- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.961
Kizlarrrrr gunaydinnnn...
Dun hic ugrayamadim. Klasik migrenim tuttu. Butun gun yattimdayanamayip minoset ictim su an iyyim sukur.
Yarin buyuk temizligim var. Yardimci bayan gelicek, cam perde koltuk dolap icleri dip temel giriscek ise,halilari da yikamaya veriyorum. ben oturcam tabi. Sadece tarif ederim.
Evetttt doguran dogurana masallahhh. Ayyy aynur abla sen diyince DANNKK etti sira bana kadar dustu artik. En yakin benim galiba :18: ama daha dursun benim seymenimm.
AYNUR ABLACİM kizcene masallahhh, o yanaklarini kokos tokasini pembislerini yirim senin.
AYNUR ABLA, DİDOSS, ROİSES hepinizin agzina saglik, yazdiklarinizi satiri satirina okuyom, hafizaya kaydediyom. Tesekkur ederim.
DİİDOSUM moralini bozma bi tanem, gecen bayram ziyaretine hemsire komsum geldi. Diyoki yediklerimiz mi ictigimiz haplar mi bilmiyom ama hem hamilelik suresi kisaliyo hem de annenin sutu eski babaannelerimize gore azaliyo dedi. Mama takviyesini gunumuzde herkes kullaniyo, uzme tatli canini. Sen eve dondun mu nasil gidiyo oglusunla basbasa gunlerin..
BAMBUCUM tatlim ne oldu sana. Oglusun hem de hamislik stres yapti herhalde sende.
Sonraaaaa...
FATMAM oglusuna sole bi an once poz vermeyi istesin merakla resim bekliyoz
FULİMMM ve eren bebegimiz nasil acep onlari da cok merak ediyorum :44:
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek ......
Selam kızlar uzun zamandır uğrayamadık,biraz sıkıntılı zamanlar gecirdim. Biliyosunuz normal doğum yaptım... Ama 10 gün olmuştu hala karın sancısı ve dikiş acısı yaşıyodum,ilk gün nasıl canım yanıyosa 10.gün de öyleydim...hiç bi azalma yoktu... Ve kanamam afedersiniz leş gibi kokuyodu evi resmen kokum sarmıştı,gelen gidenden cok utanıyodum... Sürekli duştaydım ama yok gecmiyo,sonra bigün lavobada elime yabancı bi cisim geldi,eşim baktı bu bez dedi... Cumartesi günü hemen acile gittik,dr.yoktu,ebe muayene etti ve içimden kocaman bi sargı bezi çıkardı inanabiliyo musunuz? Savunmaları ise doğum esnasında kanama yoğunluğundan unutmuşuz dediler,eşimde gördü cıkarırken,simsiyah olmuş ve bez şişmiş...o sancı yapıyomuş meğerse,cıkardıkları anda yeniden doğmuş gibi oldum,tabi bu onların yanına kalmıcak... Şikayetçi olucaz,başhekimle,dr.la herkesle görüştük,hepsi tutuştu....bugün toplantı yapıp sonuç bildiricez dediler ama aramadılar... Biz de sağlık bakanlığına şikayet edicez... Tv de görürdük te inanmazdık... Gercektende oluyomus böyle seyler...
Selam kızlar uzun zamandır uğrayamadık,biraz sıkıntılı zamanlar gecirdim. Biliyosunuz normal doğum yaptım... Ama 10 gün olmuştu hala karın sancısı ve dikiş acısı yaşıyodum,ilk gün nasıl canım yanıyosa 10.gün de öyleydim...hiç bi azalma yoktu... Ve kanamam afedersiniz leş gibi kokuyodu evi resmen kokum sarmıştı,gelen gidenden cok utanıyodum... Sürekli duştaydım ama yok gecmiyo,sonra bigün lavobada elime yabancı bi cisim geldi,eşim baktı bu bez dedi... Cumartesi günü hemen acile gittik,dr.yoktu,ebe muayene etti ve içimden kocaman bi sargı bezi çıkardı inanabiliyo musunuz? Savunmaları ise doğum esnasında kanama yoğunluğundan unutmuşuz dediler,eşimde gördü cıkarırken,simsiyah olmuş ve bez şişmiş...o sancı yapıyomuş meğerse,cıkardıkları anda yeniden doğmuş gibi oldum,tabi bu onların yanına kalmıcak... Şikayetçi olucaz,başhekimle,dr.la herkesle görüştük,hepsi tutuştu....bugün toplantı yapıp sonuç bildiricez dediler ama aramadılar... Biz de sağlık bakanlığına şikayet edicez... Tv de görürdük te inanmazdık... Gercektende oluyomus böyle seyler...
