- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.941
Merhaba kardeslerim 19/10/2013 te 2520grm 48 cm doğdu oğlum ama henüz kucağıma alamadım ;( solunum sıkıntısı var ve yoğun bakımda bize dua edin teyzeleri küçücük canıyla nefesini ayarlıyamıyo oğlum ;( doğumda zor geçmiş doğum esnasında tansiyonum 22 lere yükselmiş ;( solunum düzensizliğinden baska bişey çıkmadı genelde olurmuş erkek bebeklerde ciğerlerinde su kalmış en son 23:00 da gördüm oğlumu daha dokunmadan sesimden tanıyıp heyecanlandı yawrum ;( kanında enfeksiyon fln yokmuş gittiğimde ciğerlerindeki suyun bi kısmını atmıştı ne olur dua edin çabuk topArlansın yawrum ;(
geçmişi okuyamadım kbakmayın ağlamaktan helak oldum oğlum iyileşsin eve çıkalım hepinizle ayrı ayrı ilgilenicem ;(
Canim duzenini sen daha iyi bilirsin ama bana arkadaslarim hep aksam yatmadan once altini degistiriyom sonra gece emzirselerde mama verselerde altini degistirmiyolarmis uyku acan bisey alistirma dediler pisik sorunuda yasamiyolarmis .........fırsat buldukça döktürmek lazım böyle iyi yapmışın zevkle okudum :)) benimki artık ayakta sallanınca uyuyor yani derin uykusuna geçene kadar sallıyorum yoksa uyanıyor memede de uyuyor tabi ama yatağa koyunca başlıyor kıpraşmaya o an bittiğim an oluyor bianda :)) kaldırıp gazını çıkarıp tekrar bir sallanma faslından sonra uyuyor heleki mamadan sonra kaka falan yaptıysa ve altını açtıysam yandık uykusu kaçıyor sabaha kadar sürünüyorum,dün gece 4 te kalktı mama verdim o sırada kaka yaptı ve sabah en son saate baktığımda 7 ye çeyrek vardı sonrasını hatırlamıyorum sızmışım artık o da uyumuş,canım kaka kıvamında çok bir değişiklik yok sarı muhallebi kıvamında bişey yapıyo birde prima kullanıyorum onun petekli bi yapısı var sıvıyı içine çekiyo posası üstte kalıyo ay biraz iğrenç oldu ama :)) erkek güzelim o benim ama maşallah seninkide çok tatlı yaa hiçte öyle haydar falan değil pammık olmuş o da lilalarda çok yakışmış tokası da öyle kız oldumu süsleyebiliyosun erkeklerde öyle bişey yapamıyoz malesef :)) gaz sorunu kötü gerçekten ben şimdi rezene tohumuda içiyorum çey gibi demleyiip hem bebeğin gözlerinede faydalıymış onuda bi dene istersen bende işe yarıyor ama bakalım bebekte yarıcakmı :))) benim evimin halini bi görsen öylece bıraktık ve çıktık istnbula geldik annemlerdeyiz şimdi döndüğümde artık eşimle birlikte güzel bi temizlik yaparız yoksa oturulcak gibi değil orasıda ,,aman ya zaten çokta takmamak lazım zaten bebekle uğraşmaktan helak oluyoruz bi kaç ay dağınık kalsın bişeycik olmaz :))
Canim duzenini sen daha iyi bilirsin ama bana arkadaslarim hep aksam yatmadan once altini degistiriyom sonra gece emzirselerde mama verselerde altini degistirmiyolarmis uyku acan bisey alistirma dediler pisik sorunuda yasamiyolarmis .........
Kzlar selam biz gekdik.. korktuğum başıma geldi kızlar dün sağlık ocağına gittik bebişin kilosu hiç artmamış çok üzüldüm ordan da dr a gittik mama vereceksin dedi mecburen mama aldım akşam ve gece verdim memeyi emdikten sonra tabi biberon u verene kadar baya bi cebelleştik ama az da olsa yedi mama 30 cc kadar. Sizler ne kadar veriyordunuz manayı ve ağzına nasıl verdiniz çocuğun benimki pek sevmedi gibi.
Aynur abla kakanın kıvamı hep aynı bende henüz bir değişiklik farketmedim.
Canim duzenini sen daha iyi bilirsin ama bana arkadaslarim hep aksam yatmadan once altini degistiriyom sonra gece emzirselerde mama verselerde altini degistirmiyolarmis uyku acan bisey alistirma dediler pisik sorunuda yasamiyolarmis .........
kızlarrrrrrrr
irem pırtlatmış haberiniz olsun....kızçesi yanında şimdi...
ben hala çok kötüyüm moralim çok bozukkk...... offffffffffffffffffffffffffffff
Kzlar selam biz gekdik.. korktuğum başıma geldi kızlar dün sağlık ocağına gittik bebişin kilosu hiç artmamış çok üzüldüm ordan da dr a gittik mama vereceksin dedi mecburen mama aldım akşam ve gece verdim memeyi emdikten sonra tabi biberon u verene kadar baya bi cebelleştik ama az da olsa yedi mama 30 cc kadar. Sizler ne kadar veriyordunuz manayı ve ağzına nasıl verdiniz çocuğun benimki pek sevmedi gibi.
