- Konu Sahibi antidepresif
-
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
merhabalarr bir hafta önce öğrendik bebişimiz 5 haftalık olmuş:) allah herkese nasip etsin bu sevinci yaşamayı :)
merhabalarr bir hafta önce öğrendik bebişimiz 5 haftalık olmuş:) allah herkese nasip etsin bu sevinci yaşamayı :)
Kızlar ben bugün rutin muayene için jinekıologa gittim. Ultrosanla bakarken 15 mm yumurtayı gösterdi bana 2 gün içinde 20 mm olur ve döllenmeye hazır olur bir aksilik olmazsa dedi.. Çok saçma ama şöyle bir hayal kurdum o yumurta bu ay bebeğe dönüşüyormuş ve bebeğimin ilk oluşumundan itibaren şahit oluyomuşum :) Bu düşünce çok mutlu etti beni sonra da kendi kendime amma saçmaladım dedim :) Doktor folik asit çok önemli dedi günde 3 tane verdi. Kızlar aklınızda bulunsun ben hiç içmiyodum siz ihmal etmeyin.....
Yaşım 31 olduğu için ve de ne yazık ki sigara kullandığımiçin hamile kalma konusunda çok tedirgindim ama sağolsun doktor beni baya rahatlattı...
Bu arada hepimizin bildiği gibi en büyük düşman stres,,,, strese kapılmamak lazım ama nasıl????? Bunun bi yolunu bilen var mı? aydınlatın beni... hep aklıma olumsuz şeyler geliyo... Bu düşüncelerle nasıl savaşıyorsunuz,,, daha da önemli nasıl engel oluyosunuz bu düşüncelere....
Kızlar ben bugün rutin muayene için jinekıologa gittim. Ultrosanla bakarken 15 mm yumurtayı gösterdi bana 2 gün içinde 20 mm olur ve döllenmeye hazır olur bir aksilik olmazsa dedi.. Çok saçma ama şöyle bir hayal kurdum o yumurta bu ay bebeğe dönüşüyormuş ve bebeğimin ilk oluşumundan itibaren şahit oluyomuşum :) Bu düşünce çok mutlu etti beni sonra da kendi kendime amma saçmaladım dedim :) Doktor folik asit çok önemli dedi günde 3 tane verdi. Kızlar aklınızda bulunsun ben hiç içmiyodum siz ihmal etmeyin.....
Yaşım 31 olduğu için ve de ne yazık ki sigara kullandığımiçin hamile kalma konusunda çok tedirgindim ama sağolsun doktor beni baya rahatlattı...
Bu arada hepimizin bildiği gibi en büyük düşman stres,,,, strese kapılmamak lazım ama nasıl????? Bunun bi yolunu bilen var mı? aydınlatın beni... hep aklıma olumsuz şeyler geliyo... Bu düşüncelerle nasıl savaşıyorsunuz,,, daha da önemli nasıl engel oluyosunuz bu düşüncelere....
allah gönlüne göre verir inş,bende dün çok kötüydüm menepozlu kadınlar gibi ateş bastı durdu baş ağrısı cabası bugunde kasık ağrım var normal günüm yarın zaten muhtemelen adet olcam yine kaçtı gitti yapcak bişe yok,eminim beklemediğimiz bir anda yaşıcaz bu duyguyu üzerine gittikçe olmuyo malesef..
Bir dahaki ay daha temkinli oluruz o zaman:) Kocaları da bir tembihleyelim, bu ayki gibi tembellik yapmasınlar:))
Bu arada ben az önce yine test yaptım yine negatif elbette:) Ovulasyon testi hala çift çizgi. Yer değiştirseler ne olur sanki:)))
bu ay da haber bekliyorum ama yine olmayacak gibi geliyor bana. her şeyin başı rahat psikoloji sanırım. 1,5 yaşında oğlum var ve 2. olmadı 7 aydır. kafaya takmamak lazım.
yorumunu yeni gördüm canım hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok
Kızlar isteyenler isimlerini ve bat'larını belirtsinler de yeni liste yapalım:)
Kızlar isteyenler isimlerini ve bat'larını belirtsinler de yeni liste yapalım:)
kızlar ben de istiyorum ama şu bat sat olayı ne biri anlatabilir mi?
Öyle canım. Bebek yoksa bir an önce olsa bari adet de tekrar ilaca başlayacağımMuayeneler, ilaçlar iğneler off bir yılda 14 kilo olarak kaldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?