- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.421
günaydın kızlar bende folbiol kullanıyorum
bu arada kötü haber kırmızılar geldi bu ay artık çalışmalara başlıcaz inşallah ocak ayına müjdeli haber veririm size :)
Günaydın cnm erken gelmiş senin kırmızılar inşallah önümüzdeki iyi haberlerle gelirsin .
günaydın kızlar bende folbiol kullanıyorum
bu arada kötü haber kırmızılar geldi bu ay artık çalışmalara başlıcaz inşallah ocak ayına müjdeli haber veririm size :)
evt canım 28 günde geldi bu ay düzenim baya değişti
bide umarım sen görmezsin kırmızı kart
olsun canım sağlık olsun,yeni yılda alirız müjdeli haberlerini inşlh.benimde kırmızılara az kaldı,bat 21.artık çok ümitlenmicem,sonunda çok üzülüyorum
ben çok perişan oldum dün gece sinirlerim bozuldu aslında dediğim gibi sadece 3 ay oldu ama o psikoloji bambaşka kırmızıyı görünce başladım ağlamaya allah size güzel haberler nasip etsin bu ay
Üzülme canım ya :) inşallah önümüzdeki ay olur 3 ay olmuş başlayali . Olacak inşallah bir anda çökme .
doğru diyosun bugün iyiyim ama enerjim yerinde sadece ağrım var o geçsin rahatlıcam
:) enerjin yerinde olsun ihtiyacımız ar burda . :)
aynen şuan enerjimi ve dualarımı size gönderiyorum
allah razı olsun canım hersey karşılıklı inşallah :)
allah hepimizden razı olsun kuzum
günaydın canlaar bugün 12/12/12.. inşallah sanslı bir gün olur hepimiz için bizde calısmalara hızla basladıkbugün eltişkom gelick birseyler hazırlamam lazım ama hiç kıpırdamak gelmio içimden
günaydın canm sana kolay gelsin umarım şanslı olur sizin için ben yaşadım dün akşam şansızlığı
günaydın canlaar bugün 12/12/12.. inşallah sanslı bir gün olur hepimiz için bizde calısmalara hızla basladıkbugün eltişkom gelick birseyler hazırlamam lazım ama hiç kıpırdamak gelmio içimden
canım umudumuzu kaybetmiyoruuuuzkırmızılar bıter bitmez sahalara geri dönüosun
aynen keçiboynuzu pekmezine ağırlık veriyorum bu akşamdan itibaren kocişim için
bide sigarayı bıraksa süper olacak
Günaydın cnm evet bugün 12/12/12 inşallah dediğin gibi bir şanslı gun olur herkes icin . Kalk kalk hadi eltin geliyormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?