Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İremmm senin kızçe pek tombik yaa maşallahhh nazar değmesinn yumuk yumuk yumuk ısıracan onu yaaaa

Kuzum dogumdan bu yana bir kilo almis gorunuyo kendim de bazar degirmeyim prensesime masallah ama yanaklarimiz benim gibi daha toplu didosum sirf yanak kizim dudaklar cizgi gibi kaliyo geri yeri daha minciklsnacak olmadi o yuzden bol opuyom kusmuklu mu evet aynur abla sarisin kizim bsbasi gibi ama doner bence bende ilk zamsnlar sariymisim kumral olur venim kizda simdi sari gazi oluncada kirmizi ts bsbasina inat gs kilikli

Maşallah canım kuzuna. İçin rahat etmiştir. Biz de birinci ay 1500 gr almıştık. İkinci ay 1200'e düştü. Gazdan dolayı ememiyordu hiç. Şimdi de değişmiş sayılmaz ama bu aydan sonra çok aşırı kilo beklemiyorum ben :) Benim kızım kara doğdu kara gidiyor :)

süslü Tuğba cici anne...

eveeeett gezenti tubiş geldi.
saçlarımı bayağı (yani en azından bana göre bayağı) kısalttım. bakım da yaptırdım. kimbilir bi daha ne zaman giderim
kızlar size bi şey sorucam. şimdi benim dün öğleden sonra sol göğsümde bi acıma başladı. dururken bi ağrı yok ama elleyince veya iş yaparken deyince acıyo. özellikle acıyan yer ve etrafı göğsüm çok dolgunlaştı. bu dolgunluk hissi diğer göğsümde de var ama sol göğsümde daha çok. ve şimdi eve gelince farkettim acıyan yer hafif pembeleşmiş kızarmış yani. ve o kısım daha sıcak. komşuma sordum süt geliyor memelerine dedi. ama ben tırstım:18: benim hamişlikten önce göğüslerimde nodüllerim vardı, onlarla ilgili bi sıkıntı deildir inşallah. pazartesi Dr.a sorucam da , siz de böyle bişey olmuşmuydu.

Bende olmuştu canım. Sütle alakalı olabilir. Daha ne değişiklikler olacak sende endişelenme. Doğum belirtisi de olabilir :) Bu arada doğumu yaklaşıp strese girmeyen tek sensin maşallah :) İnşallah doğumun da hamileliğin kadar kolay olur canım.

Kızlar benim yüzüm ağrıyordu iki aydır. Doğumdan sonra başladı. Diş zannediyordum. Doktora gittim diş olmadığını söyledi. Kulak buruna gönderdi. O da bir sebep bulamadı. Çene cerrahına göderdi. O da kafa tomografisine gönderdi. Pazartesi çekilecek. Ağrı o kadar çok ki artık hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor. Günde en az 5 ağrı kesici içiyorum. Bazen dayanamayıp çift içiyorum. Bebek sürekli emdiğini kusuyor ya...Akşam öyle bir ağladıki durup dururken. Aşı olurkenkinden on kat fazla ağladı. Çığlık çığlığa. Zorla susturdum iç çeke çeke uyudu. Durup dururken ne oldu anlayamadım. Baş örtüm vardı iğnelerimi battı acaba diye hemen soydum, yok. Bir yerini mi burktum aşı yerine mi bastırdım anlamadım. Hala içim acıyor ona. Gece de bugün de bütün gün uyudu. Bakıcıda bütün düzeni huyu değişti ne yapacağım bilmem. Mecbur bırakacağım çalışmayı galiba. Kadın çocuğu hiç uyutmuyor. Uyumuyor ne yapayım diyor kızınca da. Of ki offfffffffffffff

slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır sezeryan sonrası normal doğum araştırması yapıyorum en son edindiğim bilgiye göre rahim kesisi yataysa risk çok azalıyomuş dıştan yatay ama o rahimin de öyle olduğunu göstermezmiş. bunun üzerine ilk doğum doktoruma mail attım o da beni aradı kesi yataymış normal doğum yapma şansın yüzde yetmiş dedi kendisi de daha önce yaptırmış sen riski göze alırsan doktorun yaptırabilir ama hiö bi doktor bişey olmaz diyemz dedi. bazı hastalar son güne kadar bekliyo geliyo normal doğuruyo dedi. şimdi benim çatı kemiklerimde çok ağrım olduğu için acana açılma olur mu ki diye heveslendim açıkçası bi kere sezeryan olduğum için şimdikinden çok korkuyorum olsam bile epidural olsun diyorum ama ondan daha çok korkuyorum tabi yine hayırlısı nehir im sağlıkla gelsin de gerisi geçer gider ama bakalım araştırmalarım devam ediyo yeni doktorum bu konuda ne diyecek bilemem.. sizinle de paylaşayım dedim :))))

bu arada tuğbacım senden de anti gibi kolay bi doğum bekliyoruz inşaallah..
aynur abla bakıcı işi gerçekten zor heleki zeynep narinimiz daha çok küçük ama en kısa zamanda güzel bi çözüm yolu bulursunuz inşaallahhh
anti uğrarsan kızın ve emre arasında nasıl bi denge kurmaya çalılıyosun tecrübelerini bekliyorum

