Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhabalar yeni yepisyeni üye olaraktan bugün kayıt oldum hepinizle tanıştığıma şimdiden çok çok memnun oldum ben birbuçuk yıldır evliyim bebek istiyorduk ağustosta hamile kaldım yanlız öğrendikten 2gün sonra düştüğünü öğrendik. 2ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktor . şimdi yine istiyoruz inşallah bu sefer düşmeden kalabilirim hamile...herkese sevgiler diliyorumm..

merhaba kızzlar bende aranızzaz yeni katıldım 21 yaşında 14 aylık evliyim:) 7 aydır çocuk düşünüyorumama malesef hep negatifbugün doktora gittim sol yumurtalığımda polik over kist var ama önemsencek bişey değil yumurtlama olduğunu düşünüyorum dedi.1 sene beklemeyi önerdi ben tedavisizz olmayacağını düşünüyordum inşallah gerek kalmazda bu ay bende bebiş müjdesi alırım Allah aratmasın inşallah herkese fazla fazla versin 2 şer 3 er :)))))

canım rabbim bu acıları tekrar yaşatmaz inşallah en kısa zzamanda yavruna kavuşursun :)

İSİM********************************* B.A.T*********************** NE KULLANDI

ANTİDEPRESİF*********************** 3 Aralık

DİAR******************************* 16 Kasım

SUDEMERVE************************* 7 aralık ***********************Klomen+ hayıt çayı

34moni53*************************** Beklemede (Aralık 25**************Multivitamin

Sgl******************************** 1 Aralık

Hayatcokzor************************ 1 Aralık********************Klomen+çatlatma iğnesi

Gamyoncu************************* 1 Aralık

apple35*************************** 30 Kasım

Umut81***************************27 Kasım

Tılsım7888*************************4 Aralık

Dilem11***************************

Beeyza****************************

Umutcum inşallah Bat'ını yanlış hatırlamıyorumdur. Yanlışsa da düzeltiriz. Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. İnşallah bu ay müjdeli haberler alırsınız. Bat tarihlerinizi belirtirseniz listeye eklerim.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bu ay gönlünce olur herşey.

hoşgeldin canım diğer arkadaslarm hosgldiniiiz

evt.. hiç eklenmemistim simdiey kadar ..
sıram geldi deyip.. sanki sıram geldi deyince, doğuma gidecem, sırada ben mişim gibi

O da olur inşallah canım. İnşallah burada bize hamile olduğunu müjdeleyeceğin günler gelir. Siz de sorun ne canım, neden olmuyormuş 15 yıldır. Tüp bebek aşılama mutlaka denemişsindir.

Ayrıca kızlar fevkalade süslü bir liste hazırlamıştım, hem de çok neşeli birşeydi ne yazık ki bilgisayarım kitlendi doğal olarak bütün emeklerim boşa gitti. Ama ahdettim en güzel listeyi yapmaya:)

yok doğru da.. neler kullandığımı da yazmıstım .

O da olur inşallah canım. İnşallah burada bize hamile olduğunu müjdeleyeceğin günler gelir. Siz de sorun ne canım, neden olmuyormuş 15 yıldır. Tüp bebek aşılama mutlaka denemişsindir.

33 yasımdayım.. evleneli 15 yılım doldu geçen ağustosta..
evliliğimin ilk senesinde annemi ağır bi hastalık sonucu kaybettim..ve sonra hayat bir sekilde devam ediyor ya hani ?
öncesinde normal tedavi, sonrasında bikaç kez asılama ve en son 3 kez tüp bebek yaptırdık ama maalesef .. dktorum bu sonuçlara bekliyordum sonuç almayı demesine rağmen maalesef elimiz bos döndük her seferinde..
bikaç senedir de öle duruyoruz bakalım.. Rabbim belki hiç beklenmedik anda yüzümüzü güldürür diye..
cünkü, bi insan çok parayla, ev, araba, yat , vs, herseyi alabiliyor.. bir tek bebek alamıyor ..
ne kadar paran olursa olsun, Rabbim izin vermeyince, tüp bebek dahi olsa, harcadığın onca maddi-manevi masraf, geriye üzüntü olarak kalıyo..
ve sonrasında onca verdiğin paranın, elde edemediğin bir yavrunun, parasını geri ödemekle kalıyor insan..
her negatif sonucunu aldımda ne ben ben değildim nede etrafımdaki kisileri görmek bile istemiyordum.. sok geçirir gib baygın bisekilde hastanede serumlarla ayakta kaldım ve geldim bugüne..hani herseyde bir hayır vardır derler .. öyle ama iste insan yaşayınca bunu anlaması biraz zor oluyo..cünkü geriye kalan insandaki yorngunluk gün gelirde bu özlem giderse, yorgunlkta geçer mi bilimyorum.. birde etrafın konusmaları hani hep bayan sorulur, napıyosunuz dktara gitmiyonz mu artık.. birde lafını bilmeyen kisiler insanın sinirini bozacak sekilde sorular sorarlar ..o kisiyi parçalmamak için kendini zor tutarsın.. tabi bütün bunlar erkeğe sorulmaz nie hep kadına..
ve derken iste ...

