- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.121
Eki Görüntüle 861276 işte oğluşummm teyzelerii büyümüş müüü??
Merhaba annişlerr
didoşummm yerim ben o paşayı maşşallah Eşininde dediğine bakma şimdi daha oğluna doyamadan senin işin çıktı tuğbanında dediği gibi bol bol resmini videosunu gönder geçici bi süreç biraz sabırla herşey çok daha güzel olucak sizin için seni ve hasan umut paşamı çok öpüyoruz oğluşumla
bambum canım dikkat et yediklerine son zamanlar daha çok yanıyo mide baskı çok olduğundan dikkat et kuzum kendinede nehirimizede
ballı lokmammmmmmmm maşşallah benim seymen paşama topaç kurban olduğummm gününüzde belli olmuş hasi hayırlısı sağlıcakla kavusun birbirinize canım benimmmm
bizi sorarsanız gaz sancımız dısında iyiyiz tulumlarımızı doldurmaya basladık (; ve size poz verdik gamzelerine kurban olduğummmmm
Merhaba annişlerr
bambum canım dikkat et yediklerine son zamanlar daha çok yanıyo mide baskı çok olduğundan dikkat et kuzum kendinede nehirimizede
bizi sorarsanız gaz sancımız dısında iyiyiz tulumlarımızı doldurmaya basladık (; ve size poz verdik gamzelerine kurban olduğummmmm
Kizlar nasilsiniz yazdigimi goruyosunuz dimi ben telden giriorum ya karman corman kac haftalik oldugumu goremiyorum...umarim herkez iyidir sali gunu kontrolumuz vardi bebisim hala minnak sata gore 36 haftaliktim ama usg de 35 gorunuyo 2.300 gr.di o gun 10 gun icinde sancin olmasa gel dedi cok tirsiyorum valla. cati muayenesi yapti catin musait yumusak bi muayene oldu dedi kasmasam daha da rahat gecermis . cok korkuyorum dedim merak etme riskin gorunse ben niye kendimi skintiya sokim dedi ama basarabilirsin seni kesmek benim daha isime gelir dedi ama gerek yok falan...dua edin annisler :)
merhaba kızlar. şu an karnıma frizbi girmiş gibi yamuk bi karınla yazıyorum size. oğlum çok hareketli bugün maşallah, durduğu yerde durmuyo.
dün gittik mevlüt şekeri, kapı süsü, sepet, doğum çikolatası ve lohusa bardak takımı için siparişlerimizi verdik. telden girince çekebildiklerimin resmini yüklüycem. insan ıncık cıncığın içinde kayboluyor valla.
denizimmm dur daha sen ne yaptın bacımmmm. anti doğurduysa sıra bendesöle kızçene dursun durduğu yerde şaka bi yana canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. sağsağlim kavuş kızçene. ben şimdiye kadar çatı muayenesinden yırttım. çekirge daha kaç kez zıplıcam bakalım.
bu arada kızlar size bi şey sorucam. biberon emzik ve pompa aperatlarını nasıl ilk kez yıkadınız ve dezenfekte ettiniz. ben de avent ürünleri var. 5 dk. kaynar suda bekletin yazıyo içinde. suyun içinde bekletirken onları suyun altı yanmaya devam edicek mi o arada, yoksa sadece kaynamış suyu üzerine döküp mü bekleticem 5dk. son yapmadığım bunlar kaldı, bunları da halledersem iş tamamdır
kızlaaaar sonunda bende dogurduum
13-11-2013 sabah 10.40 da normal dogumla pırtlattım oğluşumu
şu an evdeyız emişiyoruz bol bol rabbim evlatlarımızı korusun
bu arada 3.400gr ve 50cm dogdu emre pasam ..yine girer ayrıntıları yazarım
iyi akşamlarrrr kızlar nasılsınız...
bugün oğluşumla dr. kontrolümüz vardı biliyosunuz. maşşallah Aynur abla dediğin gibi tosuncuk bu sıpa. 3414 grçıktı ölçümlerde. kafası da kocamanmış normalde şu an 36+4üz takvime göre, ama kafa 38 haftalık. ve maalesef bu durumdan ötürü bana sezeryan yolu gözüküyor:18: Dr. karnımdan eşime şöle tarif etti: şurdan şurası pota (çatıyı gösteriyo) bebeğin başı da top. bu top bu potadan geçmez dedi. zaten miladını tamamlarsa da 4 kg üstü olucak dedi. normal doğum hem bende çok yırtığa ve hem de bebek geç kalırsa onun oksijensiz kalmsına sebep olabilirmiş. yine de önümüzdeki 1 hafta içinde sancım felan tutarsa normali bi deneriz dedi. ama büyük ihtimal 2 ARALIK ta sezeryan olucam. 25 kasımdaki randevumuzda netleşecek gün ve saat.
