinde yaşandı yaklaşık 500 metre ötede sokak içinde çöp kutusu yanına bırakmışlar. Bir kaç kişi sürekli telefonu nasıl ve nereden gördüğümü sorup duruyorlardı neyse epey korkmuşlar demekki polisv.s araştırdı ama bulamadı.
⚠️Kızlar mutlaka telefonunuzun takip etme uygulamalarını açın ‼️‼️‼️
Gerçekten kolaylık sağlıyor
16:8 12. Gün 71.6 düne göre 200 gr fazla somanlı mehter takımı gibi iki ileri bi geri kilo veriyorum 😂

sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve

11:00 de kahvaltı

sirkeli su
Türk kahvesi

öğlen 16:00 filtre kahve etinin yulaflı barlarından 1 tane

akşam tüm koşuşturmalardan hiç birşey yiyemedim hala kalbim güm güm atıyor
Bugün mutfak erken kapandı

ne gündü ama 👊🏻🤓

Merhabalar bugün
Kahvaltı peynir, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz, dereotu
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Kabak yemeği bulgurlu ve yogurt az önce yürüyüşten geldim 13 bin adım
Şimdi dondurma ne giderdi be 🤪
Oruç saatleri dışında ye canım aşağıdaki tarifi
Ben evde yapıyorum çocuklara bak karpuzlu içine sadece süt ve karpuz var blender çekip kalıplara koyuyorum böyle meybuz gibi oluyor ben yemedim ama bu sıcak günlerde sevindirir meyvelerle demeyebilirsin 🥰
Merhaba kızlar 😅
Bugün çok heyecanlı anlar yaşadım plajda oturduğum yerde çantam çalındı içinde sadece cep telefonum vardı bir anda herkese haber verdim çantada kocaman kırmızı plaj çantası saklasan saklanmaz, sonra annemin telefonundan nerede olduğunu buldum. Bu arada tüm plaj ayağa kalktı hiç hırsızlık olayı olan bir bölge değildir. Sesim çok çıktı herhalde apple uygulamaları güvenliği sayesinde çantamı ve içindekileri hepsini buldum. Tüm olanlar 3dk içinde yaşandı yaklaşık 500 metre ötede sokak içinde çöp kutusu yanına bırakmışlar. Bir kaç kişi sürekli telefonu nasıl ve nereden gördüğümü sorup duruyorlardı neyse epey korkmuşlar demekki polisv.s araştırdı ama bulamadı.
⚠️Kızlar mutlaka telefonunuzun takip etme uygulamalarını açın ‼️‼️‼️
Gerçekten kolaylık sağlıyor
16:8 12. Gün 71.6 düne göre 200 gr fazla somanlı mehter takımı gibi iki ileri bi geri kilo veriyorum 😂

sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve

11:00 de kahvaltı

sirkeli su
Türk kahvesi

öğlen 16:00 filtre kahve etinin yulaflı barlarından 1 tane

akşam tüm koşuşturmalardan hiç birşey yiyemedim hala kalbim güm güm atıyor
Bugün mutfak erken kapandı

ne gündü ama 👊🏻🤓
Ay canım çok geçmiş olsun ne stresli bir durum ya ben bile heyecanlandım neyse ki bulunmuş yoksa uğraş dur 😳

@Sunset in the mirror ekledim listeye başarılar diliyorum 🥰

merhaba oo bayağı güzel vermişsiniz önceden tebrik ederim. evet ben de genellikle kahvaltı öncesi planlıyorum hep sporu duymuştum
siz bayağı sor ypıyorsunuz maşallah başarılar diliyorum burada bizle oalcaksanız ilk sayfadaki bilgileri verirsiniz ekleyeyim🥰

merhaba 🥰 ne kadar güzel anlatmışsınız hikayenizi. listeye ekledim. bu arada @parfumkokusu arkadaşımız da emziriyor ve menüleri çok güzel o da destek verecektir kolaylıklar diliyorum

ay canım ya üzüldüm bunları o hain gofret yaptı dimi 😩
Ben diyet grubunda 13. Takımdayım ... bazen oraya bile yetişemiyorum ama girdikçe sizin grubuda takibe aldım okuyorum fikir ediniyorum.. kabul ederseniz arada misafir olurum 🤗🤗

Ben diyet grubunda 13. Takımdayım ... bazen oraya bile yetişemiyorum ama girdikçe sizin grubuda takibe aldım okuyorum fikir ediniyorum.. kabul ederseniz arada misafir olurum 🤗🤗
Merhaba 🥰
Tabi ki kabul ederiz her zaman da bekleriz. 🥰Takımlara yetişmek zor çok iyi biliyorum başarılar diliyorum 🤩

Son düzenleme:
X