Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun oğlunu allaha emanet olun..

Canim duzenini sen daha iyi bilirsin ama bana arkadaslarim hep aksam yatmadan once altini degistiriyom sonra gece emzirselerde mama verselerde altini degistirmiyolarmis uyku acan bisey alistirma dediler pisik sorunuda yasamiyolarmis .........

Kzlar selam biz gekdik.. korktuğum başıma geldi kızlar dün sağlık ocağına gittik bebişin kilosu hiç artmamış çok üzüldüm ordan da dr a gittik mama vereceksin dedi mecburen mama aldım akşam ve gece verdim memeyi emdikten sonra tabi biberon u verene kadar baya bi cebelleştik ama az da olsa yedi mama 30 cc kadar. Sizler ne kadar veriyordunuz manayı ve ağzına nasıl verdiniz çocuğun benimki pek sevmedi gibi.
Aynur abla kakanın kıvamı hep aynı bende henüz bir değişiklik farketmedim.

Canim duzenini sen daha iyi bilirsin ama bana arkadaslarim hep aksam yatmadan once altini degistiriyom sonra gece emzirselerde mama verselerde altini degistirmiyolarmis uyku acan bisey alistirma dediler pisik sorunuda yasamiyolarmis .........

canım altını uyutmadan önce değişiyorum zaten ama bazen gece mama yerken kaka yapabiliyo yani gündüz yapmadıysa gece mutlaka yapıo benim sıpa o zamanda mecburen değişiyorum yoksa sadece çiş varsa değişmiyorum,yoksa uykusunu acayip kaçırıyo sürünüyoum sabaha kadar nasıl bir faaliyetse bebek içi n :))

canım benim yaa sende bendensin ozaman ama inş sütün artar zamanla ne diyim,canım memeden hemen sonra verme istersen midesini bozabilir yani biraz oyala ben öyle yapıyorum birde zaten 30 cc anca yiyolar ilk zamanlar sonra zamanla çoğalıyo miktar onu anlıyosun zaten ağlıyosa uyumuyosa doymuyo demektir yavaş yavaş miktarı artırırsın benimki 120 ccye çıktı bugun itibariyle 47 günlük olduk ordan hesap et işte,bebek seni yönlendirir merak etme,biz ilk başta gazı var diye sallayıp duruyoduk çocuğu ağlıyodu uyumuyodu durmuyodu sonra meğersem doymuyomuş sende böyle bir durum varmı bilmiyorum tabi ama aklıında olsun canım.ağzına vermek kısmında ise bildiğin veriyorum damaklı biberon benimki yani plastik olanı meme başı gibi olandan değil diğerinden kolay tutuyo diliyle sıkıştıyıo zaten doymadanda bırakmıyo çekiyorum bazen bırakmıyo :))

Öyle olur mu canım yazık bebelere. Sabaha kadar tuluma döner o bez. İnsan kendinden pay biçmeli, kakalı durabilir miyiz. İlk defa duyuyorum gece alt açmayanı. Biraz büyük olsalar neyse, bu kadar sık yapmazlar zaten. Ama ilk altı ay bebekler çok kaka yapar, yazık bekletilmez öyle. Hele kız çocukları çabuk enfeksiyon kaparlar. Ben gece 12, 3 ve 6 da değiştiriyorum hiç de uykusu kaçmıyor. pişik sorunu yaşamıyorlar çünkü bebecik alışmış o düzene. Ne bileyim ya ben kıyamam her halde. Eminim sen hiç kıyamazsıın :)

kızlarrrrrrrr

irem pırtlatmış haberiniz olsun....kızçesi yanında şimdi...

Aaaaaa :))))

Ay hayırlı olsun İremcim, beklemedi Asude kız. Hoşgelmiş dünyaya canım benimmm. Oh oh gelsin bebişlerimizzz. Tuğba ve Bambucanımız kaldı doğurmayan. Darısı başlarına. Ay ireme çok şaşırdım çok heyecanlandım şu an. Canım benim inşallah iyidir.

ben hala çok kötüyüm moralim çok bozukkk...... offffffffffffffffffffffffffffff

Tatlım sen nedne böyle oldun yaa. Çok mu yük bindi üzerine acaba. Eşine çok iş düşüyor bu durumda, sana yardımcı olacak olan da o moral verecek olan da. Gerçi bazen bizim adama diyorum yatak odası meşe sen yataktan da meşe diye :))) Yani ince fikirli olamayabiliyorlar, bazen bir de o biniyor insanın omuzlarına. Allah yardımcın olsun canım. Hep içinden geçecek bugünler de. Acaba gebelik depresyonu mu oldu sende ya...

üzülme canım. Mama meme götüreceksin artık. Belki sütün artar zamanla. Artmasa da mamalar da çok iyi artık. Bebiş kilolu doğduğu için belki az kilo alıyordur... mama olarak kutunun üzerine ilk bir ay her öğün için 60 ml yazıyor, ben de öbür çocuklarıma öyle azar azar başlamıştım. Meme de vereceksen 30 la başla derim canım. Kaç kilo ki paşa

Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek ......

