- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.921
patates ye tatlim en kesin cozumTesekkur ederim canim. Bayram olunca cat kapi oluyo misafir. Zaten bi sey yapmadim. Esim ve gelenler kendi kendilerini agirladilartam tembel bi hamistim. Sadece gece gec saate kadar oturunca yoruldum.
Zaten artik herkes riskimi biliyo, ugramak disinda misafirlik pek olmaz artik bende.
İki gundur ishalden dolayi tum ilaclari kestim allaha sukur bi sey yok. İnsallah da olmaz canim.
Abla inan bende cok beklemiycem gibi geliyo hep bana sanci muhabbetide hepten etkiliyo beni birde afedersiniz bende ishal olmusum amahic boyle olmakistim nette bazen dogumdan once vucut bagirsaklari temizler yaziyo birde gecenlerdenst ye girdigimde sezeryan olacak biride nst deydi dr ishal olup olmadigini sormustu acaba dogum yakin o yuzden mi oldum acaba diye dusundum :44::44::44:Roseis maşallah oğluna canım. Çok tatlı olmuş, çok da büyümüş. Küçük doğan daha çabuk büyürv derler doğruymuş. Maşallah cin gibi de bakıyor kerata :)
Tuğbacım,ishal işi kötü, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İşe pazartesi mi başlıyorsun.
İremcim, senin balın kasıma kalmayacak bence :) İnşallah sağlıcakla doğar.
Fulya ne yaptı acaba. Bugün doğumu vardı. Allah yardımcısı olsun. Sonunda Eren de aramıza katılacak...
Bize gelince kaç gündür diş ağrısı çekiyorum. Dün gece ölüyorum zannettim. Çok da parol içtim. İnşallah bebeğime zarar vermez...Çok yoruluyorum. Gece 12den sabah 8 e kadar uyku yok. Emzir alt değiştir oyala, uyumasını bekle. Sallamaya da alıştı bu arada...Of offf. Şimdi beşiğinde mırıldanıp duruyor. Sallamamı bekliyor zilli. Hadi öpüyorum hepinizi.
patates ye tatlim en kesin cozum
Abla inan bende cok beklemiycem gibi geliyo hep bana sanci muhabbetide hepten etkiliyo beni birde afedersiniz bende ishal olmusum amahic boyle olmakistim nette bazen dogumdan once vucut bagirsaklari temizler yaziyo birde gecenlerdenst ye girdigimde sezeryan olacak biride nst deydi dr ishal olup olmadigini sormustu acaba dogum yakin o yuzden mi oldum acaba diye dusundum :44::44::44:
Selam bende Aralık ayında gebe kalma umudu olan biriyim 14 aylık evliyim ve daha hamile kalamadım. Komen kullandım 4 ay işe yaramadı artık çok yoruldum ve yıprandım. Kasım ayındaki adetimden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyoruz . Eğer aşılamam Allah In izniyle tutarsa Aralık ayında alacağım müjdeyi, hepimiz en kısa zamanda hamilelik haberini alırız inşAllah.bu topik hepimize hayırlı olur inşallah
Tesekkur ederim ablacim. Ben simdi iki hafta izinliyim evdeyim. 2014 de yanacak izinlerimi kullaniyorum. Taaa 4 kasimda isbasi yapicam. Tabi dogurmazsam :18: yani yilbasi kazi gibi yiyip yiyp yaticam. Bu bi haftada o kadar yidim verdigim kg almamisim geri ama insallah seymenim kilo almistir.
Senin kiz gece kusu olmus desene ablacim. Yoruyo zilli anasini. Dislerine dikkat et ablacim. Kolay deil 3 dogum yaptin aman kalsiyum eksikligi olmasin. Gecmis olsun ablacim.
Canım bu topik uğurludur evvelallah :) Açarken on onbeş kişiydik, genel olarak hepimiz hamile kaldık hatta bir kaçımız bir önce doğurduk bile. Darısı başına inşallah. Yılma. Ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle kavuştum bebeğime. Şimdi bir aylık oldu, kucağımda şimdi. Rabbim sana da nasip etsin inşallah. İhtiyacın olduğunda bize yazabilirsin, elimizden geldiğince tecrübelerimizi paylaşyaptıracağıırız.
Evet canım, ishal de doğum belirtisidir ama herkeste öyle olacak diye bir durum yok tabi. Senin kız hala dönmedi mi yola. Sezeryan kesin yani...Açıklık kontrolü falan yaptılar mı sana.