esimde sperm konusunda sıkıntısı vardı.
benim ise yumurtalarım az ve kalitesinde de az sorun vardı anladığım kadarıyla..
bütün bunları yaşamak anlatana zor, okuyana dinleyene kolay gelebilir..sadece yaşayan bilir derler..bütün bunlar bende, hem beden yorgunluğu, hem düsünce yorgunluğu yaptı..geçen yıllar içinde bosa geçtiğinin üzüntüsü.. kısaca yıprandım.. hani burada okuyorum 1-2senelik evliler yıprandık diyolar.. ben ölüyorum desem yeridir ..
ve geçen ay buraya kayıt oldum..
son ki 3ayımın adeti hep bi geri gelmeye basladıydı.. ve burada bi arkadas, bizim büyükler adetin geri geri gelmeye baslarsa, bebek tutunmak için yer arıyoddur.. derler .. dediydi..ve biraz umutlandım.. ve geçen ekim ayında da, esim keçiboynuzu kürünü yani kaynatıp içtiydi.. birde arısütü içti iki kutu..
ve ben de civanperçemi karısım var aktarlarda, onu içtiydim.. bikaç kere.. ve adetime 10gün kala soğansuyu yaptıydım.. çok değil 6-7 en fazla içmisimdir.. zor içiyldiğinden dolayı.. ve burada Meryem Süresini çok anlattılar.. bunuda sürekli okudum, çoğunluk sabah namazlarımın arkasından.. çok dua ettim..
ve geçen ekimin sonunda adetim geçiyor ve bütün belirtiler var derken.. 4. gününgecesi. bir rüya gördüm ve bisey beni çok korkuttu.. ve ertesi sabah da adet oldum.. hem çok üzüldüm adet oldum die, hem rüya nın etkesinde çok kaldım..
derken korkuyla ilgili fln burada bi topikte bahsedince.. çünkü bekliyorlardı bende hayırıl haber, ne oldu gibsinden.. dedim rüya böyle böyle oldu..
dediler, evin her yerini sirkeli suyla sil..kendinde sirkeli suyla dus al.. banyo yaparken.. ve yaptım, halen yapıyorum..
suan da yine bütün bunları yapmaya çalısırken, su günlerde incir kürünü ve bal+çörekotu+tarçın kürünü yapmaya da çalısıyorum arada bir ..
ve yine dua.. yine duaaa.. hep dua derkenn..
kasım 27 sinde iste bat tarihim..
böyle benim durumum.. umarım sıkmamışımdır sizleri anlatırken... :)

rabbim bu kez mübarek cuma gecesinin hürmetini bir yavru nasip etsin sanaamiiiin..

rabbim bu kez mübarek cuma gecesinin hürmetini bir yavru nasip etsin sanaamiiiin..

yeni evlendiğim yıllarımda, duyardım etraftan..
işte şu kadar yıllık çocuğu yok olmuyo vs..
derdim.. nasıl yaşıyolar, nasıl dayanıyolar..
dedim.. böyle oluyormuş..

tsk ederim.. saolasın antidepresif.. tabi Rabbim uygun görürse ..meleğimi almak isterim bu ay kucağıma ..
esimle artık dha mutlu, daha huzurlu bi evimiz olsun Allahım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…