Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

umutları yitirmek yasak burdaa :)

Haklisin ama Ocak ayinda tam bir sene olacak her ay bir umut beklemek ve sonunun husran olmasi yikiyor insani ki bu ay cok umutlanmistim tam tamam dedim bugunude atlatirsam kesin diyordum kiiiiiiii biraz önce cok acik toz pembe renginde akinti geldi . Ayrica cok ilginc peceteye baktigimda beyaz kati akintida vardi anlamadim...

duyduğum kadarı ile adet kanı renginde fazla uzun sürmüyo sanırım... yanlış hatırlamıyosam

Tesekkurler cevabin icin iste benimkide hala bir umut Acabaaaaaaaaaaaaaaa .Yinede Rabbim o umududa kaybettirmesin ne yapalim yeni yila mujdeli haberlerle gireriz insallah

Tesekkurler cevabin icin iste benimkide hala bir umut Acabaaaaaaaaaaaaaaa .Yinede Rabbim o umududa kaybettirmesin ne yapalim yeni yila mujdeli haberlerle gireriz insallah

rica ederim canım inş biz herzaman hayırlısını istiyoruzya mevlamda o günde verecek bize inş hediyesini:)

belki markasından farketmiştir.... ay evet bi de uygulayabilsek :) bitki çayının olumsuz etkisi olur mu ki???

ay evet işte benim eşimmm de öyle... çok istiyor aslında ama çok rahat... keşke onun gibi olabilsem... senin çocuklarını Allah bağışlasın üçüncüyü de sağlıkla size kavuştursun.... yaşım daha genç olsa girmezdim bu kadar strese aslında...salak gibi yok işti kariyerdi alışmaydı saçma sapan nedenlerle erteleyince şimdi korkusu bastı...

şimdi 13 14 15 16 17mi oluyo yumurtlama zaman anam ilk defa öle uygulamayla bebek çalışması yapıcam:) değer çocuklarımda bilmiyodum tabi

canım kolay gelsin aslında 14'ü deniyor ama kadından kadına farklılık gösterebiliyor.... olasılığı yükseltmek adına 11-18 günleri arasında günaşırı ilişkiye girmek... Günaşaırı ilişkide sperm kalitesi de yükseliyor...

belki markasından farketmiştir.... ay evet bi de uygulayabilsek :) bitki çayının olumsuz etkisi olur mu ki???

canim gebelik doneminde bitki caylari tavsiye edilmezmis. gecende forumda okudum hatta. bazi bitki caylari dusuge bile neden oluyormus. ama bu ictim dusecek ya da gebe oldugumu bilmiyorudum kullandim dusecekle olacak bi sey degilmis. rutin ve sik kullanimlarda tehlikeliymis. ben bitki cayiyla yasarim mesela. kahve cay kullanmam hic aklima gelmez. ama bitki cayi cok icerim .kendimi tutmam gerekiyo bu da zor oluyo

anladım canım çok teşekkür ederim. ben bi de çok kahve tüketiyorum.. onu azaltmaya çalışıyorum..

selamlar nasılsınız ?
kaldık Aralık ayına iyi mi
belkı de Ocak ' a. belkı de baska baharlara (

Son düzenleme:

valla canım süper fikir emin ol uygulıcam ama spermler bayatlamış olur bu seferde o yüzden olmaz benim şansım :)) bu arada sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş kitapların üstünde bhcg değerleri hee alemsin valla ne diyim koyvermek lazım biraz ama dur şu hastalık bi tisin dediğini yapim inş bişeye yarar benim duyarsız kocamda :))

kızlar bebek için herşey normal mi diye jinekolojik muayeneye ne zaman gidiyorsunuz? Ankara'da olanlar kime gidiyorsunuz tavsiyelerinizipaylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…