Fulim gozun aydin tatlim uzulme aglama desem bos ama bak ilk gunden toparlanmaya baslamis bebegin haftasi itibariyle beklemezsin eminim en yakin zamanda kollarinda pasan dualarimdasin ikinizide optumMerhaba kardeslerim 19/10/2013 te 2520grm 48 cm doğdu oğlum ama henüz kucağıma alamadım ;( solunum sıkıntısı var ve yoğun bakımda bize dua edin teyzeleri küçücük canıyla nefesini ayarlıyamıyo oğlum ;( doğumda zor geçmiş doğum esnasında tansiyonum 22 lere yükselmiş ;( solunum düzensizliğinden baska bişey çıkmadı genelde olurmuş erkek bebeklerde ciğerlerinde su kalmış en son 23:00 da gördüm oğlumu daha dokunmadan sesimden tanıyıp heyecanlandı yawrum ;( kanında enfeksiyon fln yokmuş gittiğimde ciğerlerindeki suyun bi kısmını atmıştı ne olur dua edin çabuk topArlansın yawrum ;(
geçmişi okuyamadım kbakmayın ağlamaktan helak oldum oğlum iyileşsin eve çıkalım hepinizle ayrı ayrı ilgilenicem ;(
Merhaba kardeslerim 19/10/2013 te 2520grm 48 cm doğdu oğlum ama henüz kucağıma alamadım ;( solunum sıkıntısı var ve yoğun bakımda bize dua edin teyzeleri küçücük canıyla nefesini ayarlıyamıyo oğlum ;( doğumda zor geçmiş doğum esnasında tansiyonum 22 lere yükselmiş ;( solunum düzensizliğinden baska bişey çıkmadı genelde olurmuş erkek bebeklerde ciğerlerinde su kalmış en son 23:00 da gördüm oğlumu daha dokunmadan sesimden tanıyıp heyecanlandı yawrum ;( kanında enfeksiyon fln yokmuş gittiğimde ciğerlerindeki suyun bi kısmını atmıştı ne olur dua edin çabuk topArlansın yawrum ;(
geçmişi okuyamadım kbakmayın ağlamaktan helak oldum oğlum iyileşsin eve çıkalım hepinizle ayrı ayrı ilgilenicem ;(
Merhaba kardeslerim 19/10/2013 te 2520grm 48 cm doğdu oğlum ama henüz kucağıma alamadım ;( solunum sıkıntısı var ve yoğun bakımda bize dua edin teyzeleri küçücük canıyla nefesini ayarlıyamıyo oğlum ;( doğumda zor geçmiş doğum esnasında tansiyonum 22 lere yükselmiş ;( solunum düzensizliğinden baska bişey çıkmadı genelde olurmuş erkek bebeklerde ciğerlerinde su kalmış en son 23:00 da gördüm oğlumu daha dokunmadan sesimden tanıyıp heyecanlandı yawrum ;( kanında enfeksiyon fln yokmuş gittiğimde ciğerlerindeki suyun bi kısmını atmıştı ne olur dua edin çabuk topArlansın yawrum ;(
Roseis maşallah oğluna canım. Çok tatlı olmuş, çok da büyümüş. Küçük doğan daha çabuk büyürv derler doğruymuş. Maşallah cin gibi de bakıyor kerata :)
Tuğbacım,ishal işi kötü, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İşe pazartesi mi başlıyorsun.
İremcim, senin balın kasıma kalmayacak bence :) İnşallah sağlıcakla doğar.
Fulya ne yaptı acaba. Bugün doğumu vardı. Allah yardımcısı olsun. Sonunda Eren de aramıza katılacak...
Bize gelince kaç gündür diş ağrısı çekiyorum. Dün gece ölüyorum zannettim. Çok da parol içtim. İnşallah bebeğime zarar vermez...Çok yoruluyorum. Gece 12den sabah 8 e kadar uyku yok. Emzir alt değiştir oyala, uyumasını bekle. Sallamaya da alıştı bu arada...Of offf. Şimdi beşiğinde mırıldanıp duruyor. Sallamamı bekliyor zilli. Hadi öpüyorum hepinizi.
selam kızlar nasılsınız? ben gelmeyeli ne çok şey olmuş ne çok şeyyy tek tek alıntı yapmadım bebişten fırsat bulamadığım için..
Öncelikle fatmişimm nasıl oldun canımm?
Fulicimm hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım bebişin de en kısa sürede toparlanır inşallah canım dularımız seninle ve minik Erenimizle birlikte.
İrem tatlım seninde günün az kalmış Allah kolay doğum nasip etsin.
Aynur abla senin kız da sabaha kadar durması yani çok zor olsa gerek Allah sabır versin sana..
Rosesis oğluşun pek tatlı olmuş yaaa biberon da emermiş yaramazzHem biberon hem memeyi alıyor mu merak ettim. sanırım benimde sütüm yetmiyor mama versem diye düşünüyorum ama biberonu alırsa memeyi almaz diye de korkuyorum.
Fitoşum sen nasıl oldun canım okuyamadım geçmişin hepsini. Oruç alp nasıl?
canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı zordur benimde hamileliğin 5. ayında dişim kırıldı halada kırık valla ara ara sızlıyo o da,aman ya ne zormuş anne olmak falan heryeri dökülüyo insanın biranda :)) ben şu son 1 haftadır ayağımda uyuyorum zibidiyle yatağına koyuyorum açıyo gözlerini halbuki yatağıda sallanan cinsten ama anlıymudur nedir aynı eziyet bendede var sanırım bi kaç ay daha çekcez uyksuz günleri geceleri,sen gazını ne yaptın daha iyidir inş şimdi minik yavru?
