- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.421
iremimommm fatmikmmm biz buün çalışabilir raporu alıcaz bizim ssk cı anlamıyo sizler nasıl yaptınız bana bi diyiverin hele
ben pişik kremi dediğini aldım birde bebe kremi die bişi var onuda aldım hani bu boynu kulağı falan isilik gibi olursa oralara ii geliyomuş kullanan arkadaşlar önerdi die aldım bende
işte o yüzden bugün çağırdı doktorum son adet tarihine göre o zaman aldığım raporu sadece sgk ya bildiricez biz değil mi
ben 30+5 te gitmiştim doktor ultrasona baktı 2 eylülde gelsin eşin dedi
benim de yarın kontrolüm var, oğluşumu görcemmmm
ben de soriim Dr.a bakalım ne zaman dicek raporu bana
adı üstünde işte biri pişik olmadan sürülüyo diğeri pişik olunca demekkiönleyici alda olmasın paşanın poposu
fulim ben çalışabilir raporu aldım ama kurum na bişey yapmıyo direk dosyaya atıyo bizde önemli olan çalışamaz raporu onla ilgili yazı falan yazılıyo sonra doğum rapaorunu getiriyon tahakkuk gerekeni yapıyo siz özel olunca nasıl olur bilemiyorum yolunun üstünde sgk varsa sor bence işyerinin insafına kalma işlemlerini geciktirirlerde para sıkıntısı yaşarsın
anladım canım öyle görünce bende yıkamadın gözünden kaçtı sandım
bizimkilerde iki elden örüyolar kaynanam ve annem bi yandanda konu komşu halamlar filan bi sürü örgüsü oldu
eşim hastaneye gitti gitti çalışabiliri başlattı eline rapor kağıdı vermemiş direkt sisteme geçecek demiş sen hastaneye git onlar biliyolar nasıl olduğunu sonra bi kaç gün sonra sgkdan kontrol ettirirsin
Baby Sebamed-Yüz Kremi denen bi şey var o mu ki. başka bebe kremi yok indirimlilerde, belki başka bi şeydir senin dediğin.
bi de senin resimlere baktım niveadan da bi şeyler almışsın onlar ne
ben 30+5 te gitmiştim doktor ultrasona baktı 2 eylülde gelsin eşin dedi
benim de yarın kontrolüm var, oğluşumu görcemmmm
ben de soriim Dr.a bakalım ne zaman dicek raporu bana
senin yarın kaç oluyor canım
SGK UZAKTA BAKALIM DOKTORA GİDELİM OLMADI UĞRIYCAZ MECBURRR
OOHH BOL BOL CİCİLERİ OLDU OĞLUŞUN DESENE GÜLE GÜLE GİYSİNLERRRR
HIMM BİZDE O ŞEKİLDE YAPICAZ SANIRIM SAOL BEBEKİM
YOK YÜZ KREMİ DEĞİL BEBEĞİM NİVEAYA GELİNCE ATTA ÇANTASI DİE SET VARDI İLK ZAMANLAR İNDİRİME GİRİNCE ALDIM ÇANTANIN İÇİNDE ŞAMPUANI PUDRASI BEBEK YAĞI VE PİŞİK KREMİ VARDI HA BİRDE ISLAK MENDİLLE SABUN AMA BEN ÖNCE SEBAMED KULLANACAĞIM BÜYÜYÜNCE KULLANIRIM NİVEALARI
İŞTE 32+ OLUNCA YAPIYOLARMIŞ ONUN İÇİN BUGÜN DİCİEZ BİZDE
SOR TABİ YAWRUŞUMMMM 30. HAFTANA GİRDİN SENDE
Sat a göre 29+3, bebeğe göre 30+3
kızlar sizce didoşa mesaj atıyım mı kocası gelmiştir dimi görüp kıza sarmasınn
kocası gelmiştir canım bence bekleyelim kaşam üstü gelmezse bi msj atarsın
anladım canım öyle görünce bende yıkamadın gözünden kaçtı sandım
bizimkilerde iki elden örüyolar kaynanam ve annem bi yandanda konu komşu halamlar filan bi sürü örgüsü oldu
kızlar sizce didoşa mesaj atıyım mı kocası gelmiştir dimi görüp kıza sarmasınn
Kızlar biz geldik muayne olmadık çok kalabalıktı cuma gidicez muayneye çalışabilir raporumu aldım buna göre 23/09/13 - 20/10/13 tarihleri arası çalışabilir 21/10/13 tarihinde doğum iznine ayrılabilir yazıyo.
Buna göre bir daha gidip rapor başlatma almama gerek yokmuş tarihi yazdığı için şimdi müşavirle görüştüm 21/10/13 te seni raporlu giricez doğum izninde die dedi (raporu veren kadınada sordum ki raporun altında yazıyo izin bitiş tarihi doğum sonu raporu verildiğinde sisteme ototmatik düşecektir dio)
didoştan haber yok herhalde kızlar...
hadi hozun aydin bu gidisle ayni gun dogum oncemiz basliycak benim 3 hafta bayram haftasina gelince buyuk ihtimal 21 inde calisamaz alcam
yok yawrummmSen ne yaptın nasıl geçti kontrolün yazdın mı ben mi kaçırdım ???
Kızlar biz geldik muayne olmadık çok kalabalıktı cuma gidicez muayneye çalışabilir raporumu aldım buna göre 23/09/13 - 20/10/13 tarihleri arası çalışabilir 21/10/13 tarihinde doğum iznine ayrılabilir yazıyo.
Buna göre bir daha gidip rapor başlatma almama gerek yokmuş tarihi yazdığı için şimdi müşavirle görüştüm 21/10/13 te seni raporlu giricez doğum izninde die dedi (raporu veren kadınada sordum ki raporun altında yazıyo izin bitiş tarihi doğum sonu raporu verildiğinde sisteme ototmatik düşecektir dio)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?