Kizlarrrrr gunaydinnnn...
Dun hic ugrayamadim. Klasik migrenim tuttu. Butun gun yattimdayanamayip minoset ictim su an iyyim sukur.
Yarin buyuk temizligim var. Yardimci bayan gelicek, cam perde koltuk dolap icleri dip temel giriscek ise,halilari da yikamaya veriyorum. ben oturcam tabi. Sadece tarif ederim.
Evetttt doguran dogurana masallahhh. Ayyy aynur abla sen diyince DANNKK etti sira bana kadar dustu artik. En yakin benim galiba :18: ama daha dursun benim seymenimm.
AYNUR ABLACİM kizcene masallahhh, o yanaklarini kokos tokasini pembislerini yirim senin.
AYNUR ABLA, DİDOSS, ROİSES hepinizin agzina saglik, yazdiklarinizi satiri satirina okuyom, hafizaya kaydediyom. Tesekkur ederim.
DİİDOSUM moralini bozma bi tanem, gecen bayram ziyaretine hemsire komsum geldi. Diyoki yediklerimiz mi ictigimiz haplar mi bilmiyom ama hem hamilelik suresi kisaliyo hem de annenin sutu eski babaannelerimize gore azaliyo dedi. Mama takviyesini gunumuzde herkes kullaniyo, uzme tatli canini. Sen eve dondun mu nasil gidiyo oglusunla basbasa gunlerin..
BAMBUCUM tatlim ne oldu sana. Oglusun hem de hamislik stres yapti herhalde sende.
Sonraaaaa...
FATMAM oglusuna sole bi an once poz vermeyi istesin merakla resim bekliyoz
FULİMMM ve eren bebegimiz nasil acep onlari da cok merak ediyorum :44:

Canım ben de önce meme veriyorum sonra uslu uslu bakınırken etrafa mamayı yedirmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum yemek istemiyor biberonu aldığı zaman da 10-15 cc ancak yiyor sonra yine meme istiyor ..Benimki de artık ağlayıp durmadığı zaman önce gazı var mı diye bakıyorum sonra da baktım durmuyo hemen memeyi veriyorum. Senin oğlan maşallah 120 cc içiyorsa kilosu gayet iyi toparlamıştır.

Ablacım aslında benim sütüm var yok değil ama doyurucu değil sanırım. ben 30 cc lik hazırlıorum ama demin de dediğim gibi onu bile bitirmiyor bugün 2. günümüz bakalım gün geçtikçe artacak mı mama miktarı.. paşa 3700 doğumdan sonra verdiği 100 gr ile kalmış üstüne hiçbir şey eklememiş bugün olduk 28 günlük.....

iremikoo canım gözün aydın ve de geçmiş olsunn kızçene maşallahh tombik yanaklııı ısırmalık tamm.. sütün de gelir endişelenme sezeryan olduğun için geç gelmesi normal bol bol sıvı almayı ihmal etme ama meyvesuyuna yüklenme çünkü gaz yapar bebişine...

İste teyzoşlar iremikomun kızçesiiiiii. Maşallahhh allahım nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 836532

maşallahhhh maşallahhh pek tatlı yaaa

tubişim geçmiş olsun canımm evettt artık sıra sana geldiii ama sen en az 4 hafta daha bekle otur oturduğun yerde :))
Evimize döndük tatlımm geldiğimden beri bir hafta oldu valizleri ancak toparladım gelenim gidenim oluyor bebiş bir yandan ev işleri bir yandan hiçbir şeye yetişemiyorum.. zaten evimde de misafir sayılırım 2 hafta sonra artvin yolcusuyumm:18::18::18::18:

Fuliden haber yok ne yaptı acaba yaa fatma da fitoş da uğramamş merak ettim. Tabi bebişler küçük fırsatları olmamıştır ama inşallah iyilerdir hepsi de...

kızlar bu arada kanamanız ne durumda benim hala devam ediyor çok azaldı ama hala devam ediyor sanırım 40 ım çıkana kadar devam edecekk..

ablacım benim oğlum bu aralar çok acayip yaa şimdi babaannesi geldi az daha rahatım ama bazen sinirlerim birden boşalıveriyo furkan hala aynı bi ilerleme kaydetmedi yani gerileme var ama ilerleme yok inşaallah geçecek.. eşim elinden geleni yapıyor ama hamilelik çok hassaslaştırdı beni galiba

kızlar bu arada kanamanız ne durumda benim hala devam ediyor çok azaldı ama hala devam ediyor sanırım 40 ım çıkana kadar devam edecekk..

canım benim bitti gibi bişey 1 hafta gelmedi dün duş aldım söylemesi ayıp baktım kurulanırken peçeteyle biraz pembelik vardı ama daha gelen giden yok sanırım bitiyo yavaş yavaş :))

canım öncelikle geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inş. maşallah bebeğinede sanada,kg falan gayet iyi hırıltı için çok tutmazlar sanıyorum toparlanır hemen inş.bebek emmeden süt gelmiyo kolay kolay yaa gelmemesi normal üzülme sonradan gelir inş. habersiz bırakma bizi öptüm bebekinin poposundan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…