- Konu Sahibi antidepresif
- #5.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]kızlar yeni yıl hepimize sağlık huzur başarı şans mutluluk ve gönlümüzden ne geçiyorsa onu getirsin hepinize iyi seneler[/sıze]
iyi seneler bitaneemmmmm herşeyden önce inşallah hepimize bebişlerini getirir yeni yıllll![]()
bel ve asırı bacak agrısından oturamıyorum off hergün bi sıkıntım var valla gelse de su persembe görsek ak koyun kara koyunu![]()
hadi hayırlısı kız ay inşallah yaaya kimse yok bu gün
Kızlar şu liste bi güncellense de sevinsek yeni hamişler batı geçenler noldular?
arkadaşlar dün transferimin 10. günüydü kan testi yaptırdım ,yani adet günüme 2 gün varken beta hcg 45 çıktı . hamile olabilirmiyim ?
Adete 2 gun kala için normal bir degerarkadaşlar dün transferimin 10. günüydü kan testi yaptırdım ,yani adet günüme 2 gün varken beta hcg 45 çıktı . hamile olabilirmiyim ?
hani benim falıım![]()
bel ve asırı bacak agrısından oturamıyorum off hergün bi sıkıntım var valla gelse de su persembe görsek ak koyun kara koyunu![]()
arkadaşlar dün transferimin 10. günüydü kan testi yaptırdım ,yani adet günüme 2 gün varken beta hcg 45 çıktı . hamile olabilirmiyim ?
aşkım dışardayım yarın evdeym rahat rahat bakışırız okiş kuzum![]()
canım sende hep adet kanamandan önce oluyo mu bu bel ve bacak ağrın. eğer hep oluyosa bi doktora görün çok nalet bi ağrıdır o bilirim. eksik bi sey varsa şimdiden önlemini alırsın.
yokk her ay olmuyosaaaa. perşembe ak koyunu pardon çift kırmızı çizgiyi görebilirsin![]()