Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence düzenli gittiğiniz bi dr. varsa ona sormanız en mantıklısı. zaten bi hamilelik durumu varsa mutlaka şu saatte kanda çıkar.
benim de regl olmadan önce 3 gün lekelenmem olur öyle kanamam başlardı, dr.um reglden önceki hormon kırılması demişti. ama sizde ilk kez oluyosa Dr.a danışın. hamileleik şüphesi olduğu aylarda da kendinize dikkat edin, ne olur ne olmaz

Brz ihmal ettm aslında dr.a gitmeyi, iş yoğunluğundan.. Aslnda hamileymdir diye hiç düşünmedim ama bakalım kötü bişey olmasında... Tsk ederim cvbın için..

canım benim senin isim önerini okuyunca doğrudan karar verdim zaten bi onay bekliyomşum heralde hazal ve nehir i görünce tamam dedim.. teşekkür ederim dediğin gibi su gibi engelsiz akıp giden ömürleri olsun inşaallah bebişlerimiznn...
bambummm kuzçenin ismi hayırlı olsun su gibi temiz duru bi hayatı yolu bahtı açık olsun...

çok teşekkür ederiz teyzesi iismimizi beğenmiş olmanıza çok sevind,k aklıma ilk gelen isimlerin arasındaydı bi sürü ismi aradıktan sonra yine sade olsun dedik nehir imizin adı.. eren i de çok öpüyorum canım maşaallah oğluşuna pozlarına bayıldımm

canım benim bebeğin çok güzel maşallah iyide toparlamış mis gibidir o şimdi :)) zor günler geride kaldı artık bundan sonrası biraz zor ama çok zevkli geçecek inş. biz iyiyiz çok şükür gaz sıkınıtmız var önceden olmadığı kadar uykusundan sıçratıyo o derece onun dışınca 2. ayımız bitti bugun aşı olduk çok ağladı bebeğim hemşireyi boğasım geldi,5500 gr 57 cm olmuşuz maşallah,artık yalnızım annemlerden geldik ve oğlumla ben başbaşayız tüm gün afedersin kıçım yer görmüyo valla herşeye yetişmeye çalışınca akşama pestil gibi oluyorum tek başına bakmak çok zormuş bunu anladım ama bi bakışı herşeyi unutturuyo insana allah hepimize kolaylık versin ne diyim :)) bak benim sıpama büyümüş mü teyzesi :))

Son düzenleme:
Nete hic giremiodum telden birkac gundur giriodum bu formu arattigim halde cikaramiodum fuli nin kullanici adiyla arattim ole buldum telden ne zormus... biraz bakindimda fuliiii dogurdun mu kuzum seeeen oiyyy ya Allah bagislasin darisi bana baska fatma da kesin dogurmustur ekim annesi olucakti cunku ya tubis fulim kac haftalik dogurdun ? Ya bide nasil beceriosunuz bu sezeryanlari ben ki bu ise basindan beri sicak bakiorum dr.um lafini etmio :/ normal doguran yok mu ??? Ben acayip.tirsmalardayim hepiniz bebisli oldunuz masallah ben hala inanamiorum...merak edecek olursaniz minnakimla beni sali kontrol var Allah in izniyle 35 te olucaz ilaclRi kesip dogumu bekleriz dedi dr.um heycanlardayim bir yandanda streslerde!!! Riskim var die k.v leri cagirdik ya hesapta bana yardimci olacaklar 1 isim bin oldu resmen duzenim altust ya stresten catlicam Allah im diorum sagsalim doguriyimde evi havaya kaldiricam valla stresten yarilicam gozum kimseyi gormek istemio ne kadar zaman sonra basbasa kalabiliriz ki kizimla 40 a kadar dayanamam bunlara valla ince hastaliga tutulurum. hepiniz Allah a emanet olun dua ederken araya bizode skistirin olurmu :)

günaydınnn hatunlarrr. ohhh allaha şükür bugün cuma. yarın yatıcammm büyük ihtimal p.tesi günü de kalan son 1 günlük izni kullanıcam kalıyo 2 günnn...
dün eşim kayınvalidemle görüşmüş, ne yapçan ne zaman gelebilirsin diye. havada uçarak ben gelirim doğuma, önden de gelirim başında beklerim, sonrasında da kalırım başında beklerim diye uçmuş benim k.v. helal olsun valla kendi anam bu kadar hevesli deil
ay yavrum benim kız ne teptin bunun içine bu kadar tombikleşmiş maşallahhh.

