- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.441
ahh ah o sigara zehir resmen ama anlamıolar bırakmaları gerektiğinicanım fındık ceviz flnda ver kocişine
amaan yabancı degıl kızkardesim olsa bu kadar anlamazdık inanbirlikte girip mutfakta hazırlıoz şipşak bişeyler
Sigaraya laf yok:) O benim canım ciğerim:) Hamile kalınca ne yapacağımı bilemiyorum tabi. Şimdiden kara kara düşünüyorum.
Ne guzel :) benimde Eltimle pek
Konuşmayız uzakta olunca ama yandan Eltim var kardeşim gibi esimin kuzenin hanımı Türkiye gittik mı hep onlarla beraberiz .:)
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
antidepresif hatun sude merve ve diğer kızlar
iyidir yawrum calısmalara basladık dün itibarıylebakalım bu ay ne olck sende ne var ne yok
ahh ah o sigara zehir resmen ama anlamıolar bırakmaları gerektiğinicanım fındık ceviz flnda ver kocişine
günaydın kızlar. Hayırlı bir gün diliyorum hepimiz için.
Zizag, üzüldüm canım. Ama daha 3 ay olmuş, iki aya kalmaz bebişinin haberini alırsın, demedi deme:))
beni soracak olursanız sabah test yaptım tabiki negatif:))) kanda cuma günü yaptıracağım. O kesindir artık. Cuma günü yumurtlamadan sonraki 14.gün oluyor çünkü. Ondan sonra varsa da yoksa da derin bir nefes alacağım imşallah. Yetti gayri çok sıkıldım, hayatımıza renk gelsin diye bebek istedik mor ötesi olduk yahu:)))
ne guzel :) benimde eltimle pek
konuşmayız uzakta olunca ama yandan eltim var kardeşim gibi esimin kuzenin hanımı türkiye gittik mı hep onlarla beraberiz .:)
bizimde iki gün oldu bakalım hayırlısı
bu ay sıkı çalışcaz ona göre
valla beenim herüf zaten dünden razı sıkı çalışma olayınaartık kısmet bu ay kac hamiş çıkarıcz bakalım
aynen keçiboynuzu pekmezine ağırlık veriyorum bu akşamdan itibaren kocişim için
bide sigarayı bıraksa süper olacak
ay o sigara belası bizim de başımızda var eşim de ben de fosur fosur
kaç kere denedik bırakmayı....
Bi de bayağı geciktiriyomuş hamile kalmayı
ama geçen gün okudum tamamen diil ama karnıbahar, brokoli ve lahana karışımı etkisini azaltıyomuş zehirli maddelerin idrarla atılmasını sağlıyomuş.... Ben üşendim denemedim ama denicem en kısa zamanda.....
anlaştığın insanla bır arada olmak cok keyif verici oluosoğuk resmi insanlarla hiiiç anlaşamıyorum
bizde ilk bi tartıştık ama şimdi öğrendik birbirimizi anlaşıyoruz çok şükür
hayırlısı inşallah
benim herifte bende sıkı sıkı tutttuk valla çalışmayı bırakmaya niyetimiz yok gibi
Reglinin kaçıncı günü oldu antidepresifim kaçında çalışmalara başladınız
hihi bizde severek çalışıyoz
hayırlısı inşallah
benim herifte bende sıkı sıkı tutttuk valla çalışmayı bırakmaya niyetimiz yok gibi
reglinin kaçıncı günü oldu antidepresifim kaçında çalışmalara başladınız
hihi bizde severek çalışıyoz
canım biz adetim bitti hemen basladık diyimbenım normalde 7 8 gün sürdügü oluo bugün adetin ilk gününden sayarsak 10.gün oluo valla gün fln saymadan günasırı calısmaya devam tabıkı yumurtlama günümü atlayamam o cook önemlii
günaydınlar herkese..
12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?