- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.741
günaydın tatlım nasılsın iyimisin
bende öyle yapmaya çalışıyorum bakamalım ne olucak ister istemez düşünüyorum da gecen ay ilk deneme fln derken hep ona odaklanmıştım sanki sırf onun için birleşiyomuşuz gibiydi bu ay olursa olur ben tadını çıkarırım modundayım bakalım nolcekkk
bende iyiyim canım laflıyoruz kızlarla işteAy çok iyiyim bu sabah,,, uykumu aldım, işleirmi kolayladım,,, süper bir hava var :) çalışmaya çalışıyorum.... daha ne olsun.....
sen nasılsın?
hadı yaa kızz insan daha önce söyler
bu ay hiiç kafaya takmıyorum cok relaxım hamişlikle ilgili pek bişey düşünmuyorum bakalım işe yarayacakmıı
sende bursalımsın toprak oluoruz demekki :)
he yaaa hemşooo buldum seni sonundaaabursa merkez mi ilçelerden misin cnm?
yarın kuaföre gideym kas bıyık agda Allah ne verdiyse hepsini yaptırayımsacımıda kısa kestırcem kısın zor oluo uzun sac off aksama kadar kuafördeym sanırım
bu ay hiiç kafaya takmıyorum cok relaxım hamişlikle ilgili pek bişey düşünmuyorum bakalım işe yarayacakmıı
merkezdeyiz merinos tarafında evimiz var amcamlar filan orda 11 yaşına kadar orda yaşadım
annem mudanyalı köyünden
sen neresinden :)
bende öyle yapıyorum tatlımmm
bu ay takmıyoruz ya hamiş patlaması yasanır kesiin
inşallah canım
eskiden olsa dün çalışma yaptık yahemen takardım tuttu mu tutmadı mı ama bu ay çok sakinim niyeyse takmıyorum
o zaman gelsin bebişler dolsun göbüşler
allah yardımcımız olsun canım
gemlik canıminsanında memleketi gibisi yok bır bursa bir ankara üzerlerine baska sehir tanımam
şuan istanbulda ezan okunuyor cuma saati girdi bu saatte edilen dualar makbulmüş
allah isteyen herkese bebiş versin öncelikli bizim forumun güzel kızlarına
ankarayı sevmem ben hep gri geliyo bana bursa ile kocaeli favorimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?