nst de öle aman aman sancım çıkmadı zaten. kan tahlili verdim, kahvaltı yaptım nst ye girdim. bizim sıpa kuşaklar bağlanınca zıng dedi durdu, hemşire göbeğimi felan salladı ama nafile. yine de iki kez karnımda sertleşme/toplanma oldu, ondada sancı 30-35 çıktı.
işte böle kızlar, eşim durumdan memnun, çünkü o normal doğumdan korkuyodu. bi de ona kötü şeyler anlatmışlar, ondan normale ön yargılıydı.
merhaba kızlar. şu an karnıma frizbi girmiş gibi yamuk bi karınla yazıyorum size. oğlum çok hareketli bugün maşallah, durduğu yerde durmuyo.
dün gittik mevlüt şekeri, kapı süsü, sepet, doğum çikolatası ve lohusa bardak takımı için siparişlerimizi verdik. telden girince çekebildiklerimin resmini yüklüycem. insan ıncık cıncığın içinde kayboluyor valla.
denizimmm dur daha sen ne yaptın bacımmmm. anti doğurduysa sıra bendesöle kızçene dursun durduğu yerde şaka bi yana canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. sağsağlim kavuş kızçene. ben şimdiye kadar çatı muayenesinden yırttım. çekirge daha kaç kez zıplıcam bakalım.
bu arada kızlar size bi şey sorucam. biberon emzik ve pompa aperatlarını nasıl ilk kez yıkadınız ve dezenfekte ettiniz. ben de avent ürünleri var. 5 dk. kaynar suda bekletin yazıyo içinde. suyun içinde bekletirken onları suyun altı yanmaya devam edicek mi o arada, yoksa sadece kaynamış suyu üzerine döküp mü bekleticem 5dk. son yapmadığım bunlar kaldı, bunları da halledersem iş tamamdır
Kubracim gozun aydin canim, sonunda emre pasana kavustun. Allahim saglikla sihhatle uzun omurler versin.kızlaaaar sonunda bende dogurduum
13-11-2013 sabah 10.40 da normal dogumla pırtlattım oğluşumu
şu an evdeyız emişiyoruz bol bol rabbim evlatlarımızı korusun
bu arada 3.400gr ve 50cm dogdu emre pasam ..yine girer ayrıntıları yazarım
Hatunlar nasilsinz... Simdi bebislerinizle bol bol emisiyosunuzdur.
Valla ben giderek sabirsizlasiyom bebegime kavusmak icin. Ama bizimkinin gelesi yok belli. Arada alt karnima gelen agri ve sancilar disinda bi hareket yok
Gece ates basmalarim iyice artti, yaniyom yaniyom resmen. Kac kez uzerimi degistiriyorum terden.hayatimda hic bu kadar atesli hatun oldugumu bilmem ;-)
Bu arada faranjit oldum, bogazimin tahrisi de mahvetti beni.
Kubracim gozun aydin canim, sonunda emre pasana kavustun. Allahim saglikla sihhatle uzun omurler versin.
Canım az kaldı hayırlısıyla, azcık daha sık dişini. Biz o ateş basmalarını ta yazın göbeğinde yaşadık bi de düşün :) Ama bu havada ateşlenmek de hasta yapar insanı. En azından biz soyunup dökünüp yatabiliyorduk. Ateşe aldanma üşütürsün bilmeden.
kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim..
Gelelim dogumuma..
13 kasım gece 2de hafiften baslayan sancılarım sıklasınca sabah 8de hastaneye gittik ama inanın eşimn zoruyla benim bekledgm gibi bir dogum sancısı yoktu sadece 15 dk bir bi baskı oluyordu o kadar gaz sıkıstırması tarzı..hastaneye bir gitiik benim 7 cm acılmam varmıs biraz daha oyalansam evde dogum yapckmısım o derece:18::18::18: Ebeler bile şoka girdi nasıl dayanabildiğimeSonra hemen hazırlıklarım yapıldı 10bucukta ıkınmaya başladım 10.40da oglum dogdu Allahım sonrası tarif edilmez rahatlıktı benim için çok dikişimde yok şükürler olsun ki bu kadar kolay olacagını hiç snmıyordum inanın rabbim herkese böyle bir dogum nasip etsin
şimdilik evde kızım ve kardesi arasında uyum saglamaya calısıyoruz kıskanclık hat safhadainşallah zamanla kızımda alısıck bu duruma:26: Bizde haberler böyle şimdi paşamı emzirmeye gitmem lazım öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?