• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızçeler...
biz mama yedik sonra a101 e gittik... güzel kitaplar gelmiş,bi tane aldım,oğlumu yetiştiriyorum diye bi kitap,güzel eğitici şeyler var,piyasada çok pahalı olan kitaplar sadece 4.95tl bi bakın derim..:34::34::34:

geçmiş olsun canım ne oldu. Nazara mı geldin yaa:nazar:

sağol ablacım nazar değilde körlüğüme geldi biraz, basamaklı bir yoldan iniyordum indiğimde de kaldırıma geliyo , kaldırım taşları burda da sıcaktan mı nedir şişiyoya böyle yuvarlak yuvarlak taşlar oynamış hep ama ben farkedemedim sohbette ediyoduk arkadaşla aralı bastım galiba taşın hareketiyle burkuldu ayağım, biraz şiş var birazda ağrı ama basabiliyorum çok şükür ki ...............

selam kızçeler...
biz mama yedik sonra a101 e gittik... güzel kitaplar gelmiş,bi tane aldım,oğlumu yetiştiriyorum diye bi kitap,güzel eğitici şeyler var,piyasada çok pahalı olan kitaplar sadece 4.95tl bi bakın derim..:34::34::34:

aaaa benimde oğlum var alıyım bari :1::1::1:

anaaaaaam ne diosuuun:52::52::52::52::52::52::52::52:ben bu ekşi aşkıyla bir ayşe yaparım:9::9::9::9::9:

kız ben hakkı doğuruyorum ama :1::1::1:

hihihihi:1::1::1: ben marketten almıyorum direk bahçesine dalıyorum:1::1::1:
hafta sonu köye gittim bahçeye daldık eşimle hem yedik hem doldurduk poşete eve getirdik,habire tıkınıyoz:9::9:

cok şanslısın cnm biz burda bırak erik toplamayı ağacın gölgesine bile hasretiz resmen:50::50::50:heryer ev beton yığınları egzoz dumanları arasında cocuk büyütücz malesef ki:31:

aaaa benimde oğlum var alıyım bari :1::1::1:

kız ben hakkı doğuruyorum ama :1::1::1:
al valla kız güzel kitap sardı beni...

cok şanslısın cnm biz burda bırak erik toplamayı ağacın gölgesine bile hasretiz resmen:50::50::50:heryer ev beton yığınları egzoz dumanları arasında cocuk büyütücz malesef ki:31:

valla şanslıyım gerçekten canm çok şükür....ben büyük şehirleri sevemedim zaten hiç ve hep dua ediyorum inşallah büyük şehirde yaşama zorunluluğum olmasın diye...

al valla kız güzel kitap sardı beni...

valla şanslıyım gerçekten canm çok şükür....ben büyük şehirleri sevemedim zaten hiç ve hep dua ediyorum inşallah büyük şehirde yaşama zorunluluğum olmasın diye...

cnm ben biliosun kocaelideyim her yer sanayi en kötüsü tüpraş dibimizde resmen:25::25:ağaca hasretiz çok şükür sahile yakınız en azından kızım deniz havası alıyor kendimde bursalıyım orası da büyük bir şehir her yer fabrika :31: gidebilecek bir köyümüz yok buna cok üzülüyorum :14::14::14::14:en cokta cocuklarım adına:ssz::ssz::ssz:

sen kız yap ben alcam anneme yakın olur:52::52::52:

o dediğiniz ekşi meyve var yaaaa.. benim akşam yemekten sonraki bulantılarıma çok iyi geliyor. bulantı hapı niyetine bi kaç tane ondan yedim mi tamamdır. ama bizimki bağ bahçe deil tabi market usulüüü :56::56::56:

Aynur ablacım çok teşekkür ederim, sanki karnım hiç büyümeyecekmiş gibi, bir an önce büyüsün, okşayım istiyom :52::52::52:

o dediğiniz ekşi meyve var yaaaa.. benim akşam yemekten sonraki bulantılarıma çok iyi geliyor. bulantı hapı niyetine bi kaç tane ondan yedim mi tamamdır. ama bizimki bağ bahçe deil tabi market usulüüü :56::56::56:

Aynur ablacım çok teşekkür ederim, sanki karnım hiç büyümeyecekmiş gibi, bir an önce büyüsün, okşayım istiyom :52::52::52:

ye ekşiyi doğur ayseyi bebeğiiiimm:27::27::27::27:

cnm ben biliosun kocaelideyim her yer sanayi en kötüsü tüpraş dibimizde resmen:25::25:ağaca hasretiz çok şükür sahile yakınız en azından kızım deniz havası alıyor kendimde bursalıyım orası da büyük bir şehir her yer fabrika :31: gidebilecek bir köyümüz yok buna cok üzülüyorum :14::14::14::14:en cokta cocuklarım adına:ssz::ssz::ssz:

Kastamonu bu konuda çok şanslı, her yer orman.... havası da temiz, bi de biz kargaşanın olduğu merkezden daha uzak bi semtteyiz. tek tereddütümüz bizim burda kene. maalesef onun korkusuna çok bi yerlere gidemiyoz. geçen yıl ölümler oldu o yüzden burda tırsıyoruz:18:

Back
X