öptüm hepiniziii

Canim face kullaniyomusun bilmiyorum sma orda ssvd diye bir grup var bende uye oldum suan 2. Cocugu dusunmesemde sezeryandan hic hoslanmadigim icin bakiyorum onada yapanlsr var normal bende kendim icin sancisiz acisiz 3 cm le dr gittigim icin bebisim ters olmasa normal dogumu kolay yaparmiydim acabasi var hep icimde gerci simdi o riske girmeye deger mi diye dusunuyorum :26::26::26:

merhaba kızlar, biz bugün güzel bi pazar geçirdik eşimle. yürüyüşümüzü de beraber yaptık. tabi benim performans kocamınkinden daha iyi, soluk soluğa kaldı adam
az öncede maç için transa geçti kocam. tam dedi ki oğlumu öpeyim bana şans getirsin, bizimki babasının ağzının ortasına bi indirdi tekmeyi, o kadar hızlıydı ki benim karnımın o kısmı yamuldu. yerlere yattık gülmekten
ve maalesef ben yine ishal oldum, ama bu sefer doğum habercisi mi diye düşünmedim deil.
yarın 16:00 da doktor randevumuz var. nst ye felan da gircem yine. bakalım doktorum ne diyecek bu sefer.
bu arada hem kendi annem hem kayınvalidem çarşamba yola çıkıyolar. iki dünür toruna geliyolar. macera da benim için başlıyo
göğsüm bugün geçti ablacım, dediğin gibi süt gelmesi ile alakalı olabilir.
evet sen bu ağrından uzun zamandır bahsediyordun, hatta ben sana kalsiyum mu eksildi doğumdan sonra vücudunda demiştim. inşallah tomografide bi şey çıkmaz dediğim gibi basit bi şeydir.
Senin kızın huy değiştirmesi normal bence ablacım, doğduğundan beri seninle, bakıcıyı birden yadırgamış olabilir. ama devam ederse durum bakıcıyı değiştir derim. kızçende kalıcı huysuzluk bırakmasın. ama sen ücretsiz alabiliyosan hiç düşünme al derim. en azından derdini anlatana kadar Zeynep Narin senle olur ondan sonra zaten bakıcı da büyük çocuğa hor davranamaz. ama uyutamamasına şaşırdım. bizim burdaki bakıcılar da rahat etmek için bebekleri zorla hep uyuturlarmış, e bebek de uykusunu alınca gece uyumazmış, ben arkadaşlarımdan hep böyle sitemler duyydum.

canım şu anki Dr.unun ne söyleyeceği önemli. o riske girmek istemeyebilir. bi de sezeryanın üzerinden en az 2 yıl geçmesi gerekiyor ya bi diğerki hamişlik için, senin anca o kadar, normal doğumda en ufak bi risk varsa bile deneme bence. bak Aynur abla bile normal yapabilir miyim demişti doktoruna yanlış hatırlamıyorsam, kaç yıl aradan sonra, doktoru ona macera arama demişti.
inşallah anti kadar olmasa da (onun ikinci doğumu çünkü) rahat ve normal doğurabilmeyi isterim.
biz de oğluşumla öpüyoruz çok seni....

doktorun tutumu çok önemli canım bence de bakalım hayırlısı daha gideceğim doktor bile belli değil bursaya bi gideyim de doktor ne dicek bakalım. Hastaneye güveniyorum o yüzden belki yaptırabilirler eğer herşey yolunda giderse diyorum da hayırlısı bakalım nehir normal yoldan gelmek isticek mi yoksa abisi gibi inat mı edicek??

canım face yok ama bi yolunu bulur bakarım arkadaşlardan falan teşekkür ederim. Ben de sezeryandan hiç hoşlanmadım ve bu sefer nasıl bişey olduğunu bildiğim için çok korkuyorym.. Tabi yeni ameliyat olmuş biriolarak 2. Düşünmemen çok normal ierde fikrin değişir belki insan çabuk unutuyo yoksa kimse ikinci çocuğu yapmazdı bence :)))) sağlıklısı hangisi olacaksa o olur inşaallah.. Dua edin bizler için biz de doğuralım da kurtulalım kolaylıkla

