Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Balık şart da dışarda yemek gerekiyo o da benim pek içime sinmiyo kızarttıkları yağları filan.... evde de fırında yapıyorum ben aliminyum folyoya sarıp,,, yoksa kokusu yağı uğraşamıyorum....

bnde öyle yaparım çünkü kokusu bile dokunuyo eşime yada dışarda yıcez o başka bişe yicek ben balık :S

yeniden merhaba kızlar.
iş yoğun benim. dışarı da çok çıkıyom. kopuk kopuk uğruyom o yüzden. naaaptınız görüşmeyeli...

ben de öyleyim tatlim reklamlara filmlere yüksek sese hatta hababam sınıfına bile aglıyorum çok kötü birşey ama elde değil yapım bu bide hamile kalırsam ne olacak bilmiyourm :S

eyvah eyvahhh... benim arkadaşım vardı. tom jerry yakaladı diye ağlıyodu nerdeyse hamileyken. sakın sen de öle olma:)

öyle yapıyorum zaten :d akşam ne yemek yapcaksınız
bende dünden kuru fasulye pilav var. yanına bir çorba uydurmam lazım. çorbalar en beceriksiz olduğum konudur yemekte. eşim de çorbasız sofraya oturmaz. benim en büyük dersim eşim kış sebzeleri yemiyo. ben de çok severim sağlıklı beslenme için. kışın yemek hep dert bizim evde...

Balık şart da dışarda yemek gerekiyo o da benim pek içime sinmiyo kızarttıkları yağları filan.... evde de fırında yapıyorum ben aliminyum folyoya sarıp,,, yoksa kokusu yağı uğraşamıyorum....

canım yemekleri özellikle pişerken aliminyum folya ile temas ettirmemek lazımmış, dikkat et ona...

İnşallah durumu düzeltmişsinizdir canım. Evde huzursuzluğa hiç tahammülüm yok benim. Tartıştığımızda haklı da olsa ilk sesleyen taraf ben olurum. Bu birtek eşimle olan iletişimimde geçerli ama. Başkasına böyle tahammüllü olamam. Ne yazık ki erkeklerde düz mantık kuralları işler. Bizi gerekli gereksiz herşeyi dert ederiz kendimize. Musluk damlasa bize dert olur. Erkekler öyle değil işte. Kapsama alanları dışında kalan hiçbir şeyi düşünmezler. Bir de genişler ki. Mesela çocuklar hastalansa hemen doktora götürelim derim ben. O bakar kontrol eder ateşini ölçer. Hiçbir şeyi yok bu çocuğun der beni deli eder. Keşke bizler de biraz relaks olmayı başarabilsek.

Sebepsiz yere çıkan kavgaların temeli stres. Evdekinin ayrı stres etkenleri var, dışarıdakinin ayrı. Zaman zaman yaşanan ve gereksiz sandığımız patlamalar aslında normal ve gerekli. Herşeyi içinde biriktiren çiftler, günün birinde içi göçmüş bir evliliği çekiştirdiklerini anladıklarında artık vakit çok geç olabilir.

Hayat böyle birşey işte. Ağlayan yanı, gülen yanı...İnşallah uzun sürmemiştir küslüğünüz canım.

Yemek işine gelince, bu akşam antrikot almayı düşünüyorum. Akşam yemekteyiz programında gördüm, çok güzel görünüyordu:)) Aslında ben et yemem. Görünüşünü beğendim. Yanına sebzeli bulgur pilavı. Çorbayı biz ailecek aramayız. Ama kızlar için haftada 3 kere mercimek yaparım. Kendim için yapacağım yemek ise taze soğandan tava:)) Çok seviyorum bu yemeği. Hergün yiyebilirim.

ay benim kocam tokatlı ne çorbalar öğrendim aklın şaşar ve benimde hiç kültürüm yoktu çorba konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…