Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Eki Görüntüle 861276 işte oğluşummm teyzelerii büyümüş müüü??

oyy oyyy maşallah güleryüzlü oğluşuna senin
canım benim, eşin için de kolay bi süreç olmayacak. her ne kadar en başınadan beri babalık hissetse de tüm iştahını doğumdan sonraya saklamıştır. şimdi birden o da kendini boşlukta hissetmiştir. Allahtan sonu belli geçici bi süreç.mümkün olduğu kadar telefonla konuş, oğluşunun sesini dinlet babasına, hergün bi fotosunu çek, videosunu çek gönder babasına. ve ne olur kafana takma geçicek bu süreç.

kızlar mide yanmama önerileriniz için teşekkür ederim dikkat ettim de mayalı şeyler yiyince çok oluyo.. gün saymaya erken başladım bi nedeni de annemin yanına gidecek olmam annemi de bursayı da çok özledim değişiklik olacak benim için nehir imle de sağlıkla döneriz inşaallahh

Merhaba annişlerr

didoşummm yerim ben o paşayı maşşallah Eşininde dediğine bakma şimdi daha oğluna doyamadan senin işin çıktı tuğbanında dediği gibi bol bol resmini videosunu gönder geçici bi süreç biraz sabırla herşey çok daha güzel olucak sizin için seni ve hasan umut paşamı çok öpüyoruz oğluşumla

bambum canım dikkat et yediklerine son zamanlar daha çok yanıyo mide baskı çok olduğundan dikkat et kuzum kendinede nehirimizede

ballı lokmammmmmmmm maşşallah benim seymen paşama topaç kurban olduğummm gününüzde belli olmuş hasi hayırlısı sağlıcakla kavusun birbirinize canım benimmmm

bizi sorarsanız gaz sancımız dısında iyiyiz tulumlarımızı doldurmaya basladık (; ve size poz verdik gamzelerine kurban olduğummmmm

Eklentiler

• $image.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kizlar nasilsiniz.
Bulutlu soguk bi hava var disarda, bole havalarda daha bi seviniyom evde olduguma.
Bugun kismetse bebek sekeri, kapi susu gibi isleri halletmeye gidicez babamizla. Burda hepsini tek pakette yapan bi yer var oraya gidicez.
Bu arada herseyim iyi hos da bu ates basmalar fena geliyo artik bana, yaniyom resmen. Farkinda olmadan da acilip saciniyom galiba bogazim faranjit oldu.

Fulimmmmm masallah oglusuna, ele avuca gelmis bayagi. Ay gercekten nasil guzel gamzesi ben gamzeyi cok severim ama bende de babamizda da yok. Ayva ciktigindan beri ha bire yiyom ama bakalim ise yaricak mi

sorma canım tam dikkat etmem gereken zamanda iştahım bi açıldıki kendimi durduramıyorum ha bire pasta börek yapıp yiyesim var DD bugün daha iyiyim ama bende aşırı yanma yapan mayalı poğaçaymış kendimi durduruyorum yememek için dediğim gibi canım hep hamur işi çekmeye başladı.. en son 10 kilo almıştım yarın sabah bi tartılayım bakalım kaç olmuşum..

bu arada anti de doğum yapmıştır heralde yakında güzel haberleri gelir inşaallah

Kizlar nasilsiniz yazdigimi goruyosunuz dimi ben telden giriorum ya karman corman kac haftalik oldugumu goremiyorum...umarim herkez iyidir sali gunu kontrolumuz vardi bebisim hala minnak sata gore 36 haftaliktim ama usg de 35 gorunuyo 2.300 gr.di o gun 10 gun icinde sancin olmasa gel dedi cok tirsiyorum valla. cati muayenesi yapti catin musait yumusak bi muayene oldu dedi kasmasam daha da rahat gecermis . cok korkuyorum dedim merak etme riskin gorunse ben niye kendimi skintiya sokim dedi ama basarabilirsin seni kesmek benim daha isime gelir dedi ama gerek yok falan...dua edin annisler :)

merhaba kızlar. şu an karnıma frizbi girmiş gibi yamuk bi karınla yazıyorum size. oğlum çok hareketli bugün maşallah, durduğu yerde durmuyo.
dün gittik mevlüt şekeri, kapı süsü, sepet, doğum çikolatası ve lohusa bardak takımı için siparişlerimizi verdik. telden girince çekebildiklerimin resmini yüklüycem. insan ıncık cıncığın içinde kayboluyor valla.

denizimmm dur daha sen ne yaptın bacımmmm. anti doğurduysa sıra bende söle kızçene dursun durduğu yerde şaka bi yana canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. sağsağlim kavuş kızçene. ben şimdiye kadar çatı muayenesinden yırttım. çekirge daha kaç kez zıplıcam bakalım.

