Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar
ben de 5 aylık evliyim 2. ayımız bu ay bebek isteyeli, benim sorunum 45 günde 1 adet olmak, pko yok hormonlar normal, ama döngülerim uzun her nedense. Benim gibi uzun döngüsü olan var mı aranızda kızlar merak ediyorum

Sen de hoşgeldin canım. Allah senin de gönlüne göre versin. Mrv, sulu ve adını göremediğim bütün kızlar hoşgeldiniz.

Insallah zaten o inanc beni ayakta tutuyor . Birgun bende hamileyim diyebilecekmiyim diye hep kendime soruyorum yinede inancimi kaybetmiyorum .Cuma gecesindeyiz evet insallah Allah dualarimizi kabul eder en hayirli ve kisa zamanda . Sen ne zamandan beri istiyorsun

Senin yine 45 gün benim 3-4 ay canım:) Ama bende pko var. Doktor sana bir sorun var demediyse meraklanma. Ama bildiğim kadarıyla 35 günden yukarısı normal değil canım. İnşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun. Senin işin daha zor, millet bir ay beklerken biz iki ay bekliyyoruz Hamile kalmak bile geç oluyor. Yumurtlama döngün de uzun olur. Allah kolaylık versin canım.

Benim iki kızım var canım. 12 ve 10 yaşındalar. Üçüncüyü istiyorum:) Yaklaşık 4 yıldır bunun için beklemedeyiz.

amin canım çok sağol.. dediğin doğru beklemek zor oluyor herkes iki kere yumurtlarken ben 1 kere neyse Allahtan yumurtluyorum :) ateş tabloları çıkartıyorum da oradan da günlerini anlayabiliyorum :) 34. gün yumurtluyorum, herkes ikinci adetini olurken :) bir yandan Allahıma şükrediyorum beterin beteri var bir yandan da ümitsizliğe düşüyorum :) kafam çok karışık çoook

Ben ovulasyon testi aldım canım. Bizim gibi geç adet görenler için gerçekten güzel. Ancak bu sayede tam günü bilebiliyyoruz. Çok pahalı da değilmiş, hepinize tavsiye ederim. En azından sağlam bir umut oluyor canım.

Benim iki kızım var canım. 12 ve 10 yaşındalar. Üçüncüyü istiyorum:) Yaklaşık 4 yıldır bunun için beklemedeyiz.

Rabbim evlatlarini size bagislasin hayirli ve guzel ömur versin insallah .Inaniyorumki ucuncude yolda Allahim butun sorunlari kaldirsin ve ucuncu evladinida kucagina almayi nasip etsin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…