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. seni çok iyi anlıyorum bende çok ağlayıp üzülmüştüm çok zor bir dönem ama toparlanıyolar endişe etme sen benimkide öyleydi maşalla şimdi çok iyi herşeyi,hemen kucağına alamamak koyuyor ama seninkide iyi olcak inan buna,nefesini bi ayarladımı zaten emzirmeye falan başlıcaksın zamanla düzelcek hatta benimkinin ciğerlerinde balgam falan vardı onu atmasını da beklemiştik üstelik ,dualarım seninle canım inş biran önce alırsın yavrunu kucağına,bizi habersiz bırakma canım..
Gunaydin hatunlar...
Sabah sabah burdayim ben yine. İlac duzenim bozulmasin diye esimle yaptim kahvaltiyi. Malum 3 ogun ilac tuketiyom ilackolik oldum resmenama birazdan devrilip yatma planlarim var.
Seymenim dun aksamdan beri pek hareketli, ole ki karnimi videoya cektiksaskinlikla izledik... Arada da saglam canimi acitiyo kereta...
Aynur abla sen yazinca aklima geldi sorayim size hani memede uyuyo demissin ya. E emiyo gazi cikmadan uykuya daliyo. Ya uyku esnasinda guklasa veya kussa. Yani gaz cikartilmadan uyuyabiliyolar mi. Benim bole bi takintim var da. Hatta yan yatirma yastigi felan da aldim, kusarsa felan diye.
Günaydın teyzoşlarımmm. Annem bana cici tokalar yaptı göğdünüs müüü :))
Canım kusma işi gazı çıksa da çıkmasa da oluyor bebeklerde. Emerken uyuması sorun değil, kaldırıp gazını çıkartabilirsin. Zaten emzirir emzirmez gazı çıkartılmaz, bir beş dakika dinlenmesi sütü sindirmesi gerek, yoksa hemen omza kaldırılırsa kusar canımcım. Sana birşey diyeyim mi, bebek konusunda hiçbir şeyi panik yapma kendine. Kendini şartlandırma. Bebeciklere kolay kolay bir şey olmaz merak etme tatlım :) Tabi tedbirleri almak şart :)) Güzel annecik seni, Seymen paşa dalgalandırıyor demek ki göbüşü. Hey gidi heyyy, bir zamanlar ben de öyleydim :)))))
Canım gaz sorunu tam gaz devam ediyor :) Geceleri vuruyor nedense bu sancı. Gündüz birşey yok. Maşallah acıktıkça uyanıyor emerken uyuyor beşiğine koyuyorum. Fakat geceleri çok sancılanıyor. Sancı olmasa uyuyacak. İnşallah gazlı dönem geçince rahat edeceğim. Ben hiç ayağımda sallamadım. Açıkçası sallanmaktan pek anlıyor denemez. Galiba ben psikolojikmen sallıyorum. Uyumak için piş piş demek yeterli aslında benimkine. Pişpişte sihirli bir şey var gibi hemen kayıyor gözleri :))) Bir de memede uyumaya bayılıyor. Kaç kere öyle kucağımda uyuya kaldım. Bir iki kere onun derin nefes almasıyla uyandım. Göğsüm ağzını burnunu kapatmıştı. Bu gece 3 te uyandı 6 da uyudu. Ta öğlen 1 e kadar uyuduk bezsiz emmesiz. Bir uyandım nasıl üzüldüm bebeği aç bıraktım diye. Ama o uyanık olduğu üç saat boyunca hep memede olduğu için acıkmadı sanırım uyanmadı. Yine de Allahıma şükürler olsun fena sayılmayız. Rabbim veriyor sabrını da. Sağlıklı olsunlar da. Bizden böyle. Kırkı çıkınca düzene girer inşallah. Bu arada sizin kırkınız çıktı sanırım. Nasıl bebeğin huyunda suyunda değişiklik oldu mu? Ayakta uyuyor yatakta uyanıyorsa elbette anlıyor, sana yakın olmak istiyor bebişim benimm. Ne yapalım çekicez biraz canım. Benim tek işim gücüm bebek oldu valla. İlk defa bugün salonu sildim süpürdüm, yoksa tozdan boğulabilirdik :) Bu arada oğluşun maşallah çok güzel. Kız güzeli derler ya öyle :) Benimki de bildiğin Haydar :))) Yani tıpkı erkek gibi, pek adıyla uyumlu değil. Aklımdayken bir şey daha sorayım senin bebeğinin kaka kıvamı değişti mi? Hani (affedersiniz) ilk başta daha sulu oluyor, sonradan değişiyor ya, benimki değişti. Acaba kabız mı diyorum, yoksa normal değişim mi anlayamadım. Didoşa da soracam bu soruyu :) Ay amma çok yazmışım...Fırsat bulmuşken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?