bu arada kızlar size bi şey sorucam. biberon emzik ve pompa aperatlarını nasıl ilk kez yıkadınız ve dezenfekte ettiniz. ben de avent ürünleri var. 5 dk. kaynar suda bekletin yazıyo içinde. suyun içinde bekletirken onları suyun altı yanmaya devam edicek mi o arada, yoksa sadece kaynamış suyu üzerine döküp mü bekleticem 5dk. son yapmadığım bunlar kaldı, bunları da halledersem iş tamamdır

canım kaynamış suda beklet altı kapalı olsun ben bi kere diş kaşıyıcısını altını açıp kaynatmıştım da patlamıştı DDDD sen en iyisi kaynamış suda beklet onları

kızlaaaar sonunda bende dogurduum
13-11-2013 sabah 10.40 da normal dogumla pırtlattım oğluşumu
şu an evdeyız emişiyoruz bol bol rabbim evlatlarımızı korusun
bu arada 3.400gr ve 50cm dogdu emre pasam ..yine girer ayrıntıları yazarım

canımmm tebrik ederimmm allah sağlıkı bi ömür nasip etsin.. kısa zamanda oğluşunun fotosunu ve kızının tepkilerini bekliyorum nasıl karşıladı kardeşini anlat uzun uuzn...

Bende normalden korkuyorum fakat basima gelicek gibi gorunuo hayirlisi tabide hersey supriz cnm bana asil tarihimize 1 ay var ama iste kizim assaa cok kukumun ustunde karnim var resmen
bu arada ben biberon filan yikamadim ;/ direkt beni emicek die bekliorum ya

Hayirli ugurlu olsun darisi basimiza hala inanamiorum bebek sahibi olacagima :) kolay mi dogum dikisin var mi?

Tuğba ocağın altını kapat 5 dakika beklet suda. Ama iyice batsınlar suya. Kendine bir saklama kabı al. Biberonunu falan dezenfekte ettiğin zaman içine koyarsın temiz temiz durur. Sevsinler senin yamuk karnını :))

Hayırlı olsun oğluşun canım. Herhalde güzel bir doğum oldu :) Çok şükür sen de kurtuldun. Darısı kızlara :))) Maşallah bebeğine canım. Gel gene ya...Issızlaşacak topiğimiz.

Hatunlar nasilsinz... Simdi bebislerinizle bol bol emisiyosunuzdur.
Valla ben giderek sabirsizlasiyom bebegime kavusmak icin. Ama bizimkinin gelesi yok belli. Arada alt karnima gelen agri ve sancilar disinda bi hareket yok
Gece ates basmalarim iyice artti, yaniyom yaniyom resmen. Kac kez uzerimi degistiriyorum terden.hayatimda hic bu kadar atesli hatun oldugumu bilmem ;-)
Bu arada faranjit oldum, bogazimin tahrisi de mahvetti beni.
Kubracim gozun aydin canim, sonunda emre pasana kavustun. Allahim saglikla sihhatle uzun omurler versin.

Son düzenleme:
kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim..
gelelim dogumuma..
13 kasım gece 2de hafiften baslayan sancılarım sıklasınca sabah 8de hastaneye gittik ama inanın eşimn zoruyla benim bekledgm gibi bir dogum sancısı yoktu sadece 15 dk bir bi baskı oluyordu o kadar gaz sıkıstırması tarzı..hastaneye bir gitiik benim 7 cm acılmam varmıs biraz daha oyalansam evde dogum yapckmısım o derece:18::18::18: ebeler bile şoka girdi nasıl dayanabildiğime sonra hemen hazırlıklarım yapıldı 10bucukta ıkınmaya başladım 10.40da oglum dogdu ALLAHIM sonrası tarif edilmez rahatlıktı benim için çok dikişimde yok şükürler olsun ki bu kadar kolay olacagını hiç snmıyordum inanın rabbim herkese böyle bir dogum nasip etsin
şimdilik evde kızım ve kardesi arasında uyum saglamaya calısıyoruz kıskanclık hat safhadainşallah zamanla kızımda alısıck bu duruma:26: bizde haberler böyle şimdi paşamı emzirmeye gitmem lazım öpüyorum sizleri

Canım az kaldı hayırlısıyla, azcık daha sık dişini. Biz o ateş basmalarını ta yazın göbeğinde yaşadık bi de düşün :) Ama bu havada ateşlenmek de hasta yapar insanı. En azından biz soyunup dökünüp yatabiliyorduk. Ateşe aldanma üşütürsün bilmeden.

Gunaydin hatunlar nasilsiniz.
Azimle hergun yaziyom bi gun yazmazsam bilin ki dogurmusumdur
Bugun carsida isim var aslinda hic gidesim de yok useniyom tembellik bazen cok fena basiyo...
Valla Aynur abla bu ates basmalar yazin dusunemiyom, kimbilir nasil yandiniz:26:
Ama dedigin gibi bu ates basmalar hasta etti beni. Bogazim fena.

canım ne güzel kolaycacık bi doğum geçirmişsin darısı bizlerin başına inşaallah.. Kızın şimdi tam olarak kaç yaşında oldu sen emzirirken falan nasıl davranıyo benim en korktuğum şey o nedense sanki emzirme olayını çok kıskanacak gibi geliyo.. Neyse şimdi topicte 3 hamiş mi kaldık en sonda ben varım tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…