- Konu Sahibi antidepresif
-
kızlar bebek için herşey normal mi diye jinekolojik muayeneye ne zaman gidiyorsunuz? Ankara'da olanlar kime gidiyorsunuz tavsiyelerinizipaylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
stresi nasıl yok edebilirizki bu ay oldumu olacakmı diye düşün düşünonu gectim ev iş ortamı streside gebeliği olumsuz yönde etkiliyonapcam ben ya
Yaşasın! Bugün de ölmedim anne:)))
Midem bulanıyor çok kötü....
İnsalllah bebek vardır . Kaç gun gecti gunünü
yoksa beklenen güzel haber mi :))inş öyledir..Yaşasın! Bugün de ölmedim anne:)))
Dündü bat'ım. İnşallah dediğin gibidir canım ama sanmıyorum. Ben geçen ay kesin hamileyim dedmiştim bulantılarımla ama anladım ki psikolojik bunlar. Yine de amin. İnşallah hepimizin dileği gerçek olur canım.
Ins canim ins inan o hayirli hediyeye o kadar cok ihtiyacim varki suan ruh halimi anlatamam esime dahi söyleyemedim akintinin geldigini uzulmesin diye
canım kolay gelsin aslında 14'ü deniyor ama kadından kadına farklılık gösterebiliyor.... olasılığı yükseltmek adına 11-18 günleri arasında günaşırı ilişkiye girmek... Günaşaırı ilişkide sperm kalitesi de yükseliyor...
mrb. ben yeni üyeyim.kadınlar kulubunun sıkı takipçisi oldum :) ınşallah uğur getririr.çoğu arkadaşlar yenı uye olmuş ve o ay gebe kalanlar var.tesadf yada kader.bende bu ay gebe kalırım umuduyla.teşekkrler...umarm anne aday adayları olan bızler yenı yıla 2013 e müjdeli haberlerle gireriz.
Yaşasın! Bugün de ölmedim anne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?