Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Iremcim gözün aydın allah bebeğine ve sana sağlık versin allah anali babalı büyutsun
Tubimbiz bi anda sırayi sana bıraktık ama seymen pasa daha dursun vakti var
Tubim ben sana facebooktan foto atiyim oglumun babamiz internet sansurumuz
Didos senin izin bitiyor mu ya 8 haftaydi dimi yalnız zor olacak senin için
Simdi gelelim bana oglum buyuyor bugün 7 günlük oldu verdigi kiloyu yakalamak üzere sutum geldi emziriyorum ama hala oturamiyorum fazla hareket etmeden oglumu emziriyorum cok sukur annem kardeşim ve esim yanimda esim babaluk izninde 10 gun. O bakiyor bana

İste teyzoşlar iremikomun kızçesiiiiii. Maşallahhh allahım nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 836532

Maşallah maşallah güzelime :) Hoşgelmişsin kuzucuk...Çok güzel maşallah. İremim çok geçmiş olsun, hırıltı olan bir şey sakın üzülme, belki de bugün çıkmışsınızdır bile canımmm. Sezeryanı sevmemişsin bakıyorum da :) Geçer merak etme, bir hafta çekersin en çok canım.

Evet bambu ve sen kaldınız güzelimmmm. Bir ay sonra da senin bebişini öperiz inşallah. Sonra bambunun kızçesini...
Kızımın tokaları benim tasarımım teyzesi, çok seviyorum kız bebekleri süslemeyi :))) bir kaç ay sonra saçına toka bile taktırmayacak nasılsa, tadını çıkarayım bari. Bir sürü tütü aldık, ona uygun bantlar diktim başka tokalardan elbiselerden kopardığım süslerle.
Migrenin için geçmiş olsun tatlım. Çok zor ya hamileyken emzirirken ağrı çekmek.

Gözünaydın tekrar canımmm

Selam kızlar uzun zamandır uğrayamadık,biraz sıkıntılı zamanlar gecirdim. Biliyosunuz normal doğum yaptım... Ama 10 gün olmuştu hala karın sancısı ve dikiş acısı yaşıyodum,ilk gün nasıl canım yanıyosa 10.gün de öyleydim...hiç bi azalma yoktu... Ve kanamam afedersiniz leş gibi kokuyodu evi resmen kokum sarmıştı,gelen gidenden cok utanıyodum... Sürekli duştaydım ama yok gecmiyo,sonra bigün lavobada elime yabancı bi cisim geldi,eşim baktı bu bez dedi... Cumartesi günü hemen acile gittik,dr.yoktu,ebe muayene etti ve içimden kocaman bi sargı bezi çıkardı inanabiliyo musunuz? Savunmaları ise doğum esnasında kanama yoğunluğundan unutmuşuz dediler,eşimde gördü cıkarırken,simsiyah olmuş ve bez şişmiş...o sancı yapıyomuş meğerse,cıkardıkları anda yeniden doğmuş gibi oldum,tabi bu onların yanına kalmıcak... Şikayetçi olucaz,başhekimle,dr.la herkesle görüştük,hepsi tutuştu....bugün toplantı yapıp sonuç bildiricez dediler ama aramadılar... Biz de sağlık bakanlığına şikayet edicez... Tv de görürdük te inanmazdık... Gercektende oluyomus böyle seyler...

Canım öncelikle gozunuzaydin..doğum yapmışsın. .sağlıkla kavusmussun cok şükür yavrunaAllah bağışlasin
Allah analı babalı büyütsün

Yazdığın gelismelere resmen şok oldum
Nasil unutulur yaa.. tabiki gerekli yerlere bildirin durumu
Kac zaman ağrısını çekmişsin birde cok geçmiş olsun
Iyisiniz umarım yavrunlaa..kendinize iyi bakın:79:

Son düzenleme:

canım şoktayım gerçekten inanamıyorum yaa bu nasıl bi dikkatsizilikkkkk iyiki farkına varmışsınız ayyy hala inanamıyoum büyük geçmiş olsun iyiki iltihap falan olmadan fark ettinizzzzz

ayy doğum sırası bize geliyo heyecann yaptım.. antiden haber var mıı??? kuzucuklarınıza nazar değmesn kızlar öznur teyzesi yer hepsinin totosunuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cok teşekkür ederim cnm amin,rabbim hepimizin evladını bağışlasın...
cok şükür şimdi iyiyiz oğlumla birlikte....doğumum kolay oldu ama sonrası beni mahvetti... Her şerde bi hayır vardır ama bu dikkatsizlik olunca insan kabullenemiyo,şükür ki farkettik... Neyse geldi gecti... Rabbim oğluma bizlere sağlık versin.... Sende iyisindir insallah... Senin yavrucuk büyümüştür... Darısı bize insallah....

