- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.661
merhaba arkadaşlar
ben de nisan ayında 6 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk hamileliğimdi.şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz.3 aydır folik asit ve vitamin kullanıyorum 2 aydır da korunmuyoruz.Geçen ay tutmadı:)) bakalım bu ay olcak mı?
merhaba kızlar nasılsınız. benim de son mesai günüm başladıiş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
bu sabah da kırmızılar yok bende, olsam da rahatlasam
dün gece çok sinirlendim. eve temizliğe bi bayan geliyodu. her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. dün sakarlığı tavan yapmış. uzun zamandır çalışıyorum onunla. ama son 2 aydır bıktırdı beni. her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. tüp bebek için para biriktiriyodu. sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var.
yeni birini bulmam lazım. aramalara başladım.
işte bölee... sizler neler yaptınız..
günaydddıııınnn anticiğiimmm ve diğer arkadaşlarrrrrr
hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip eylesin inşallahhhhhhhh
merhaba kızlar nasılsınız. Benim de son mesai günüm başladıIş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
bu sabah da kırmızılar yok bende, olsam da rahatlasam
Dün gece çok sinirlendim. Eve temizliğe bi bayan geliyodu. Her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. Dün sakarlığı tavan yapmış. Uzun zamandır çalışıyorum onunla. Ama son 2 aydır bıktırdı beni. Her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. Ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. Tüp bebek için para biriktiriyodu. Sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. Zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. Bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var.
Yeni birini bulmam lazım. Aramalara başladım.
Işte bölee... Sizler neler yaptınız..
günaydın kuzum gel kahvaltıya
canım burda da hava süper kıs ayında böyle güzel gün bulmakta zor aslındatemizliğe gelen bayanla bence daha fazla yüz göz olmadan baska birini bul ya ıhtiyacı vardır eminim ama seninde memnun olman lazım hepimizin ne kadar sorunları var ama işimize yansıtamıyoruz malesef bende daha yenı kahvaltı yapıyorum bir yandan da sizi takip ediyorum:125::125::125::126:
ayyyyyyyyerim seni beeennnn sen kahvaltını yap ben kızçenle oynasıyım azcıkkkkk
hehee olur canım o zaman bir kahve yapayım
aynen canım. ben kürtaj oldum 2 hafta sonra mecbur iş yerindeydim. tuvalete gider ağlar yine de masama oturunca arkadaşlarımı üzmezdim... neyse artık gelme o zaman diye konuştuk.
kahvaltı yapıyosunn, afiyet olsun.. ben hafta içi kahvaltılarından hoşlanmıyorum. bi saate bak bi tabağa bak, çay iç hooop giyinmeye koşhafta sonu keyifi daha iyi oluyo. patates kızartmasından cabada sucuklu yumurtaya kadar döktürüyom :)))
yarın olsa da keyif yapsam
bak ona hayır demem işte ama nutellalı olsunnn okkaaalııııı
ya bende hala bulamadım temizlik için bi bayan muhit değiştirdim kimseye güvenemiyorum
hehee olur canım o zaman bir kahve yapayım
Günaydın kızlar nasılsın ?
haftasonu kahvaltılarını kocacuuum hazırlar saolsun bizde kızımla yatak keyfi yaparız
aynen canım. ben kürtaj oldum 2 hafta sonra mecbur iş yerindeydim. tuvalete gider ağlar yine de masama oturunca arkadaşlarımı üzmezdim... neyse artık gelme o zaman diye konuştuk.
kahvaltı yapıyosunn, afiyet olsun.. ben hafta içi kahvaltılarından hoşlanmıyorum. bi saate bak bi tabağa bak, çay iç hooop giyinmeye koşhafta sonu keyifi daha iyi oluyo. patates kızartmasından cabada sucuklu yumurtaya kadar döktürüyom :)))
yarın olsa da keyif yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?