cok teşekkür ederim cnm amin,rabbim hepimizin evladını bağışlasın...Canım öncelikle gozunuzaydin..doğum yapmışsın. .sağlıkla kavusmussun cok şükür yavrunaAllah bağışlasin
Allah analı babalı büyütsün
Yazdığın gelismelere resmen şok oldum
Nasil unutulur yaa.. tabiki gerekli yerlere bildirin durumu
Kac zaman ağrısını çekmişsin birdecok geçmiş olsun
Iyisiniz umarım yavrunlaa..kendinize iyi bakın:79:
canım şoktayım gerçekten inanamıyorum yaa bu nasıl bi dikkatsizilikkkkk iyiki farkına varmışsınız ayyy hala inanamıyoum büyük geçmiş olsun iyiki iltihap falan olmadan fark ettinizzzzz
aynen cnm daha erken toparlanmam gerekken,4-5gündür lyiyim sayelerinde.... Senin pasa nasıl?resmini göremedim,eklemedin dimi?yuhhhh diyorum başka da birşey demiyorum..nasıl sargı bezini unutırlar ya...kusura bakmayın kızlar tuhaf oldum...insan sağlığı bu kadar basit mi?şimdi nasılsın fitoş...rahatladın mı bari...ben sezeryan olmama rağmen toparladım kendimi...her işimi yapabiliyorum...ki senin ki normal doğum daha erken toparlanman lazımdı...
cok şükür cnm dediğin gibi enfeksiyon kapmadan farkettik...
Dr. Diyoki vücut onu atmaya başlamış,sen zaten onu doğuruyomuşsun,sancıların ondandır dedi.... Düşünsene önce bebek doğurdum sonra sargı bezi doğurdum... Gülermisin,ağlarmısın?. Dr.uma da cok güveniyodum ama kimseye güvenmemek lazımmış...
Çok geçmiş olsun fitosum ya neler yaşadık bu doğum sürecinde ama böyle bi dikkatsizlik cok buyuk sorumsuzluk umarim şimdi daha iyisindir kuzum
Kızlar bişey sorcam özellikle oğluşu olanlar... Ben bezi baglıyorum ama bi bakıyorum beli sırılsıklam olmuş,bez sırılsıklam olmus,bez mi sızdırıyo ben mi düzgün baglayamıyorum anlamadım,taktik versenize,günde 4-5kez komple üstünü degiştiriyorum...
Kızlar bişey sorcam özellikle oğluşu olanlar... Ben bezi baglıyorum ama bi bakıyorum beli sırılsıklam olmuş,bez sırılsıklam olmus,bez mi sızdırıyo ben mi düzgün baglayamıyorum anlamadım,taktik versenize,günde 4-5kez komple üstünü degiştiriyorum...
aynen cnm daha erken toparlanmam gerekken,4-5gündür lyiyim sayelerinde.... Senin pasa nasıl?resmini göremedim,eklemedin dimi?
cok şükür cnm dediğin gibi enfeksiyon kapmadan farkettik...
Dr. Diyoki vücut onu atmaya başlamış,sen zaten onu doğuruyomuşsun,sancıların ondandır dedi.... Düşünsene önce bebek doğurdum sonra sargı bezi doğurdum... Gülermisin,ağlarmısın?. Dr.uma da cok güveniyodum ama kimseye güvenmemek lazımmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?