deniz hoş geldin şeker. ben doğurmadım canım. bi ara oğluşum bi yüklendi erken geleyim diye ama ilaçlarla durdurduk. şimdi ben de kestim ilaçları normal hayatıma döndüm. bakalım beklemedeyiz şimdi. allahım geride kalanlara sağsağlim doğumlar nasip etsin inşallah.
canım doğum ve doğum sonrası çok zor olucak, mecbur ihtiyaç var birilerine. mecbur onlar bize biz onlara dayanıcaz bi süre. ama işin kola deil tabi. bakalım ben o süreci nasıl atlatçam :18:

valla canım maşallah iştahı yerinde o yüzden çabuk toparladık,seninde az kaldı tabiki birilerinin olması şart yanlız o süreç atlatılmıyo yardıma muhtaç oluyo insan ama umarım bi çırpıda kolaylıkla atlatırsın ilk 1 hafta dan sonra zaten toparlanmaya başlıyosun tabi sezeryanda ama sen normal mi yapcaktın ozaman daha çabuk tıoparlanırsın meraklanma yavrunu kucağına aldığında tüm acıların geçiyo :))

kızlarr nasılsınızz?? biz bugün itibarıyla 30 lu haftaları gördük çok şükür..

hayırlısıyla allah tamamına erdirsin canım bişey kalmamış az daha sabret ..

Denizim doğurdum ben hemde normal normal ben cok kolay doğurdum ama dikis problemim oldu
Korkma canim anne lik oyle bisey ki yasadiklarimi baska kimse icin cekmezdim
Ayaga kalkmak bile zorken dakikalarca ayakta kaani emzirdim
Ins cok kolay dogumlarin olur kuzum

kızlarr nasılsınızz?? biz bugün itibarıyla 30 lu haftaları gördük çok şükür..
ohhh gözün aydın canım. inan bana 30lu haftalar çok çabuk geçiyo, ben 6-7 hafta nasıl geçti anlamadım. şimdi karnımda kıpraştıkça tadını çıkartayım diyorum, bi daha kimbilir ne zaman yaşarım aynı hisleri. sanki hamişliğimin sona ermesinden korkuyorum gibi.

fatmam bugün kontrolün vardı canım, nasılsın bi sıkıntın yok inşallah.

Hayirli olsun fatmacim rabbim anali babali buyutsun darisi basima dun bende okudum dikislerini filan valla cok korktum bugun saglik ocagina son kontrole gittim her goren ay simdi dogurucak gibi duruyosun diolar karnim yere bakiyo :) 35. Haftadayiz kac haftalik dogurdun yavru ?

Tubiscim kacinci haftalarda yokladi prensin seni gelisimlerini tamamlayip ole dogsunlar ins. biz maddi sikintilara cok giricez gibi ben calisamicam e ev borcu malum kizim bereketyle gelicek ins . hayrlisi hepimis icn ben telden goremiorum kac haftaliksin suan ?

Roseis maşallah prensine iyi toparlamış. Bizimle aynı kiloda. Küçük doğan erken toparlanır diye boşa dememişler. Benimki de iştahlı ama en çok 10 dakika emior bir seferde. Hemencik uyuyor sonra. Doktor aç bırak daha uzun süre emsin dedi, ama ben yapamam. Sık emzirince haliyle gazı da çok oluyor. Oğlun gerçekten çok tatlı maşallah.

Kızlar aklınızda bulunsun, incir çayı sütü çok artırıyor denemenizi tavsiye ederim. İçer içmez insanın göğsü kaynıyor.

Biz salı günü kuzumla işe başlıyoruz. Onu ofisimde büyüteeğim bir süre. Gözümün önünden ayırmak istemiyorum. Gündüzleri maşallah aralıksız uyuyor dua edin de değişmesin :)

Civilden 110 tl ye oyun halısı aldım. Hiç parasına değecek bişey değilmiş. En çok bir ay durur içinde. Aslında kendimiz bile yapabilirmişiz. Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum yani. Benimki uzanmaya çalışır gibi yapıyor. Bu arada bacaklarını da havaya kaldırmaya başladı, artık gaz sorunumuz az olacak inşallah.

Perikızı, maşallah sana. Az kalmış, Allah hayırlısıyla kurtarsın sizi.

Fulyacım, oğluşunu yerim senin, maşallah ona.

Tuğba yedin yedin erken doğuracağım diye çocuğu duba ettin içerde :) Bir a önce sen de doğur artık Öznurla. Tamam olsun artık doğum işleri. Öpüyorum sizi kızımla.

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız?

biz iyiyz koşturmaca devam ediyor. Okuldan eve geliyorum emzir ilgilen altını al gazını al vs derken kendim yemek yemeye zor vakit buluyorum bi yandan ev işleri bi yandan dışarı işleri hem ana oldum hem baba bu koşturmayla bende kilo filan kalmaz. daha 10 gün önce tam gelen pantolonum şimdi bol gelmeye başladı...
Hasan umut da gaz problemimiz var biraz. Mama yemeye devam ediyoruz her iki memeden emziriyorum ama yine de doymuyor üstüne 125 ml mama yediriyorum.

