- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.821
normali ben beklicem abla bebeğimde iri değil inş normal pırtlatcammm
kız tubiş ben iremle fuliden korkarken sen benden önce doğurucan heralde kızlar sıranızı bilin sıra fitoşla serap gitti sıra bende
ama sanırm benim oğlan gününü beklerse fuli ve irem benden önce kestirebilir
oohh çok şükürrrrrrrbizi hbrsiz bırakm kuzumm
fatmikim mavişimmmmmmm kaaan gününü beklerde geçirirse ben değilde irem kesin sıranı alır o arada kaanımız gelir peşine ben doğururumtabi eren yaramazlık yapmazsa iki gündür alt tarafım sanki düşücekmiş gibi ağrıyo toplanıyo karnım c.tesi kontorumuz bakalım ne dicek doktorumuz
ben sana bişi diyimmi doktor bana sezeryan dio ama benim içime şöyle doğuya Eren sezeryan tarihinden önce sancıyla normal doğucak gibi hissediyorum rabbim hayırlısnı versin hakkımızda
İnşallah canım. Allah çooooook kolay ve güzel bir doğum nasip etsin sana mavişimm.Seraptan haber gelmiş, hadi Allah baışlasın, hoş gelmiş Ahmet Ziya. Darısı sizlerin başına.
fatmikim kıs sus, aman diyim
ölçümlere göre 32+4 haftalığız. yani 33 ün içindeyiz. bi 4 hafta daha beklese kuzum, tamamdır yani. daha az panik olucam.
benim nasıl doğum yapacağım belli deil. bizimki çok dönüyo içerdeultrasonda bi baş aşağı bi baş yukarı çıkıyo. dr. kiloda sorun olursa sezercik olmazsa normal gibi duruyo demişti.
kuzum öncelikle geçmiş olsun senide çok mrk ettim seymen paşa tez canlı olucak galiba dikkat et arkadasım maşşallah hem benim paşama yesin onu teyzoşu önden önden gidiyor
sorma kuzum ya ağrım var iki bacağımı bi araya zor getiriyom sakin kalmaya kendimi dinlememeye çalışıyorum çevremdekiler normal dio uslu uslu bekliyorum bende
ablammmm işte bilinçli anneler normal diyor ben ilk yaşadığıma dinliyorum herhalde kendimi ama ciddi ağrım var o ayrı c.tesi çıkar ak koyun kara koyun ortaya
koş abla koşşşş zeynep narinimize ii bak ağlamasın prensesimz
he he zeynep narin memede yazıyorum. çok maharetliyim yaa. kuzum, bu işler hiç belli olmuyor bebeğim. bebiş kendi kafasına göre takılıyor. doktorun sen bir hafraya doğurmazsın dediği o gece doğurabiliyor. Ama hatırlarsan didoşla ağrılarımızdan söz ederdik. son aya girdin daha da ağırlaşacasın, bebiş de kiloluysa. Ama ne kadıki şurda taş çatlasa 3 hafta. Hayırlı ne ise öyle doğsun. Normal olması tercih tabi, ama norrmalden daha rahat geçen sezeryanlılar var.
ben bişey daha sorucam özellikle doğum yapanlar ve son haftasında olan bacılar benim bi kaç gündür sık sık basımda dönüyo sizdeede oldumu ? yada oluyomu ??
