- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.621
benim koca ıspanak yemiobende yemiyorum zaten bu hafta hiç yemek yapmadım 3-11 çalışıyor çünkü :d
kıss kendine yap saglıklı beslenmek lazım malum bebiş durumları
bebeiş gelsinde yaparızişin kötüsü bizhiç balıkda yemiyoruz
olmaz kuzum balık şart
olmaz kuzum balık şart
Balık şart da dışarda yemek gerekiyo o da benim pek içime sinmiyo kızarttıkları yağları filan.... evde de fırında yapıyorum ben aliminyum folyoya sarıp,,, yoksa kokusu yağı uğraşamıyorum....
öyle yapıyorum zaten :d akşam ne yemek yapcaksınız
zaten can sıkanda nedensiz yasanan tartışmalar cnm yaa
bnde öyle yaparım çünkü kokusu bile dokunuyo eşime yada dışarda yıcez o başka bişe yicek ben balık :S
ben en kötü ton yiyorum salata ile
o ton balıgı cok kötü fena kokuyor bana :s
ay diyette mecbur alıştım ben
ben tonlarca diet yaptım h,ç blık yemedım :d
ben de öyleyim tatlim reklamlara filmlere yüksek sese hatta hababam sınıfına bile aglıyorumçok kötü birşey ama elde değil yapım bu bide hamile kalırsam ne olacak bilmiyourm :S
bende dünden kuru fasulye pilav var. yanına bir çorba uydurmam lazım. çorbalar en beceriksiz olduğum konudur yemekte. eşim de çorbasız sofraya oturmaz. benim en büyük dersim eşim kış sebzeleri yemiyo. ben de çok severim sağlıklı beslenme için. kışın yemek hep dert bizim evde...öyle yapıyorum zaten :d akşam ne yemek yapcaksınız
Balık şart da dışarda yemek gerekiyo o da benim pek içime sinmiyo kızarttıkları yağları filan.... evde de fırında yapıyorum ben aliminyum folyoya sarıp,,, yoksa kokusu yağı uğraşamıyorum....
kızlar çok doluyum ya anlatmazsam deliricm düşünmektendün gece eşimle sıradan basit bir tartışmamız oldu bana cok sert bir şekilde ''yeter cekilmıyorsun artık'' dedi ilk kez agzından böyle bişey cıktı ve bu benim içime işledi belki o anda farkında olmadan agzından kactı böyle bişey yada bılmıyorum sevgisi ,bana katlanabilme gücü mü azaldı sorular sorular beynimi kemiriyor sizide derdimle sıkmak istemiyorum kusura bakmayın birileriyle konusmaya ihtiyacım var
yeniden merhaba kızlar.
canım yemekleri özellikle pişerken aliminyum folya ile temas ettirmemek lazımmış, dikkat et ona...
ayva recelicim yogurt çorbası yap yada en kolyı mercimek
yeniden merhaba kızlar.
Iş yoğun benim. Dışarı da çok çıkıyom. Kopuk kopuk uğruyom o yüzden. Naaaptınız görüşmeyeli...
Eyvah eyvahhh... Benim arkadaşım vardı. Tom jerry yakaladı diye ağlıyodu nerdeyse hamileyken. Sakın sen de öle olma:)
bende dünden kuru fasulye pilav var. Yanına bir çorba uydurmam lazım. çorbalar en beceriksiz olduğum konudur yemekte. Eşim de çorbasız sofraya oturmaz. Benim en büyük dersim eşim kış sebzeleri yemiyo. Ben de çok severim sağlıklı beslenme için. Kışın yemek hep dert bizim evde...
Canım yemekleri özellikle pişerken aliminyum folya ile temas ettirmemek lazımmış, dikkat et ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?