- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.401
facebook diliyle like like like
canım benim hepsi çok güzel görünüyo. oğluşun güle güle kullansın hepsini, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
ay o inek damalı tuluma bayıldım, ilk gözüme o çarptı
ay fulim resimlere bakarken ne düşündüm biliyo musun. 300 500 300 500ile başlayan maceramızda nerelere geldik. şimdi bebeiş kıyafetlerini resimliyoz. 2-3 aya bebeişlerimizin fotolarını koyucaz. rabbim sen nelere kadirsin. allahım bu güzel süreci mutluluğu isteyen herkese yaşatmaya nasip etsin inşallah... kız fuli duygulandım ben
anamlar da gelicek ya duygusallık tavan yaptı bende
fulim nası imrendim sana anlatamam bende hazırlığı bitirsemde yüküm hafiflese, eren beyin herşeyi çok güzel olmuş maşallahbende kızçemin battaniyesini bitircem az kaldı basit bişey oldu kenarı ama olsun napıyım
çok güzelll olmuşş canımcımmm güle güle kullansın oğluşunnn
ha ha nasıl unuturum o pert olduğumuz günleri. ben ertesi güne ayvareçeli olarak deil ayva pestili olarak geliyodumballı lokmammmmmm beğenmene çok sevindimmm çok güzel duygular rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin aratmadan hayırlısıyla tez zamanda inşallahhhhhh
valla haklısın 300 5000 derken ben bi ara 3000 5000 diodum hatırladın mı
belim çok ağrıyo benim kızlar yaaaa
iremiommmm valla üstümden koca bi yük kalktı şimdi otururda bekleriz hafta içi çantamızı hazırlayalım bizim bi o işimiz kaldı
battaniyende basit olmamıştır el emeği göz nurun var onda deme öyle eminim ki çok güzel olmuştur
mavişimmmmmmmmmmmm çok teşekkürederim darısı basınıza olsun ben yıka ütüle yerleştiri bitirdim çok yoruldum zamanınız varsa yapın derim daha sonra daha zor olur
iremiommmm valla üstümden koca bi yük kalktı şimdi otururda bekleriz hafta içi çantamızı hazırlayalım bizim bi o işimiz kaldı
battaniyende basit olmamıştır el emeği göz nurun var onda deme öyle eminim ki çok güzel olmuştur
mavişimmmmmmmmmmmm çok teşekkürederim darısı basınıza olsun ben yıka ütüle yerleştiri bitirdim çok yoruldum zamanınız varsa yapın derim daha sonra daha zor olur
ha ha nasıl unuturum o pert olduğumuz günleri. ben ertesi güne ayvareçeli olarak deil ayva pestili olarak geliyodum
canım bende şeytan kulağına kurşun hiç bel ağrısı olmadı. sadece bi kere çamaşır telinin alt kısmına çorap sererken kırt etti belim, 1 haftaya yakın çektim.
bence artık haftan ilerledi ve bi de fıtığın var o da tetiklenmiş olabilir. içtiğin süte ve beline iş yaparken yük bindirmemeye çalış
benim 2 hafta filan oldu canım o işler biteli cantamda hazır herşey tamam
sen mendillerini yıkamadın mı paketinde duruyor sa
maşallah sen hazırsın doğuma gününü bekle artıkya orjinal kenar daha güzeldi ama o kadar anlamayınca örgüden basit bir model örneği buldu eltim bitsin kumaşınıda alırsam kızımı en azından doğunca sarmalayacağım battaniyesi hazır olcak doğurabilirim
iremimommm fatmikmmm biz buün çalışabilir raporu alıcaz bizim ssk cı anlamıyo sizler nasıl yaptınız bana bi diyiverin hele
canım biz memeur olduğumuz için raporu alıyoruz direk çalıştığımız kuruma veriyoruz. onlar mutemetle hallediyolar. ama özel sektör ssk nasıl bilmiyorum
işte bu rapor değil çalışabilir raporu ya nasıl yapıcaz onu bilmiyorum bizim mal ssk işlerine bakanda bilmiyo müşavirde kimsede bilmiyomuş ilk doğuran ben olcam galibaraporum başlasa onu ssk işlerine bakana veriyosun o bildirimlerini yapıyo falan ama du bakam bi gidim hastaneyede ne diyecekler
hııı şimdi anladım çalışabilir raporunu doğum tarihine göre (son adet tarihi baz alınıyo, bebeğin durumu deil) hesaplayıp dr. veriyo canım. sen o raporu bildircen
işte o yüzden bugün çağırdı doktorum son adet tarihine göre o zaman aldığım raporu sadece sgk ya bildiricez biz değil mi
kızlar sebamed indirime girmiş, hemen alayım diyom da. Bi şey sorcam.
Pişik kremi ile pişik önleyici krem arasındaki fark ne. Ikisinde de özellikleri aynı yazmışlar. Siz hangisini aldınız.
kızlar sebamed indirime girmiş, hemen alayım diyom da. bi şey sorcam.
pişik kremi ile pişik önleyici krem arasındaki fark ne. ikisinde de özellikleri aynı yazmışlar. siz hangisini aldınız.
sütümü aksatmıyorumda sanırım ben fıtıktan sebep çok çekiyorum bu ağrıyı
bebeğim bi sürrü yıkadım onu annem almış en son dün işim bitince getirdi bende paketiyle kenara koydum bi ara tek onu yıkıycam he bu arada annemin örüklerinide akşam çekerim çok güzel hırkalar örmüş dün akşam işim bitince getirdiğinden çekemedim onları
uyyyy sarıp sarmalanıcaklar bide yaa içim kıpır kıpır oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?