Canım bende başdönmesi değil de, denge kaybı olmuştu. Tansiyon vardı bende de. Sanırım o yüzdendi. Ama bence kendini bu kadar dinleme. İnsan otuzlu haftalara girince doğal olarak her an doğuracakmış gibi hisseder, en küçük olayı doğum mu başlıyor diye yorumlar. Ben üç çocuk dourdum ama en panik sonuncuydu. Sürekli her akıntıda acaba nişan mı geldi, her ağrıda sancım mıbaşladı diye telaşlandım. Ki son bir ayımda nstde sancım çıktı hep. Düzensiz olduktan sonra sancı normal demişti doktor. Bir de aç kalmamaya dikkat et. Şimdi eskisinden daha çok ihtiyacın var enerjiye gülüm. Kimbilir belki de oğluşumuz yol hazırlığı yapmaya başladı. Bu haftadan sonra Allahın ziniyle doğsa da sıkıntı yaşamazsınız. En güzel örnek roseis :)
Doğum yapan arkadaşları okuyorum herkese kocaman mutluluklar diliyorum bebekleriyle ben kızımda korksamda normal doğum istemiştim ama 41 hafta bekledik daha aşağıya inmediği için mecburen sezeryan oldum normal doğum nasıldır bilmem ama sezeryanda doğum çok rahat hatırlamıyorsun ama sonrası uzun süre bakıma muhtaçsın ameliyat nede olsa ama ne olursa olsun bu hayattaki en güzel duygu annelik herşeye değiyor umarım çok rahat bir şekilde doğum yapar alırsınız kuzucuklarınızı kucağınıza
haklısın ablacım ilk olunca bide acaba bişeymi oluyo die sürekli kendimi dinlemedeyim biraz heyecan biraz panik biraz stres içindeyim sakinlesem iyiy olucak dediğin gibi doğsada kuzucum Roseis gibi güzel bi örnek var önümde sıkıntısız geçiririz bizde ben kendi kendine pimpirikleniyom işte doğurana kadar uğraşıcaksınız benle böyleabla olmak zor tabi dimi
teşekkür ederiz canım. Allah senin bebeğini de sana bağışlasın. çok haklısın, iki doğumun da artıları eksileri var ama giren çıkacak bir şekilde ne yapalım :))) hayırlısıyla doğsunlar da. Ben kimseye sezeryanı tavsiye etmiyorum ama korkacak bir şey olmadığını da söylüyorum. Hepsi unutuluyor bebeği kucağa alınca.
Kurban olurum ben sizi verene, zor falan değil applalıkkk güzel güzel :))) Heyecanını da mutluluğun gibi dibine kadar yaşa, her anın tadını çıkart. İnan ne kadar zorlu olursa olsun, insan hamilelik günlerini de özlüyor. Bir ömür boyunca topu topu ne kadar hamile olur ki insan. O yüzden pimpiriklen, ağla, gül, mutlu ol, şımar...Tabi pimpirikliliği kendine zarar verecek şekilde abartma. Kısaca işine bak sen, bebek bilir ne yapacağını :)))))
aynen öyle kızım şimdi 9 yaşında şimdi hiçbir sıkıntıyı hatırlamıyorum hatırladıklarımı tebessümle anlatıyorum ve artık ikinciyi istiyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyy canım ablammm benimmmm iyikimde varsınnnnnnnnnnn
çok seviyorum ben tek tek hepiniziii
ama itiraf etmeliyim kiiiiii YİĞENLERİMİ DAHA ÇOK SEVİYORUMMMMM
eh artık ikincinin zamanı geldi :) inşallah hayırlısıyla nasip olur ikinci bebiş. Benim 3. çocuğum. Ilki 13, ikinci 12 yaşında. Hayatımız değişsin, evimiz şenlensin, kalabalık aile olalım dedik üçüncümüz geldi. Kısmetse beş yıl sonra 4. Yü istiyorum :))
kardeş onlar kardeş...kendi kardeşlerimizle paylaşamadıklarımız burda paylaştık biz. Mucizelere an be an şahit olduk. Iyi ki tanımışım sizi, senin pozitifliğin insanın içini ısıtıyor. Hepinizi çoklar çoku seviyorum. Ayyy kızlar bugün doğuruyor, biz duygusala bağladık ama nazar değmesin topiğimize...
biz birbirimizi dualarımızla koruruz ablammmm rabbimde korsun bizim topik ailemizi gerçekten bir aile gibi olduk hayalim hala devam ediyo topikçene aynı apartmanda oturduğumuzu düşünüyorum hep
mümkün gibi görünmese de aminnnn diyorum. Ne güzel olurdu yaa :) inşalah birgün hep beraber bir tatile gideriz bir kaç gün de olsa aynı yerde kalırız bari :))
Çok sağol canım, bitti gitti kurtulduk Allahın izniyle. Senin bebeğin de vaktinde doğacak görürsün. Sağlıcakla kucağına alacaksın ve bugünleri unutup ikinciyi yapacaksın bile Allahın izniyle. Doğumum spinal anasteziyle sezeran oldu. İyiydi çok şükür. Diğer kızlar da sezeryanla doğurdu. Bak didoşa sormayı unuttum genel mi spinal mi oldun diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?