Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

taze soğandan tava neymiş????ilk defa duydum ama adı çok güzel geldi... aydınlat bizi :)

Merhaba bayanlar, hepiniz iyisinizdir inşallah, vaktim olmadığından yazıları okuyamadım. Biz eşimle bebek olayına ara verdik. Ne zaman kısmet olur Allah bilir. Hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah bebiş haberlerinizi en kısa sürede alırsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

ooo sizde menü iyimiş.. nrde oturuyosunuz siz he he..
ben bukgur pilavına bayılırım, hem de folik asit deposu...
taze soğandan tava'yı ben de merak ettim...

taze soğandan tava neymiş????ilk defa duydum ama adı çok güzel geldi... aydınlat bizi :)

Canım Karadeniz usulü bir tavadır. Anlatayım. İki bağ taza soğan alıp bir güzel yıkıyoruz.Sonra birer santim genişlikte doğrayıp iki dolu yemek kaşığı unu ve bir miktar tuzu ekleyip karıştırıyoruz.Taze soğan fazla tuzu kaldırmaz bu arada tuz oranına dikkat. Karışımımızı kızgın yağlı tavamıza döküp üzerini düzeltiyoruz. Arada altını kontrol ederek kısık ateste kızartıyoruz. Sonra tavayı ters çevirip diğer yüzü kızartıyoruz. Afiyet olsun:)

ha haa evet en kolayı mercimek, at düdüklüye tamam. ama ondan evelsi gün yaptım, 2 gün yedik:)))
dedim ya çorba konusunda beceriksizim, yoğurt çorbasında da yoğurdu hep ketiriyorum

tatlım önce yogurt yumurta unu iyice çırp üzrine 1,5 litre kadar su ilave et kısık ateste sürekli karıstırarak kaynat. uzernine bir cay bardagı pirinci ekle tuzunu koy yavaş yavaş kaynasın arada karıştır pirinçler dibe yapışmasın... ben ayrı bır tavada salca eritiyorum. içinede biraz kuru nane koyuyuroum copba pişince üzerine döküyorum afiyet olsun..

Kızlar bu arada benim pembeler geldi, sabaha kırmızılar geliyor demek bu.

hayorlısı olsun canım inşallah bi daha ki aya göbişin dolar da pembeler gelmez hiç.
darısı benim başıma bi gün böle bi topikte bunu diyeceğim hiç aklıma gelmemişti. ama kürtajdan sora düzenim oturmadı, bu aykini olsam da çalışmlara başlasak. yarın 29. gün. bu ay yumurtlama da hissetmedim zaten, acayip de gerginim bi olsam rahatlasam...

bak bu yöntemi denememiştim hiç. hep pirinci suda pişirir üzerine yoğurt yumurta un terbiyesi yapardım. ne kadar terbiyeyi ılıtsam da çorba suyuyla hep tencereye döktükten sora kesilirdi. ilk yapışımda bunu deneyicem...

benden bu günlük bu kadar kızlar. herkese iyi geceler...

iyi geceler canım.. bu kesin tarif hiç kesilmiyo ekşimiyorda

pembefil pardon sen diilmişin ... ama bak Allah söyletmiş olmasın kızzzzz.... bu ay seni de tebrik etcez belki :)

has_24 senmişsin ya hamiş olan... Çok tebrik ederim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mucize bebeği..

Ay insallah canım ya, ikinci bebeğimi bekliyorum 11 aydır ama tık yok hala, Allah önce hiç olmayanlara sonrada isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar
ben de nisan ayında 6 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk hamileliğimdi.şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz.3 aydır folik asit ve vitamin kullanıyorum 2 aydır da korunmuyoruz.Geçen ay tutmadı:)) bakalım bu ay olcak mı?

hoşgeldin canım inşallah bu ay ugurlu gelir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…