- Konu Sahibi antidepresif
- #24.941
kendime yandaş bakıyım dedim bi tek ben yaptırmadım heralde kızçelerden![]()
bide ben varım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendime yandaş bakıyım dedim bi tek ben yaptırmadım heralde kızçelerden![]()
Merhaba canikolarım. Dün sizden ayrı kaldım:) Özledim sizi. Var mı ilginç haberler![]()
bugün şu yeşil ekşi meyveden aseriyorum resmen eşime söyleym gelirken alsn yemeden uyursam çok kötü olcm eminim![]()
bende dün aşerdim papaz olanı gelmiş markete aldım hemen![]()
geçmiş olsun canım ne oldu. Nazara mı geldin yaa![]()
bende dün aşerdim papaz olanı gelmiş markete aldım hemen![]()
selam kızçeler...
biz mama yedik sonra a101 e gittik... güzel kitaplar gelmiş,bi tane aldım,oğlumu yetiştiriyorum diye bi kitap,güzel eğitici şeyler var,piyasada çok pahalı olan kitaplar sadece 4.95tl bi bakın derim..![]()
anaaaaaam ne diosuuunben bu ekşi aşkıyla bir ayşe yaparım
![]()
hihihihiben marketten almıyorum direk bahçesine dalıyorum
hafta sonu köye gittim bahçeye daldık eşimle hem yedik hem doldurduk poşete eve getirdik,habire tıkınıyoz![]()
aaaa benimde oğlum var alıyım bari
kız ben hakkı doğuruyorum ama![]()
al valla kız güzel kitap sardı beni...aaaa benimde oğlum var alıyım bari
kız ben hakkı doğuruyorum ama![]()
cok şanslısın cnm biz burda bırak erik toplamayı ağacın gölgesine bile hasretiz resmenheryer ev beton yığınları egzoz dumanları arasında cocuk büyütücz malesef ki
![]()
yoook yok bu kadar oğlana yapıcm bir kız ben olmayack böyle![]()
al valla kız güzel kitap sardı beni...
valla şanslıyım gerçekten canm çok şükür....ben büyük şehirleri sevemedim zaten hiç ve hep dua ediyorum inşallah büyük şehirde yaşama zorunluluğum olmasın diye...
sen kız yap ben alcam anneme yakın olur![]()
sen kız yap ben alcam anneme yakın olur![]()
o dediğiniz ekşi meyve var yaaaa.. benim akşam yemekten sonraki bulantılarıma çok iyi geliyor. bulantı hapı niyetine bi kaç tane ondan yedim mi tamamdır. ama bizimki bağ bahçe deil tabi market usulüüü
Aynur ablacım çok teşekkür ederim, sanki karnım hiç büyümeyecekmiş gibi, bir an önce büyüsün, okşayım istiyom![]()
cnm ben biliosun kocaelideyim her yer sanayi en kötüsü tüpraş dibimizde resmenağaca hasretiz çok şükür sahile yakınız en azından kızım deniz havası alıyor kendimde bursalıyım orası da büyük bir şehir her yer fabrika
gidebilecek bir köyümüz yok buna cok üzülüyorum
en cokta cocuklarım adına
![]()