Aynur abla kakanın kıvamı hep aynı bende henüz bir değişiklik farketmedim.
canım benim yaa sende bendensin ozaman ama inş sütün artar zamanla ne diyim,canım memeden hemen sonra verme istersen midesini bozabilir yani biraz oyala ben öyle yapıyorum birde zaten 30 cc anca yiyolar ilk zamanlar sonra zamanla çoğalıyo miktar onu anlıyosun zaten ağlıyosa uyumuyosa doymuyo demektir yavaş yavaş miktarı artırırsın benimki 120 ccye çıktı bugun itibariyle 47 günlük olduk ordan hesap et işte,bebek seni yönlendirir merak etme,biz ilk başta gazı var diye sallayıp duruyoduk çocuğu ağlıyodu uyumuyodu durmuyodu sonra meğersem doymuyomuş sende böyle bir durum varmı bilmiyorum tabi ama aklıında olsun canım.ağzına vermek kısmında ise bildiğin veriyorum damaklı biberon benimki yani plastik olanı meme başı gibi olandan değil diğerinden kolay tutuyo diliyle sıkıştıyıo zaten doymadanda bırakmıyo çekiyorum bazen bırakmıyo :))
üzülme canım. Mama meme götüreceksin artık. Belki sütün artar zamanla. Artmasa da mamalar da çok iyi artık. Bebiş kilolu doğduğu için belki az kilo alıyordur... mama olarak kutunun üzerine ilk bir ay her öğün için 60 ml yazıyor, ben de öbür çocuklarıma öyle azar azar başlamıştım. Meme de vereceksen 30 la başla derim canım. Kaç kilo ki paşa
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek ......
Kizlarrrrr gunaydinnnn...
Dun hic ugrayamadim. Klasik migrenim tuttu. Butun gun yattimdayanamayip minoset ictim su an iyyim sukur.
Yarin buyuk temizligim var. Yardimci bayan gelicek, cam perde koltuk dolap icleri dip temel giriscek ise,halilari da yikamaya veriyorum. ben oturcam tabi. Sadece tarif ederim.
Evetttt doguran dogurana masallahhh. Ayyy aynur abla sen diyince DANNKK etti sira bana kadar dustu artik. En yakin benim galiba :18: ama daha dursun benim seymenimm.
AYNUR ABLACİM kizcene masallahhh, o yanaklarini kokos tokasini pembislerini yirim senin.
AYNUR ABLA, DİDOSS, ROİSES hepinizin agzina saglik, yazdiklarinizi satiri satirina okuyom, hafizaya kaydediyom. Tesekkur ederim.
DİİDOSUM moralini bozma bi tanem, gecen bayram ziyaretine hemsire komsum geldi. Diyoki yediklerimiz mi ictigimiz haplar mi bilmiyom ama hem hamilelik suresi kisaliyo hem de annenin sutu eski babaannelerimize gore azaliyo dedi. Mama takviyesini gunumuzde herkes kullaniyo, uzme tatli canini. Sen eve dondun mu nasil gidiyo oglusunla basbasa gunlerin..
BAMBUCUM tatlim ne oldu sana. Oglusun hem de hamislik stres yapti herhalde sende.
Sonraaaaa...
FATMAM oglusuna sole bi an once poz vermeyi istesin merakla resim bekliyoz
FULİMMM ve eren bebegimiz nasil acep onlari da cok merak ediyorum :44:
Tatlım sen nedne böyle oldun yaa. Çok mu yük bindi üzerine acaba. Eşine çok iş düşüyor bu durumda, sana yardımcı olacak olan da o moral verecek olan da. Gerçi bazen bizim adama diyorum yatak odası meşe sen yataktan da meşe diye :))) Yani ince fikirli olamayabiliyorlar, bazen bir de o biniyor insanın omuzlarına. Allah yardımcın olsun canım. Hep içinden geçecek bugünler de. Acaba gebelik depresyonu mu oldu sende ya...
kızlar bu arada kanamanız ne durumda benim hala devam ediyor çok azaldı ama hala devam ediyor sanırım 40 ım çıkana kadar devam edecekk..
kızlar bu arada kanamanız ne durumda benim hala devam ediyor çok azaldı ama hala devam ediyor sanırım 40 ım çıkana kadar devam edecekk..
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?