- Konu Sahibi antidepresif
-
arkadaşlar ben her ne kadar bat tarihimi 30 kasım olarak yazsamda mutlaka 3-5 gün kaymalar olabiliyor ve şu yumurtlama dönemimi hiç farketmiyorum nasıl anlarım diye sürekli araştırıyorum ama ne bir sancı,ne bir ateş hiç birini hissetmiyoırum n eyapacağımı şaşırdım.var mı bu konuda bir fikri olan?
valla insan hayatında neleri neleri görüyor.. ve yaşayınca bos durmakla olmuyo, elinden geleni yapıyosun.. nette arastırmalar fln.. bu sirkeli su tedbirinlede ,
insallah bu kez olur .. ekle ekle, hiç histeye eklenmemistim :)
da Rabbim 15yılımın hasretini dindirir bu mubarek Cuma saatinde ki dualarla beraber benim naçizane duamı da kabul eyler insaAllah.. aminn.. :)
İSİM********************************* B.A.T*********************** NE KULLANDI
ANTİDEPRESİF*********************** 3 Aralık
DİAR******************************* 16 Kasım
SUDEMERVE************************* 7 aralık ***********************Klomen+ hayıt çayı
34moni53*************************** Beklemede (Aralık 25**************Multivitamin
Sgl******************************** 1 Aralık
Hayatcokzor************************ 1 Aralık********************Klomen+çatlatma iğnesi
Gamyoncu************************* 1 Aralık
apple35*************************** 30 Kasım
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere bizim hatun yine ortadan kaybolmuş...
Ahhh on beş yıl mı. Canım ya, sen Rabbimin sevdiği kullardansın biliyorsun değil mi? Seni bir kadın için en zor olan şeyle imtihan etmiş. Umarım duana tez cevap gelir. iNŞALLAH, BAK TA CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM ŞU EZAN VAKTİ ALLAHIM SANA EN KISA SÜREDE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.
İki gözümün yaşıyla dua ettim senin için. Çok duygulandım birden, ne bileyim işte. Of en iyisi ben çıkayım buradan...Sevgiler herkese.
Canım ben de senin gibiyim. Hiç anlamam hissetmem. Ama bu ay klomen kullandım ve diğer zamanlardan daha farklı kıpraşmalar var içimde:) İnşallah bu kıpraşanlar herzamanki gibi kistler eğildir yumurtadır:) Ateş akıntı hafif sancılar baş ağrısı mide bulantısı genelde kadınların ortak belirtileri gibi. Bu akıntının illa şeffaf mı olması gerekiyor işte onu bilmiyorum. Bendeki beyazDilerim hayırlısı ne ise o olsun. Ama ne yalan söyleyeyim umutluyum, elimde değil işte
Ahhh on beş yıl mı. Canım ya, sen Rabbimin sevdiği kullardansın biliyorsun değil mi? Seni bir kadın için en zor olan şeyle imtihan etmiş. Umarım duana tez cevap gelir. iNŞALLAH, BAK TA CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM ŞU EZAN VAKTİ ALLAHIM SANA EN KISA SÜREDE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.
İki gözümün yaşıyla dua ettim senin için. Çok duygulandım birden, ne bileyim işte. Of en iyisi ben çıkayım buradan...Sevgiler herkese.
çokk tesskür ederim cnm saol.. senin yazdığını okurkende benmde gözlerim doldu
öyle yorgunum ki bu konuda, inan ağlıyorum, gözlerim kendiğilinden akıyo
umutlu nasılsn cnm iyisindir inşallah
iyi olmaya çalısıyorum iste.. elimden geleni yapıyorum..
sen nasılsın ?
hmm.. kolay gelsin.. benim de misafirlerim vardı sabah gittiler .. kahvalıt sonrası.. bned öle onlar varken bakamadıydım.. bi bakim die girdimm..
gaz sancısı benimde hep olur..
adetin yakınsa da oluyo, üsütmediğinin haricinde
bu Sudemerve, beni listeye eklemeden çıkmıs, yok burda
tekrar geldiğinde ekler cnm eminim insan listeye eklenınce bile bir tuhaf oluyor valla
evt.. hiç eklenmemistim simdiey kadar ..
sıram geldi deyip.. sanki sıram geldi deyince, doğuma gidecem, sırada ben mişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?