- Konu Sahibi antidepresif
-
hatunlar bişey sorcam ovulasyon testi aldım dün elime geçti bugün kullandım yumurtlama ihtimalim var gibi dün ilişkşiye girmiştik bugün de değerlendirsek üstüste bişey olur mu
sperm kalitesi falan biliyomusunuz
ne demek cnm benımyenı bir topik buldum sende gel canım buraya zaten kımse ugramıo orası belki akıcı olur:26:BATım BATmasın adı bekliyorum
benim iştahım cok acıldı kızlar yaa ne kadar yersem yiym midem de sankı hep acmısım gibi degişik bir his varaslında agzımın tadıda degışti dilimde pütür pütür oldu noliii bana
Kendi topiğini bırakıp nereye gidiyorsun ya...
günaydın sessiz topiğim nasılsın bakalım
ben eşim dolayısıyla hafta sonları pek gelemiyorum kızlar nasılsınız bakalım
antidepresifim inşallah hamilesindir
belim çok ağrıyor ya ayakta duramıyorum
Allahım inşallah düşündüğümüz şeydendir Yarabbim
ayreten kasıklarımda ara ara ağrıyor
ve rahmimin üstü Allahım hepimize yardım et sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle
inşallah canım bende ondan korkuyorum ya
Allah yardımcımız olsunn
6 gün kaldı benim senin kaç günün kaldı
canım 2 veya 3 aralıkta olmam lazım peşindeyim yanibide bende bas agrısı basladı bu neyin nesi anlamadm valla:26:
selam kızçelerim.. ben geldimm..
Günleriniz yaklaşmış kızlar ne güzel. İnşallah hayırlı haberler alır bize de bildirirsiniz. Çok heyecanlı bir durum. Ben bu aydan ümidi kestim. Doktor adet olunca gel dedi. Sanırım o da ümidi kesti benden. Dün çok belim ağrıdı. Ama başka bir yumurtlama belirtisi görmedim. Sanırım artık büyümüyorlar, büyüse de çatlayacağını sanmıyorum. Dediğim gibi bu ayı gözden çıkardım. Elbette çalışmalara doktor takvimine göre devam ama umudum gelecek ay.
Hoşgeldim umut. Nasılsın?
sudecimm.. yumurtan büyümüyorsa, incir kürünü uygula derim.. bu yumurtaları büyütüyormus..
ve sonra çatlatmasını istedğin zamanda da,
bal+çörekotu+tarçın , birazda içine havuç konuyormus..
çnkü tüp bebek kısmında bi kere görmüstüm, yumurtalarım büyümüyor dktorun verdiği ilaçlan. bende bal+çörekotu+tarçın yaptım, bikaç güne büyüdü dktorda kendi verdiği ilaçtan büyüdü sandı..
gibisinden bi söz kullanmıstı.. bnde yaptım..
artık batıma az kaldı 27 si.. hadi Allahım yüzümü güldürür insaAllah bu ay.. demek isteiyorm..
hsb cnm saolasın, sende hsgeldin göresemedik ne zamandır..
iyi diyelim iyi olayım.. artık sonuç bekleme zamanlarıma az kaldı,, heyecanım artıcak gibi bakalım kısmetes artık :)
sen nasılsın baska ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?