Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bugün de adet olmadım. Sabah göğüs ağrısıyla uyandım kızlar. Bgun muhtemel yumurtlama tarihimin üzerinden 11 gün geçti. 3-4 gün daha bekleyip olmazsam doktora gideceğim inşallah. Yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine merhabalar diyorum.

hadi hayirlisi canim insallah guzel haberler aliriz senden. gebeligi kesinlesen birileri var mi? haftasonu bakamadim da. baya da yazmissiniz :))

İnşallah Ocak'ta tutar, birde benim gunüm gelseydi bu ay gecmek bilmedi gibi geliyor
Gurbetkız beklemek zor, sonrası hüsran yaşamak daha zor Rabbim kimseyi hüsrana uğratmasın.
Bende Aralık 11 de tekrar doktora gideceğim. Aşılama süreci başlayacak. İnşallah tutar, bu ilk aşılama olacak çok tecrübesizim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, darılmaca yok inşallah öncelik hiç çocuğu olmayanlara olsun :) sağlıkla inşallah. Latife yapıyorum öncelik konusunda. Herkes annelik duygusunu tatsın inşallah.

inş cnm olmazsında güzel haber alırız..

Hanımlar biz 15 aydır uğraşıyoruz henüz bebiş gelmedi, Aralık içinde aşılama olacak. Bana şu iyi gelir bunu yap gibi tasiye verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür. Allah yardımcımız olsun.

Hanımlar biz 15 aydır uğraşıyoruz henüz bebiş gelmedi, Aralık içinde aşılama olacak. Bana şu iyi gelir bunu yap gibi tasiye verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür. Allah yardımcımız olsun.

Canım inşallah hayırlısı olur hakkında. İncir ve soğan kürleri var. Ben ap derim zararını görmezsin. Arıntılı bilgiyi ilgili topiklerdne arayıp bulabilirsin.

İyi dileklerde bulunan can hatunlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Olacağım diye çok da üzülmüyorum. Daha ilk profesyonel denememdi:)) Amatör ligte 4 yıl süründükten sonra, profesyonelde bir ay daha bekelrim canım nolcek:)) Adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama mide bulantısı ve affedersiniz beyaz akıntı da devam ediyor. Ayrıca benim adet zamanı kasık ağrım hiç olmamıştı. Kistten çok korkuyorum. Hem bebek tedavisini öteliyor, hem de doktor kapılarında bırakıyor. Ama dediğiniz gibi kötü düşünmek yok. Bu topikte kuruntu ancak Hüsnü Kuruntu olabilir:)) Öperim hepinizi. İyi geceler .
anticiğim, sütler kaymak tutar tutmaz burdayım sabah inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…