- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.001
inş canım ne güzel söledin::)anne olmak süper bi duygu anneni daha iyi anlıyorsun anne oluncaALLAHIM herkeze tattırsın bu duyguyu..AMİNNN...
birde ayni zamanda dogum yapiyormusunuz iki elti , insallah canims ende alirsin haberi tez zamanda
kızlar misafirim geliyo kayın validem geldi yemekle uğraşıyom şimdi sonra göüşrüz yine
kızlar misafirim geliyo kayın validem geldi yemekle uğraşıyom şimdi sonra göüşrüz yine
Bugün de adet olmadım. Sabah göğüs ağrısıyla uyandım kızlar. Bgun muhtemel yumurtlama tarihimin üzerinden 11 gün geçti. 3-4 gün daha bekleyip olmazsam doktora gideceğim inşallah. Yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine merhabalar diyorum.
Gurbetkız beklemek zor, sonrası hüsran yaşamak daha zorİnşallah Ocak'ta tutar, birde benim gunüm gelseydi bu ay gecmek bilmedi gibi geliyor
Bugün de adet olmadım. Sabah göğüs ağrısıyla uyandım kızlar. Bgun muhtemel yumurtlama tarihimin üzerinden 11 gün geçti. 3-4 gün daha bekleyip olmazsam doktora gideceğim inşallah. Yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine merhabalar diyorum.
hadi hayirlisi canim insallah guzel haberler aliriz senden. gebeligi kesinlesen birileri var mi? haftasonu bakamadim da. baya da yazmissiniz :))
Hanımlar biz 15 aydır uğraşıyoruz henüz bebiş gelmedi, Aralık içinde aşılama olacak. Bana şu iyi gelir bunu yap gibi tasiye verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar benim şu an itibariyle karın ve bel ağrım şiddetlenmiş durumda. Midem de çok kötü. Sabaha adet olurum sanırım.
Kızlar benim şu an itibariyle karın ve bel ağrım şiddetlenmiş durumda. Midem de çok kötü. Sabaha adet olurum sanırım.
kızlaar yarın sabah herkesi tam kadro bekliyoruum yoklama yapcmiyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?