yuhhhh diyorum başka da birşey demiyorum..nasıl sargı bezini unutırlar ya...kusura bakmayın kızlar tuhaf oldum...insan sağlığı bu kadar basit mi?şimdi nasılsın fitoş...rahatladın mı bari...ben sezeryan olmama rağmen toparladım kendimi...her işimi yapabiliyorum...ki senin ki normal doğum daha erken toparlanman lazımdı...

canım şoktayım gerçekten inanamıyorum yaa bu nasıl bi dikkatsizilikkkkk iyiki farkına varmışsınız ayyy hala inanamıyoum büyük geçmiş olsun iyiki iltihap falan olmadan fark ettinizzzzz

cok şükür cnm dediğin gibi enfeksiyon kapmadan farkettik...
Dr. Diyoki vücut onu atmaya başlamış,sen zaten onu doğuruyomuşsun,sancıların ondandır dedi.... Düşünsene önce bebek doğurdum sonra sargı bezi doğurdum... Gülermisin,ağlarmısın?. Dr.uma da cok güveniyodum ama kimseye güvenmemek lazımmış...

aynen cnm daha erken toparlanmam gerekken,4-5gündür lyiyim sayelerinde.... Senin pasa nasıl?resmini göremedim,eklemedin dimi?

Çok geçmiş olsun fitosum ya neler yaşadık bu doğum sürecinde ama böyle bi dikkatsizlik cok buyuk sorumsuzluk umarim şimdi daha iyisindir kuzum

Çok geçmiş olsun fitosum ya neler yaşadık bu doğum sürecinde ama böyle bi dikkatsizlik cok buyuk sorumsuzluk umarim şimdi daha iyisindir kuzum

aynen cnm ya,şükür buna da... K.bakma seni de tebrik edemedim derdimden... Allah analı babalı büyütsün inşallah...ömürlü olsun kaan paşa.... Sen nasılsın? Doğum nasıl gecti?

Kızlar bişey sorcam özellikle oğluşu olanlar... Ben bezi baglıyorum ama bi bakıyorum beli sırılsıklam olmuş,bez sırılsıklam olmus,bez mi sızdırıyo ben mi düzgün baglayamıyorum anlamadım,taktik versenize,günde 4-5kez komple üstünü degiştiriyorum...

1numara bez mi 2numara mi büyük geliyor olabilir biz prima premium almistik memnunuz sivi kakayida cekiyor içine
Beni dogumu sormussun zor bir doğum oldu kaan beni çok üzmedi ama dikislerim atilirken omrumden omur gitti hala oturamiyorunm kaanida sadece emzir ip anneme veriyorum
Dogumdan sonra cok kaldim ameliyatta
Ins daha iyi olucaz

Fitpşcum öncelikle geçmiş olsun canın şok oldum yaaa nasıl bir şeydir bu.. neyseki şimdi iyisin..
Bu bez konusunda bende bazen bu sıkıntıyı yaşıyorum ama iyi bağlayamadığım zaman oluyor bi de vez de büyük geliyor olabilir

canım öncelikle çok geçmiş olsun inş daha iyisindir şimdi,bebişin nasıl alışabildimi yeni dünyaya :)) benimkide erkek canım ama erken doğduğu için 40 gün falan 1 numara bez kullandım şimdi 2 numaradayım ama sızdırma olmuyo çok bol bırakma bezin bel kısmını bağladıktan sonra elinle bel kısmını biraz esnet yeterli olur zaten bez göbek altı oluyor yani göbeğini rahatsız etmez o durumda,umarım anlatabilmişimdir :))

aynen cnm daha erken toparlanmam gerekken,4-5gündür lyiyim sayelerinde.... Senin pasa nasıl?resmini göremedim,eklemedin dimi?

neyse ki canım yine farkına varmışsınız enfeksiyon kapmadan ama gerekli yerlere de şikayette bulunun..benim paşa da yeni hayata adapte olamya çalışıyo canım..resim eklemedim canım...

tövbe yarabbim sargı bezi doğurmadığımız kalmıştı.. bununla geçmiş olsun canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…