- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.361
hoşgeldin canım
benimde 15 i ama içimdeki his bu ay olmayacak dyo olsun yinede üzülmüyorum daha zaman çokk:))
Merhaba canım iyiyim.... bilgisayar başında tembellik yapıyorummmmmbir sürü iş beni bekliyor,, yetşitirmem gereken onca rapor vs ama niyeyese hiçççç umrumda değil....
Bi de bu aralar yumurtladım sanırım hafif regl belirtileri var...
Hadi kızlar o zaman güzel haberleri alalım 3-4 içinde :)
bende eve doğru gidiyorum suan, alışveriş yaptım aksam yemeğine . Evet inşallah iyi haberleri bizde bekliyoruz kendimizden
bende kendimi çok gaza getirmek istemiyorum :)
doğru diyosun sonunda hüsrana uğrmak istemiyorum:) kasıklarım ve rahim içinde acayip batmalar ağrı var tıpkı adet olurken ağrı olur ya öyle
Boşverin işi gücü kızlar...Hayatımız dört duvar arasında ötekinin berikinin açığını kapatmak, ya da yükselmesini sağlamak için koşturmakla geçiyor. Biraz da biz tembellik yapalım çok mu...
Zizagcım, bir belirtidir gidiyoruz bakalım hadi hayrolur inşallah. Hepimiz için sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum şu ezan vakti.
Lanvin, yumurtladığını düüşünüyorsan iyi değerlendircim canım. İnşallah bu ay bebeğin tutunur.
Umutcum, bir görünüp bir kayboluyorsun canım, rastlaşamıyoruz. Seni gördüğüme sevindim.
Anti bugün pek yoksun neden kız:))
Boşverin işi gücü kızlar...Hayatımız dört duvar arasında ötekinin berikinin açığını kapatmak, ya da yükselmesini sağlamak için koşturmakla geçiyor. Biraz da biz tembellik yapalım çok mu...
Zizagcım, bir belirtidir gidiyoruz bakalım hadi hayrolur inşallah. Hepimiz için sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum şu ezan vakti.
Lanvin, yumurtladığını düüşünüyorsan iyi değerlendircim canım. İnşallah bu ay bebeğin tutunur.
Umutcum, bir görünüp bir kayboluyorsun canım, rastlaşamıyoruz. Seni gördüğüme sevindim.
Anti bugün pek yoksun neden kız:))
ne yemek yapcan bebek :)
bizde bi dünya yemek var onları bitirmem lazım bu akşam :)
Lazanya yapacam cnm canım çekti kaç gündür :) eşimde cok seviyor kolay kolay et yemez bunda yiyor
ne yemek yapcan bebek :)
bizde bi dünya yemek var onları bitirmem lazım bu akşam :)
HİÇ DENEMEDİM YAPMAYI :) BENİM KOCADA ET CANAVARI :d
tavsiye ederim . Ilk evlendiğim sıraları yaparım hafta bir şimdi 4 ay filan oldu yapmayali
canım bilmemki 21.gün yine gel dedi yani yarın hangi yumurtan faaliyette diye bakalım dedi :44::44::44::44:çatladımı pekihamile kalabildin mi yada ne zaman belli olacak
hiç denemedim yapmayı :) benim kocada et canavarı :d
canım bilmemki 21.gün yine gel dedi yani yarın hangi yumurtan faaliyette diye bakalım dedi :44::44::44::44:
Haftaya cuma 21 aralık 30.günümbakalım
lazanya neki :26::26::26:
Ama bize kaan bey kırmızı eti yasakladı
spermle yumurtanın birleşmesini engelliyomuş
gerçi kurban sonrası olduğu için pek uyamadık ama :26:
Sizde azaltın kızlar
nasıl yani kırmızı et mi öyle yapıyomuş doktor mu söyledi bunu hiç duymamıştım :)
Hoşbuldummmmm bakalım rabbim iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin benimde adetime 11 gün varselam kızlar nasılsınız bakim
yeni gelen arkadaslar da hsgelmisler ..
bu arada selammm kızlarrr :) benim kocam hayatta elini birşeye sürmez :d hatta çıkardığını çıkardığı yerde bırakır :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?