Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bebek için herşey normal mi diye jinekolojik muayeneye ne zaman gidiyorsunuz? Ankara'da olanlar kime gidiyorsunuz tavsiyelerinizipaylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Selam canim .. Ben kendim yurt disinda yasiyorum su kadar diyim bir yil gectimi bir yildan sonra jinekolojik muaneye gitmek mantik bence ve jinekolojilerde böyle uygun goruyor cogu yerde, ben ve esim öyle yaptik bir sene doldurduk sonra muane olduk.

mrb. ben yeni üyeyim.kadınlar kulubunun sıkı takipçisi oldum :) ınşallah uğur getririr.çoğu arkadaşlar yenı uye olmuş ve o ay gebe kalanlar var.tesadf yada kader.bende bu ay gebe kalırım umuduyla.teşekkrler...umarm anne aday adayları olan bızler yenı yıla 2013 e müjdeli haberlerle gireriz.

stresi nasıl yok edebilirizki bu ay oldumu olacakmı diye düşün düşün onu gectim ev iş ortamı streside gebeliği olumsuz yönde etkiliyonapcam ben ya

kızlar benim adetime daha 12 gün var ama dünden beri sağ tarafımda ve belimde sancı var,sanki adet olacakmışım gibi,çokta uykum geliyo,psikolojik diyemicem çünkü regl günüme daha çok var,zaten şuan bi belirti beklentim yok,devam edicekmi bakalım

Bende geldim topiğe :) Aralık-Ocak da aşılama yapılacak. Bat bugün hala adet olmadım. Hayırlısı Allah'tan. Güzel haberlerimizi paylaşmayı Allah nasip etsin inşallah.

Bekle o zaman az test yapmakta 4-5 gun geçsin sonra üzülürsün . Ama inşallah bebek vardır bu sefer .

saol canım hayırlısı bakalım inş çalışmalar olumlu cevap verir:)

hoşgeldin inş yeni yıla müjdeli haberlerle gireriz:)inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…