- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.841
eitimde öyle yapıo aslında hergün burdan fatih'e gidio büyükşehir beledıyesnde memur bende yaparım sanırım üstelik anadolu yakasında:44:
sperm katlediyim ben o zaman haftasonu biraz :) hatta öncesinde biraz canlı sperm aliiim bünyeye :) (simge kullanabilseydim utandım suratı koyardım ama kullanamadığıma göre utanmıyorum da)
sperm katlediyim ben o zaman haftasonu biraz :) hatta öncesinde biraz canlı sperm aliiim bünyeye :) (simge kullanabilseydim utandım suratı koyardım ama kullanamadığıma göre utanmıyorum da)
dikkat et streil bi yer olsun temiz olsun
hanım hanıma konuşuyoruz şurda..nolcek
ooooooooooooofffffffffffffffffff amma çeneniz düşük heeeee
iki dakika işlerle ilgileneyim dedim kaç sayfa atlamışsınızzzz
neyse bildiğim akdarıyla evet sıcak su sipoşları öldürüyor ayrıca diyolarki ilişkiye gireceğniz odada da çok sıcak olmasın (siz ısıtın diolar sanırım odayı )
ama dediğin gibi çatlamadan sonraysa bilemeyiz ayrıca tutacak sipoş öylede tutar böylede Rabbim ol desin yeterki.
anticiğimmmm tbrik ederimm kuzucum hayırlısı olsun sen evdede ofistede bu işin üstesinden gelirsin evelallahhhh
kızlarr ben bu ayyy tuttsun istiyorum artıkk yaaa 7 ay olduuu gelmedi meleğim halaaa
zizag eltiyle pek iyi degıl aram isim vermesem sorun olmaz dimii
flyrey saol canım bakalım bir görüşelim ne olcak görücz:26:
olur o olur sen rahat ol iyisini mi bulcaklar senden yoluveririz onları
zizag eltiyle pek iyi degıl aram isim vermesem sorun olmaz dimii
flyrey saol canım bakalım bir görüşelim ne olcak görücz:26:
yok canım önemli değil ben İKcıyım ondan merak ettim büyük tesadüf ama aynı kurum olması
aynen yaa seninle biraz daha zorlarsak akraba bıle cıkabiliriz yanii
zaten söylemesi ayıp üni.deki hocam tavsiye etmiş beni arkam saglam yaniiadam saolsun hiç bırakmadı benı konusurz bayramlarda ararım eşimle fln tanıstrdm aile gibi olduk zaten
ne güzel işte ben boşuna demiyorum üstesinden gelirsin die
sorma ya kocaeliler tuttu kurumlar tuttu ilginç valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?