- Konu Sahibi antidepresif
-
maasallah selen, aramizda 3 yas var ama ben daha yolun basindayim. 1.5 yillik evliyim ve henuz cocugum yok. insallah bi dahaki ay olacak. bu ay umutlarimi kaybettim de.
ben yarın tekrar bthcg yaptırsam erken mi olur pazartesiyimi beklemeliyim ama çok heyecanlıyım kiii
hoşgeldin canım rabbim gönlüne göre versin
merhaba bayanlar bende sitede yeniyim bu ay başladık çalışmalara 12 aralık adet gunum beklıyorum heycanla kasıklarımda batma şeklinde giren sancılar var
eşim çok umutlu bende var gibi hissediyorum genede folik plus kullanmaya başladım Allah herkese gönlündekini versin çok istiyorum sürekli ilgili yazıları takip ediyorum
Söylemesi kolay biliyorum ama, inan telaş etmeye gerek yok canım. Allah haırlı zamanı bilir ve gönderir kulunu. Burada yıllarca benim bebeğim olmayacak diye ağlayan arkadaşlar oldu ama şimdi en az iki çocuklular. Ya sabır diyelim. İnşallah Allahım bu mübarek Cuma gecesi hürmetine dualarımızı kabul eder ve isteyen bütün annelere ve sana hayırlı evlatlar nasip eder.
Canocan, kızkardeşimin lakabı:)) Görünce çok sevindim:)
selam kızlar
ben de 5 aylık evliyim 2. ayımız bu ay bebek isteyeli, benim sorunum 45 günde 1 adet olmak, pko yok hormonlar normal, ama döngülerim uzun her nedense. Benim gibi uzun döngüsü olan var mı aranızda kızlar merak ediyorum
ismim canan arkadaslarım cano diyorlar bazen oradan aklıma geldi bu nick
Insallah zaten o inanc beni ayakta tutuyor . Birgun bende hamileyim diyebilecekmiyim diye hep kendime soruyorum yinede inancimi kaybetmiyorum .Cuma gecesindeyiz evet insallah Allah dualarimizi kabul eder en hayirli ve kisa zamanda . Sen ne zamandan beri istiyorsun
Senin yine 45 gün benim 3-4 ay canım:) Ama bende pko var. Doktor sana bir sorun var demediyse meraklanma. Ama bildiğim kadarıyla 35 günden yukarısı normal değil canım. İnşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun. Senin işin daha zor, millet bir ay beklerken biz iki ay bekliyyoruzHamile kalmak bile geç oluyor. Yumurtlama döngün de uzun olur. Allah kolaylık versin canım.
Sen de hoşgeldin Selencik ve diğer arkadaşlar. Sizinle topiğimiz şenlendi valla:)
amin canım çok sağol.. dediğin doğru beklemek zor oluyor herkes iki kere yumurtlarken ben 1 kereneyse Allahtan yumurtluyorum :) ateş tabloları çıkartıyorum da oradan da günlerini anlayabiliyorum :) 34. gün yumurtluyorum, herkes ikinci adetini olurken :) bir yandan Allahıma şükrediyorum beterin beteri var bir yandan da ümitsizliğe düşüyorum :) kafam çok karışık çoook
çok tşkr ederim sudemerve hoşbulduk.. bende burda olmaktan çok mutluyum her ay bir birimizden haberler alırız ay negüzel valla çok sevdim:)her ay bekleme ayım:)
Benim iki kızım var canım. 12 ve 10 yaşındalar. Üçüncüyü istiyorum:) Yaklaşık 4 yıldır bunun için beklemedeyiz.
bide hamile olsam tam olcak
inş canım o günde gelecek burda hepimiz hamileyimmm die çığlık atıcaz:)
bide hamile olsam tam olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?