Aynur abla senin kız maşallah eli yüzü iyice seçilmiş iş yerinde de inşallah uyur da sen de rahat edersin
Fulicim senin oğluş da maşallah ben biraz sana da benzettim ya :)
Öznur oğluşun kocaman olmuş yaa ne kadar kilo aldı öyle doldurmuş kıyafetlerini benimkiler hala bol geliyor :))

Fatmacım dr kontrolün nasıl geçtii?

Fitoş neredesin kuzum senin yaraların iyileşti mi ? mama veriyor musun alp paşaya?

Tubişimm hastane çantana koyduklarını okudum o kadar fazla fazla hazırlamışsın ki maşallah :) peçete kağıt havlu vs onlardan birer paket çok fazla bence ama arabada yerin varsa doldur doldurabildiğin kadar :)

Kizlar tubim didosum kontrolumu sormussunuz
Cok iyi haberler veremicem size iltihap yapmis dikislerim
Cok buyuk bisey degil dedi doktor iplerin gectigi yerlerde olmis
Bbi suru ilac verdi fitil hap krwm resmen iltihap akitiyorum
Iyi tarafi ise acilma yok dikislerimde önümüzdeki cuma tekrar görecek d oktor

Saol kuzum amin
Ins sen kolay kolay dogurur alirsin mis yavrunu kucagina
36hafta olsa artik normal zamana girmis olacak seninki sık disini bi hafta daha tut içinde :)
Ben 38+2de dogum yaptim

evet toparlandı maşallah :)) ama seninkide çoookkk tatlı olmuş yaa yerim ben onu alalım bizim oğlana ne dersin :)) valla canım ben önce meme veriyorum doymuyor üstüne mama veriyorum malesef öyle anca doyuyor özellikle geceleri mama veriyorum uyusun diye yoksa sürekli uyanıyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor,bunların dışında hayli gazımız var çay may kar etmiyo artık uğraşıyoruz (

merhaba kızlar iyi akşamlar. kocamdan kaptım bilgisayarı. geldim hemen topike.
fatmam roseis sizi de yakaldım aşağıda
canım 33. haftamda lekelenmem oldu. ilaçlarla durdurduk. şimdi 37nin içindeyim. bana çok zamanım yokmuş gibi geliyor. içimdeki his 10-15 gün içinde oğlum yoklucak gibi sanki.

haha çok güldürdün beni abla valla hem duba gibi hem de koca kafalı oğlum. nasıl çıkçak bakalım ordan :18::18:
ablacım siması ne kadar değişmiş, Zeynep Narinin. doğan çabuk büyüyo dedikleri bu olsa gerek, maşallahhh.
işe götürmekte zorlanmazsın inşallah ablacım, umarım yer içer uyur, zorlamaz anneciğini...

canım benim allah yardımcın olsun. annen yanında olucaktı galiba. biraz daha yardım iste ondan. yeni bi dönem senin için, ama dikkat et kendine, birden bire kilo vermek sağlıüını bozmasın canım.
ay ben birer paket mi yazmışım onlara. yanlış olmuş. peçete bi paket, tuvalet kağıdı ve havlu kağıt birer rulo küçük bavulum zaten zor kapanıyo

geçmiş olsun bi tanem. senin dikişler çok uğraştırdı seni. inşallah düzelir bi an önce.

Son düzenleme:

Saol kuzum amin
Ins sen kolay kolay dogurur alirsin mis yavrunu kucagina
36hafta olsa artik normal zamana girmis olacak seninki sık disini bi hafta daha tut içinde :)
Ben 38+2de dogum yaptim

kızlarr günaydın nasılsınızzz.. ben dün kızımı görmeye gittim.. 1340 gr olmuş miniğim sağlığı suyu gayet iyimiş herşey yolunda dedi çok şükür doktorumuz.. geriden geliyodu arayı da kapatmış haftasıyla uyumlu şu anda.. bende haberler böyle işte..

selam hanımlar nasılsınız?

Öznur oğluşun kocaman olmuş yaa ne kadar kilo aldı öyle doldurmuş kıyafetlerini benimkiler hala bol geliyor :))

:)

sanırım roseisin oğluşundan bahsetmişsin öznur benim :))))) ama olsun benim de kocaman bi oğluşum var zaten DD okul nasıl gidiyo canım alışabildin mi kaça kadar çalışıyosun süt iznini falan kullanıyosun dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…