Selam kızlar biz geldikkkk nasılsınızz??
Bugün sağlık ocağına gittik kızlar sözde aşı vardı yaa bana gün olarak yarını vermişlerdi ama benim dersim geç bittiği için bugün gitmiştim bir günden bir şey olmaz hesabıyla. Gittiğimde kendi ebemiz yoktu başka bir ebe ilgilendi demesin mi aşıyı yapamayız. hem onun bir aylık gibi bir süresi var o süre içinde bir gün biz sizi çağırcaz. 20 tane bebeğe aynı gün yapmamız gerekiyor aşı tek dozluk gelmiyor vs vs dedi.. Bana çok saçma geldi ve de sinir oldum sizinde aynı şekildemiydi aşılar merak ediyorum. Bakanlık neden tek dozluk göndermiyor da 20-30 dozluk gönderiyor?? Neyse bizde boy kilo ölçümü yaptırdık. kilomuz 5500 olmuş boyumuz da 59 cm. Kilo bana az gelse de 25 günde 1 kilo almış olması rahatlattı .

Bambucumm hayırlı bir şekilde doğurursun inşallah canım normal doğum düşünüyorsun ya iyi cesaret gerçekten ben her iki doğumdan da korktum ikinci bebekte ne yaparım bilmiyorum :18::18::18:

Aynur abla sen ne zaman başladın bakıcıya kaçırmışım sanırım bu haberi.. Ama o bakıcıyı hiç gözüm tutmadı ne demek uyutamıyorum ne saçma bir şeyy Yüzündeki durum için de inşallah bir şey çıkmaz tomografide bizi habersiz bırakma..

ORtada görünmeyen kızlar ne alemdeler acabaa fulii antii serap fatmaa fitoşş??
Perikızı ne yaptı acaba doğurdu mu çok merak ediorumm..

Tubişimm performasına hayran kaldım ama bu enerji patlaması doğum habercisi olmasın diye de düşünmedim değil hani.. iki dünürlerin gelmesi de ne güzell artık sana hiç iş kalmaz bir elin yağda bir elin balda olur :))

Ben de aralik ya da ocakta hamilelik istiyorum..Allah in her şeye gücü yeter şüphesiz. .hayırlısı

canım yaplacak aşı verem aşısıysa o belli günlerde yapılıyo bizimkide öyle olmuştu ondan olabilir..
Doğum konusuna gelince hayırlısı tabi ama normal doğum ilkinde de çok istemiştim şimdi de istiyorum tabi zamanı gelince o riski göze alır mıyım bilmiyorum ama hayırlısı olsun diyorum sağ salim bi bursaya gideblsem bakalım artık son bir ay aralık 26 da ordayım inşaallah.. 27 sinde de hemen doktora gitcem hemen doktor bulmam gerekcek zaman azalacak çünkü

evet kızlar verem aşısı toplam 3 aşı yapılıyo ya 3. ayın sonunda çok saçma bişey bu yaaa öff belki onun çağırdığı gün ben gidemeyecem ne saçma iş

Merhabalar bende 33 hafta 5 günlük hamileyım :)
7 haftam kaldı ocağın basında inşallah elime alıcam bebegımı..

Allah isteyenlere en yakın hayırlı zamanda versin....

Merhaba hatunlar nasilsiniz.
Biz iyiyiz. Disarisi buz gibi ama biz yaniyoruz oglumla o ayri mesele.
Dun kontrolumuz vardi. Hem ustten hem alttan ebenin cati muayenesinden kacamadim anlayacaginiz.
Catim ve rahim yumusakligim normal doguma musaitmis amma velakin bizim sipa normal dogmak istemiyo. Hem kafasi catiya yerlesmemis, yerlesse bile koca kafali oglum bas cevresini 10 cm yapmis simdiden. Hem de iyice tombik olmus. 4 kg dedi dr. Acilmam da yok. Nst de sancim yok. Ebe bu cocugu sen normal doguramazsin dedi.
İsin ozu haftaya bugun sezeryan oluyorum:18:
Durumun kesinlesmesi rahatlatti bi nebze beni. Tabi bu arada kanama, su gelmesi felan olursa saat farketmez hemen hastaneye gel dedi dr.
Bizden haberler boyle

tubişcim hayırlısı olsun bi biz kaldık zaten maşallah oğluşuna benim minnak kızım sıska ya en son 2,500 du ama dr. sorun yok dio Allah'a şükür...
Bana kızıyolar ama bende bu doğum şeklini istiyordum Allah biliyo ya günüm tarihim belli ohh misss sağlıklı doğsunlarda hayırlısı sanırım doğumun 2 şeklide zor

Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…