- 19 Kasım 2013
- 18.647
- 33.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.981
Süper tebrik ederim.21.05 Sabah tartıldım 90 kiloyum. Yani 17 günde 6 kilo gitmiş
Bugün güne yine şekersiz Türk kahvesi ile başladım yine en az 5 kilometre yürümek istiyorum .bol su ve çay ile saat 14 e kadar devam.
Çok teşekkür ederiz. İllaki listede olmanıza gerek yok madem yapıyorsunuz bekleriz aradaSüper tebrik ederim.
Bende haftaici uyguluyorum,haftasonu yapamıyorum pek. Alışınca zorlanmıyor insan. Katılamam size ama bakıyorum arada,hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. Başarılar.
MerhabaMerhaba ben de yorumları okuyarak gaza geldim ve başladım :) bugün ilk günümdü biraz zorladı açıkçası. Saat 14de 2dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir kasar ve domates salatalık yedim
akşam 6 da ise 1 kaşık menemen ve makarnabunun dışında birşey yemedim
Su içmeyi fazla sevmememe rağmen bugün 2 lt.su maydonaz çayı ve şekersiz nescafe içtim.
Evlilik stresinden kg aldım bundan 1 sene öncesine kadar gayet iyiydim.şuan yaklaşık 7/8 kg fazlam var tartılmadım henüz inşallah verebilirim
Teşekkürler,sizlere de kolay gelsin.Çok teşekkür ederiz. İllaki listede olmanıza gerek yok madem yapıyorsunuz bekleriz aradakolaylıklar diliyorum size de başarılar
Hayır ilk gün biraz karmaşık oldu aslında 13/4Merhaba
Haydi başarılarbirsey soracağım sadece 4 saatlik bir yemek kaydı görüyorum ilk günden 20/4 mü yaptınız ?
İnş cnm yaainaşllah canım bende aynıyım kaç kere aldım verdim bilmiyorum inan sonuc bende burdayım bana bu sefer hatayımda aldıgım en yüksek kilodayım inşallah bu sefer zayıflayıp geri almayacagım 56 bana yeter
Çay, şekersiz sütsüz kahve bitki çayı sade maden suyu serbestHayır ilk gün biraz karmaşık oldu aslında 13/4bugün 8den sonra hiçbirşey yemeyip 18/6 yapacağım. Oruç kısmında içecek serbest değil mi ?
Merhaba kötü değil ki menün genelde, mecbur kalmışsınMerhaba,
12.00 iki yumurtayla yapılmış zeytinyağlı menemen (ekmeksiz), az peynir, domates-salatalik, 10 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme
Öğleden sonra (saati hatirlamiyorum) 3 kayısı, 2-3 dilim şeftali, 3 sıkım çiğköfte
20.00 4 kızarmış köfte (misafirlikteyim fırında ya da ızgara yapın diyemedim), salata
Afiyet olsun da bu ara topicte bir çiğköftedir gidiyor hayırdır yaMrb kızlar 24 saatlik orucumu actım
lavaşta çiğköfte yesillik tursuayran ve 1bardak Cola
Bende sirkeli su içe içe turşuya döndüm resmenGünaydın kızlar
Limonlu su içerek başlayalım güne:)
13 saat 40 dk oldu az kaldi:)
Afiyet olsun da bu ara topicte bir çiğköftedir gidiyor hayırdır ya
Gelen menülerde sürekli çiğ köfte var yapmayın etmeyin
Oruç saatleri dışında ye canım aşağıdaki tarifiMerhabalar bugün
Kahvaltı peynir, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz, dereotu
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Kabak yemeği bulgurlu ve yogurt az önce yürüyüşten geldim 13 bin adım
Şimdi dondurma ne giderdi be
Ay canım çok geçmiş olsun ne stresli bir durum ya ben bile heyecanlandım neyse ki bulunmuş yoksa uğraş durMerhaba kızlar
Bugün çok heyecanlı anlar yaşadım plajda oturduğum yerde çantam çalındı içinde sadece cep telefonum vardı bir anda herkese haber verdim çantada kocaman kırmızı plaj çantası saklasan saklanmaz, sonra annemin telefonundan nerede olduğunu buldum. Bu arada tüm plaj ayağa kalktı hiç hırsızlık olayı olan bir bölge değildir. Sesim çok çıktı herhalde apple uygulamaları güvenliği sayesinde çantamı ve içindekileri hepsini buldum. Tüm olanlar 3dk içinde yaşandı yaklaşık 500 metre ötede sokak içinde çöp kutusu yanına bırakmışlar. Bir kaç kişi sürekli telefonu nasıl ve nereden gördüğümü sorup duruyorlardı neyse epey korkmuşlar demekki polisv.s araştırdı ama bulamadı.
Kızlar mutlaka telefonunuzun takip etme uygulamalarını açın
Gerçekten kolaylık sağlıyor
16:8 12. Gün 71.6 düne göre 200 gr fazla somanlı mehter takımı gibi iki ileri bi geri kilo veriyorum
sabah
Sirkeli su
Coconut yağlı filtre kahve
11:00 de kahvaltı
sirkeli su
Türk kahvesi
öğlen 16:00 filtre kahve etinin yulaflı barlarından 1 tane
akşam tüm koşuşturmalardan hiç birşey yiyemedim hala kalbim güm güm atıyor
Bugün mutfak erken kapandı
ne gündü ama
Ben diyet grubunda 13. Takımdayım ... bazen oraya bile yetişemiyorum ama girdikçe sizin grubuda takibe aldım okuyorum fikir ediniyorum.. kabul ederseniz arada misafir olurum@Sunset in the mirror ekledim listeye başarılar diliyorum
merhaba oo bayağı güzel vermişsiniz önceden tebrik ederim. evet ben de genellikle kahvaltı öncesi planlıyorum hep sporu duymuştum
siz bayağı sor ypıyorsunuz maşallah başarılar diliyorum burada bizle oalcaksanız ilk sayfadaki bilgileri verirsiniz ekleyeyim
merhabane kadar güzel anlatmışsınız hikayenizi. listeye ekledim. bu arada @parfumkokusu arkadaşımız da emziriyor ve menüleri çok güzel o da destek verecektir kolaylıklar diliyorum
ay canım ya üzüldüm bunları o hain gofret yaptı dimi
MerhabaBen diyet grubunda 13. Takımdayım ... bazen oraya bile yetişemiyorum ama girdikçe sizin grubuda takibe aldım okuyorum fikir ediniyorum.. kabul ederseniz arada misafir olurum
Bugün menüler bu kadar mi hanımlar ?